10 Octombrie, 2025, 09:30:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poze noi cu mine. sunt facute pe 4 iunie la o nunta  (Citit de 7026 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Iunie, 2006, 02:56:36 p.m.
Citit de 7026 ori

serenity82

helloooop l-am rugat pe charlie sa imi aseze cateva poze cu mine de putin timp. deci sunt pe vine  :D sper sa va placa
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

13 Iunie, 2006, 03:04:31 p.m.
Răspuns #1

charlie

poze, poze si iar poze.....

priviti la domnisoara in albastru  ::)

edit: eu mi'am zis parerea personal  :D
« Ultima Modificare: 13 Iunie, 2006, 04:16:21 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Iunie, 2006, 03:59:22 p.m.
Răspuns #2

sunshine

Am privit, am admirat, pupam si ne minunam :o ;) :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Iunie, 2006, 08:25:14 p.m.
Răspuns #3

crocantzel

Vizitator
Ce sa zic...Saraca mireasa, cat o fi fost ea de geloasa  :D Pai asa se duce la nunta ma??? Sa pui ginerele in dificultate??? Pai daca o parasea pe mireasa in fata altarului???  ;D

14 Iunie, 2006, 08:30:16 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

chiar asa! mare dreptate are charlie!...paleste rau de tot mireasa pe langa tine(si se presupune ca ea ar trebui sa fie cea mai frumoasa)! :) :P :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Iunie, 2006, 11:24:50 p.m.
Răspuns #5

Strumfita

esti minunata .. sunt sigura ca lumea in loc sa se uite la mireasa .. se uita numai la tine  ;D. multi pupici  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Iunie, 2006, 10:37:40 a.m.
Răspuns #6

charlie

chiar asa! mare dreptate are charlie!...paleste rau de tot mireasa pe langa tine(si se presupune ca ea ar trebui sa fie cea mai frumoasa)! :) :P :-*

stiu eu ce zic ...  :D

15 Iunie, 2006, 12:19:46 p.m.
Răspuns #7

serenity82

si ce zici charlie? va multumesc pentru complimente chiar imi plac pozele si pot sa spun ca rochita asta desi o stie toata lumea mereu o imbrac pentru ca ma simt speciala in ea.
cat despre mire stati linistiti ca nu avea ochi decat pentru mireasa. oricum mireasa a insistat sa vin in rochita asta ca am vrut sa iau alta tocmai ca sa nu se uite lumea dupa rochia mea dar ea avea ganduri pentru mine si voia sa arat traznet. si sincer TOATA lumea, si nu exagerez, mi-a laudat tinuta asa ca sunt mandra de mine.
hai gata cu lauda ca deja m-am laudat destul. ma bucur ca v-a placut si voua rochita pentru ca va ramane mereu rochita mea preferata(doar am cusut fiecare margeluta care exista pe ea). ;) :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Iunie, 2006, 11:56:54 p.m.
Răspuns #8

charlie

16 Iunie, 2006, 11:58:30 p.m.
Răspuns #9

charlie

17 Iunie, 2006, 12:00:01 a.m.
Răspuns #10

charlie

19 Iunie, 2006, 11:15:53 a.m.
Răspuns #11

serenity82

19 Iunie, 2006, 11:18:40 a.m.
Răspuns #12

charlie

19 Iunie, 2006, 04:41:28 p.m.
Răspuns #13

serenity82

micuto? sunt mai batrana decat tine  :P

dar asta nu inseamna ca nu am un suflet tanar  ;) mersi inca o data si pup  :-*

19 Iunie, 2006, 09:48:51 p.m.
Răspuns #14

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului