10 Octombrie, 2025, 08:08:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vara, concediu.... unde mergeti ?  (Citit de 16636 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 11:44:31 a.m.
Citit de 16636 ori

charlie

sa va "aud"  ;D

eu ma gandeam asa:

- pe la mare
- pe la munte
- pe la un coleg in alta tara  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Iunie, 2006, 12:06:34 p.m.
Răspuns #1

serenity82

pai eu as vrea in multe locuri sa merg insa nu imi ajunge concediul dar sa va insir

merg in grecia ca asa vreau
in fiecare week-end la mare
sper la matusa mea in blaj
la nasul in galati
la un amic in iasi

si cred ca ajunge nu? :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 09:08:52 p.m.
Răspuns #2

sunshine

La nasul in Galati??????Neaparat sa ma anunti, ne intalnim si barfim toti lovetime-istii ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Iunie, 2006, 09:10:41 p.m.
Răspuns #3

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 09:42:25 p.m.
Răspuns #4

desdemona

amicul din iasi?treci si pe la mine?

vara asta..nu conteaza nu conteaza atat timp cat sunt cu El..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Iunie, 2006, 09:52:41 p.m.
Răspuns #5

charlie

La nasul in Galati?????? Neaparat sa ma anunti, ne intalnim si barfim toti lovetime-istii ;D

amicul din iasi? treci si pe la mine?

ai vazut ? ai gasit ce sa faci in plus pe langa ce ai scris initial  :)

19 Iunie, 2006, 09:58:47 p.m.
Răspuns #6

serenity82

ok trec pe la toti  ;D doar sa ma primiti

19 Iunie, 2006, 10:03:14 p.m.
Răspuns #7

charlie

confirm afirmatia desdemonei, care a fost stearsa ... (afirmatia, nu ea)  :)

edit: hai si altii... cine stie, poate ne trezim prin aceleasi locuri si noi nu stim.

« Ultima Modificare: 19 Iunie, 2006, 10:06:46 p.m. de charlie »

19 Iunie, 2006, 10:51:34 p.m.
Răspuns #8

Luke

unde ma duc vara asta !?

daca da Domnul si iau bacul .. ma duc in toata tara ! bucuresti ploiesti timisoara iasi craiova alba peste tot si la mare si la munte la campulung si la drobeta turnu severin   si iar la mare si iar la munte peste tot numai dak il iau ! care merge cu mine de nebun prin tara ? sa stam noptile pe unde putem ziua sa urcam pe unde ne duc picioarele . . . . .?
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

22 Iunie, 2006, 06:52:12 p.m.
Răspuns #9

mitza

Vizitator
 Vara asta vin acasa, in romania! :)
 La munte, in apuseni daca va fi posibil iar apoi poate un piculet si pe la mare!  ;)
  Sper ca vara asta sa nu mai ploua!  ;D

22 Iunie, 2006, 06:55:13 p.m.
Răspuns #10

black rose

vara asta.....nu imi pot face planuri pt ca de obicei mi le fac ai mei...deoarece au mare noevoie de mine..insa daca venit prin iasi..tare m-as bucura sa ne intalnim
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

22 Iunie, 2006, 07:19:04 p.m.
Răspuns #11

fatyma

Eu se pare ca voi merge la Predeal,mai precis la Paraul Rece...Poate primesc bilet de student si pentru mare...ar fi ideal ::)...Poate facem cumva si ne putem intalni :) :-*

22 Iunie, 2006, 07:40:51 p.m.
Răspuns #12

Empress

Eu vara asta raman acasa adica la Iasi ...nu pot sa plec nicaieri trebuie sa am grija de fratiorul meu si sincera sa fiu nici nu vreau sa plec undeva pentru mine Iasul este un oras de vacanta
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

23 Iunie, 2006, 08:10:05 p.m.
Răspuns #13

furia ingerului

Vizitator
Unde ma duc?...in Pascani.
Este singurul loc unde mai simt nevoia sa ma deconectez nu ca ar fi Pascaniul cine stie ce atractie turistica ci pentru ca acolo am fata ce-o iubesc si fara de care nu prea mai conteaza putinul timp liber ce mi-l mai pot permite.
Si imi vine in minte Eminovici:
"Ma cunosteau vecinii totii –
Tu nu m-ai cunoscut."

24 Iunie, 2006, 07:32:35 a.m.
Răspuns #14

sunshine

pe 25 iulie sunt la mare cu burta la soare ;D 12 zile acolo ma gasiti, sa nu dea naiba sa va intalniti in lipsa mea ca ............daca se organizeaza ceva , nr meu de tel il gasiti la furia ingerului( te salut amorezatule :P, te iubesc des :-*).
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\