11 Octombrie, 2025, 01:04:39 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Home is where heart is  (Citit de 6693 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Mai, 2006, 10:43:12 p.m.
Citit de 6693 ori

Lorelei

Ce va face sa va simtiti acasa? Unde va simtiti acasa? Este real citatul? Sau e nevoie de o "casa" ca loc fizic, un loc numai al tau in care sa te simti securizat si acasa?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 Mai, 2006, 10:55:16 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Da, eu ma simt acasa acolo unde  inima mea este linistita. Mi s-a intamplat sa fiu intrebata de un prieten , dupa un drum intr-un alt oras, de ce m-am intristat.I-am raspuns, cu lacrimi in ochi , pentru ca ma apropii de casa, stiam ca acolo voi gasi numai singuratate si tristete,i veselia mi s-a spulberat intr-o clipa.Pentru mine "acasa" este marea , nisipul si pescarusii, rasaritul soarelui din apa marii.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Iunie, 2006, 04:18:52 p.m.
Răspuns #2

Empress

acasa este acolo unde te simti implinit acolo unde intradevar este inima acolo unde simti ca apartii unei persoane sau chiar unui loc
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

19 Iunie, 2006, 04:35:13 p.m.
Răspuns #3

serenity82

e foarte adevarat citatul asta. Eu una am o multime de case dar cele mai speciale in sufletul meu sunt casa din bucuresti unde sunt ai mei si Constanta orasul sufletului meu, orasul in care as vrea sa traiesc si sa am o casuta a mea. deci mereu vom avea o casa spirituala si una parinteasca
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Iunie, 2006, 08:03:34 p.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
Nu mi-am mai gasit de mult timp o casa a mea. Hoinar. Asa am fost mereu schimband domicilii, unele dupa altele...Acum am o casa. O casa in care nu stau eu.
O casa unde insa ma simt iubit, implinit si unde am dreptul sa sper la un bine care sa dureze. Acea casa este unde este fata mea. Daca vom fi in stare sa pastram ce avem acum si va exista notiunea de "la noi acasa...", voi avea si eu in sfarsit, o casa a mea...

14 August, 2006, 06:15:04 p.m.
Răspuns #5

Just

Eu am doua case :) (Inima mea este divizata in doua parti) : una a ramas acolo unde mi-am petrecut copilaria ,unde in noptile de vara ma jucam ascunsa ,iar dimineata cand ma trezeam nu mai imi puneam pantofi incomozi in picioare ci pur si simplu umblam desculta prin curte simtind roua diminetii ce-mi alinta picioarele,unde parintii mei stiu sa-mi mangaie obrazul si sa-mi stearga lacrimile,sa-mi vindece ranile ,sa-mi ingrijeasca bolile ,casa parinteasca.

Cealalta casa ,acolo unde ma regasesc din nou este a mea si a lui ,este casa noastra.Aici unde-mi petrec cele mai frumoase clipe intre rasarit si apus ,intre apus si rasarit . A doua casa a mea este la cativa metri de mare pe care o aud noaptea si care stie sa ma linisteasca si dupa cel mai groaznic cosmar . Mi-am gasit un loc calduros (la propriu si la figurat ) ,care-mi adaposteste visurile si sperantele , casa fericirii mele  :).

Home is where heart is-aici si acolo.

« Ultima Modificare: 14 August, 2006, 06:16:54 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 August, 2006, 06:22:54 p.m.
Răspuns #6

anushca

Vizitator
oriunde sunt as putea spune "acasa"... daca ar fi caminul nostru

mi-a trebuit putin sa ma conving ca exista nostalgia casei unde ai petrecut copilaria, ca aceasta are un farmec si o caldura aparte dar acasa este acolo unde este familia. indiferent de tara uneori

05 Septembrie, 2006, 04:26:05 p.m.
Răspuns #7

pokemon

Pt mine *acasa* este acolo unde este el...unde putem fi impreuna....unde putem fi noi 2...acasa nu mai este locul unde traiesc...pt ca aici ma simt singura,trista si goala...pt ca el nu este cu mine....sa ma tina in brate...sa fim impreuna...
De aceea casa mea este la 400 km distanta...este locul unde visez si sper sa ajung din ce in ce mai des  :'(
 :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

05 Septembrie, 2006, 10:56:03 p.m.
Răspuns #8

Little Rose

casa imi e pe drumuri. departe de priviri, de oamenii rai. :'(
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

30 Septembrie, 2006, 09:14:34 p.m.
Răspuns #9

B3b3

casuta mea oare unde e    :'(  sunt doua locuri unde ma simt ca acasa unde  sufletul  inima reactioneaza ca atunci cand iti spui"home swit home "unul : pe malul mari ,doi: in munti ,acolo sus ...

but  ??? where is me house :'(
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

30 Septembrie, 2006, 09:19:54 p.m.
Răspuns #10

B3b3

Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

30 Septembrie, 2006, 10:27:40 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
Casa...e in visele noastre momentan...ca si planurile noastre de viitor..Inca nu ne-am gandit ce culoare o sa fie...dar cu sigurantza o sa fie cu masina si piscina :P
Let's put a smile on that face!