11 Octombrie, 2025, 01:10:44 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: nou venit adik nou nou bun de folosi  (Citit de 11116 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Mai, 2006, 01:46:36 p.m.
Citit de 11116 ori

Luke

de obicei cand vii de undeva si vor sa te cunoasca cei din jur incep cu intrebari : cati ani ai ? de pe ce meleaguri vii ? ai pretena ? cati bani ai in buzunar !? si tot felul a si nu se uita cum arati sa vad dak imi place de fata ta ;;) 
 am 19 ani (cam batran dar ata ete) 1.83 cm vreo 70 si ceva de kilo ochi caprui superbi (cel putin asa mi so spus) par saten cred :-s asta chiar nu stiu . . . . bani--> eu ii fac pe bani nu ma fac ei pe mine< --- si dak mai ete ceva nu ezita sa intrebi  aaaaaaaaaa   si eram sa uit  desi la 19 ani se pare k in ziua de azi sa fii virgin e o problema .. adik nu e va spun eu si nu sunt nici ipotent sau alte ganduri ce va trec prin cap  ;D e doar k vreau :P >:P
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

23 Mai, 2006, 02:05:54 p.m.
Răspuns #1

charlie

Citat
.....
8.   Se va evita exprimarea conţinând sh, tz, k precum şi prescurtările de orice natură. De asemenea posturile trebuie sa fie scrise corect gramatical si coerente. Moderatorii îşi rezervă dreptul de a şterge orice mesaj care încalcă această regulă.

al naibii regulament....

welcome.
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Mai, 2006, 02:25:12 p.m.
Răspuns #2

serenity82

Ma bucur ca te avem printre noi. speram sa aflam mai multe curand  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 02:27:52 p.m.
Răspuns #3

Iosif

Of, ce l-ai pleznit peste fata pe saracu` copchil :) Oh my, oh my, am gasit un text interesant scris in "limbajul" asta, sa vedeti distractie in corectarea lui! ..mda :)

Bine ai venit!

P.S. Nu te supara pe noi si nu te speria de pretentii, adu-ti aminte de clasele 1-8, pe vremea aia CRED ca inca nu se folosea "limbajul" asta ;)

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Mai, 2006, 02:29:51 p.m.
Răspuns #4

serenity82

dupa exprimare cred ca e ardelean  ;) asa ca va va fi greu sa-l invatati alte reguli pentru ca ei au regulile lor  ;D dar sunt simpatici, mie imi place limbajul lor si modul de exprimare  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 02:46:28 p.m.
Răspuns #5

charlie

P.S. Nu te supara pe noi si nu te speria de pretentii, adu-ti aminte de clasele 1-8, pe vremea aia CRED ca inca nu se folosea "limbajul" asta ;)

in vremea de azi, ar trebui sa spui clasele 1-4 din pacate...  :(

23 Mai, 2006, 02:51:20 p.m.
Răspuns #6

serenity82

ai dreptate Charlie desi daca stau sa ma gandesc bine poti chiar sa zici gradinita, fara exagerari pentru ca inca de la gradinita invata astfel de lucruri, unii chiar invata si limbi straine de mici si uita sa mai fie copii  :( imi pare rau pentru generatiile care vor urma  :'(

23 Mai, 2006, 02:55:18 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Oameni buni, va rog - e topicul de bun venit al noului membru :) sa avem grija de el. I s-a cerut putina atentie, daca il gonim imediat ce am rezolvat ?

Exista un topic aici: http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=1621 pe tema limbajului IRC si de ce este de nedorit.

zzUzzU: bine ai venit :)

23 Mai, 2006, 02:57:51 p.m.
Răspuns #8

charlie

........, daca il gonim imediat ce am rezolvat ?

cine a zis ca il gonim ?  :o

am deviat si noi putin... scuze  ;D

23 Mai, 2006, 03:07:31 p.m.
Răspuns #9

viulian

Administrator
Ok :)

Nu cert pe nimeni, adica e normal ca lucrurile sa devieze - doar ca mai tre sa fie cineva insistent care sa le tina cat de cat pe fagas :) si mi-e dat mie sa ma ocup de treaba asta.

23 Mai, 2006, 03:09:18 p.m.
Răspuns #10

charlie

normal, esti admin.... iti intra in atributii.

eu nu sunt, dar daca ar fi sa fiu, poate...  ;D

23 Mai, 2006, 03:41:47 p.m.
Răspuns #11

black rose

he he lume noua....nu e ardelean...e modovean, e de-al meu.... :P se pare ca incepem sa populam aceasta lume.... ;D bun venit draga prietene...sper ca aici iti vei gasi raspunsurile de care ai nevoie si...sa stii ca mereu contezi pe noi....poop de bun venit!
si eu am pati la fel cu "k"-urile dar asta e,omul din greseli invata...don't worry,be happy...imi place conceptia ta despre virginitate...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Mai, 2006, 04:34:27 p.m.
Răspuns #12

Luke

cum zicea buna mea pretena black rose sunt moldovean si apropo nu cred ca scapati de mine asa de curand (doar daca raman fara net ;) ) si mai sunt 18 zile pana la luna plina eu de abia astept sa fie luna plina ca sa pot sta pe geam (chiar daca stau la bloc si al parter :) si sa fiu in prac sau in oras cu tovarssa sa privim luna is sa ii spun cat de mult o iubesc  ehhh cred ca m deviat putin :"> mc de msg ;) )
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

23 Mai, 2006, 04:41:28 p.m.
Răspuns #13

black rose

ehe mult visezi draga prieten.....dar de ce nu...visele pot deveni realitate...trebuie sa speri si sa nu renunti niciodata....doar asa vor deveni realitate
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Mai, 2006, 04:45:28 p.m.
Răspuns #14

Luke

am vise si incerc sa le fac realitate ! pe orice plan sentimental /financiar sau familiar  sau care or mai fi si vreau sa devina realitate ;) esti tare draguta black rose mc fain :* >:D<8) :D :-* :P