10 Octombrie, 2025, 05:47:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cine sunt eu..afrodite7?  (Citit de 9532 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Mai, 2006, 11:36:06 a.m.
Citit de 9532 ori

afrodite7

sunt cosmina un scorpion incapatanat si mandru,am 18 ani,1,67,55kg,ochii caprui!visez adesea la lucruri care imi sunt interzise..si la care doar pot visa!incerc insa in fiekre zi sa le transform in realitate!nu am prieteni fiink recunosc ..pot fi foarte dificila uneori!vreau doar sa gasesc niste oameni cu care pot discuta si credb k poate gases aici!imi pare bine sa va gasesc!:D
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

31 Mai, 2006, 11:43:01 a.m.
Răspuns #1

Strumfita

eu sunt prima !!! eu sunt prima  :P :D
 Bun venit printre prieteni. Ai nimerit unde si cand trebuia. Noi iti vom fi prieteni si daca ai vreo problema .. poti conta pe noi .. iti vom sari mereu in ajutor.
 Te pup si sa nu uitam .. succes la scris  :P :-* :-* ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

31 Mai, 2006, 12:06:10 p.m.
Răspuns #2

Luke

si ce eu sunt al II -lea  :P :P :P :P
bine ai venit ! bun venit ! sedere placuta ! . . . . stii avem un lucru in comun deja sau mai bine zis o bucatica de lucru . .  :D

"visez adesea la lucruri care imi sunt interzise..si la care doar pot visa!incerc insa in fiekre zi sa le transform in realitate" ale mele visuri nu sunt intrezise dar sunt foarte greu de realizat ! dar incerc sa le fac realitate ! bun venit ! :* :-* :-* :-* 8) 8) 8) ;D ;D

Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

31 Mai, 2006, 12:28:20 p.m.
Răspuns #3

littlerose

Vizitator
bien ai venit zeita a visurilor! ;)

31 Mai, 2006, 01:16:12 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Buna Cosmico, nu mai visa atat, hai ca te trag de picioare sa revii pe pamant :)
De ce visezi la lucruri interzise, huh?! Nu stii ca sunt interzise? :D
Ce inseamna "pot fi dificila"? Ca ai sa ma pleznesti ca te-am tras de picioare sa revii pe pamant?
Pai ai zis ca vrei amici cu care sa vorbesti, cum vrei sa vorbesc cu tine daca tu plutesti pe aici in toate partile? Of!

Ghinie ai vinit! Plutire placuta, vezi sa nu te pierzi. :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

31 Mai, 2006, 01:30:34 p.m.
Răspuns #5

andrada

Bine ai venit in grupul de visatori...iti ureaza o visatoare geamana .. :-* :-*
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

31 Mai, 2006, 03:33:45 p.m.
Răspuns #6

The Don

Buna,
As vrea sa iti spun ca prietenii adevarati se castiga in timp, nu suntem cei care iti scriem aici "bine ai venit, eu iti sunt prieten", fara ca macar sa stim daca visele(singurul lucru care ne-ar lega in vre-un fel) se aseamana macar...Interzis? Relativ...ce e interzis la 3 ani? dar la 7? Dar la 17? sa nu mai vorbim de cei 37 ai mei....toti visam la lucruri interzise...asta e sigur, dar eu sigur nu mai visez sa plec la litoral cu prietenii din liceu....si sa beau pe ascuns o gura de vodka..:) Deci vei visa toata viata la ceva interzis, dar prietenii adevarati sa nu ramana doar un vis!
Love is the triumph of imagination over intelligence...

31 Mai, 2006, 03:42:21 p.m.
Răspuns #7

Luke

Bv  8)  The Don  sincer cred ca tu ai cam ai pus punctu pe I  ! eu sincer acum visez sa sparg o banca sau ceva  de genu   8->   ;D 8) :-[ :) :-\ ::)

Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

31 Mai, 2006, 09:49:47 p.m.
Răspuns #8

sunshine

Bun gasit draga noastra, eu sunt interzisa de mult( piesa de muzeu cum m-a complimentat un prieten drag) asa ca ai de unde invata , bune , rele, tot inveti de la noi. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Mai, 2006, 11:02:13 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Bun venit, Afrodite! Te vom regasi oare la... mitologie?  ;D ;D

:-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Iunie, 2006, 10:04:20 a.m.
Răspuns #10

serenity82

Bine ai venit printre noi asteptam mai multe detalii.

PS. sa nu spui niciodata ca sti sa gatesti ca sar baietii cu autoinvitatii la tine ;) iti spun din experienta  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Iunie, 2006, 01:42:08 p.m.
Răspuns #11

black rose

te saluta un alt scorpion veritabil...BINE AI VENIT...SA-TI FIE SADEREA CAT MAI PLACUTA....asa e cu sacorpionii.. verbul care ii fefinesc este "a dori"...stiu ca tot ce doresti ti se va implini...de ce? pt ca esti ca mine...un scorpion :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

01 Iunie, 2006, 09:19:55 p.m.
Răspuns #12

desdemona

Bine te-am gasit afrodite
Sper ca aici vei gasi subiecte pe placul tau..si oameni cu care sa porti discutii interesante..mai pe gustul tau.
Cu timpul ii vei cunoaste pe toti si ii si vei indragi(nu ai cum sa nu faci asta  ;D )
Spor la scris.

P.S De ce afrodite7?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 Iunie, 2006, 01:36:25 p.m.
Răspuns #13

ONLY DESIRE

buna...buna!bine ai venit printre noi...de prieteni nu ai sa duci lipsa aici...eu sunt una dintre ei ;D :D ;) :P
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

04 Iunie, 2006, 03:19:48 p.m.
Răspuns #14

crocantzel

Vizitator
Salut salut. Ce tot visezi atat la lucruri interzise?? Nu ma visa atat si FA-LE! Implineste-ti visele si fa din lumea ta una mai buna. Bine ai venit.