05 Noiembrie, 2025, 10:15:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce va doriti cadou de ziua voastra  (Citit de 12180 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 01:56:38 p.m.
Citit de 12180 ori

serenity82

Fiecare dintre noi isi doreste ceva de ziua lui, indiferent ca este un cadou clasic sa doar sa fie impreuna cu persoana iubita. Voi ce va doriti sa primiti de ziua voastra?  :o
Astept cat mai multe opinii, idei si prospuneri
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 02:29:04 p.m.
Răspuns #1

charlie

sa fiu impreuna cu persoana iubita. imi ajunge.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Iunie, 2006, 02:30:49 p.m.
Răspuns #2

serenity82

ce frumos  ::)  primul raspuns
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 03:24:17 p.m.
Răspuns #3

Empress

hmm avand in vedere ca ziua mea este vineri 23 iunie imi doresc sa fiu cu cei dragi mie si mai ales mi`as dori ca mama mea sa fie langa mine...este pentru prima data cand mama nu este langa mine de ziua mea si imi este foarte dor de ea
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

19 Iunie, 2006, 04:13:31 p.m.
Răspuns #4

serenity82

pentru moment iti zic la multi ani ;D dar revin si vineri, cat despre mamica ta cine stie poate va fi. spera

19 Iunie, 2006, 07:52:28 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

niciodata nu mi-a placut de ziua mea!ma deprima.....cand eram mai mica nu-mi placea nici macar sa primesc cadouri(desi toti copiii numai la asta se gandesc).anul trecut...nu a fost o exceptie..sau poate ca da:a fost cea mai urata si mai trista zi de nastere(atat de trista incat mi-am lasat invitatii in clubul in care sarbatoream si am plecat acasa :'(...cu scuzele de rigoare bineinteles!..........insa anul acesta sper sa fie altfel!imi doresc ceva foarte mult. cel mai frumos cadou ar fi sa vina sis'ul meu si cumnatelul la mine!altceva chiar nu-mi doresc! :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Iunie, 2006, 08:08:51 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Nu vreau cadouri, dar ar fi frumos sa isi aduca aminte, fara sa le zic eu...
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Iunie, 2006, 09:19:38 p.m.
Răspuns #7

littlerose

Vizitator
vreau sa mi se spuna la ureche la muti ani, de dimineata, si sa fiu sarutata pe frunte de EL.

19 Iunie, 2006, 09:34:26 p.m.
Răspuns #8

desdemona

sa fie iubitul meu, sora mea si parintii langa mine.Ar fi cel mai frumos cadou ..
cred ca toti asta isi doresc :sa fie cei iubiti langa ei..

cadoul ideal pentru toata lumea:IUBIREA!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Iunie, 2006, 09:35:01 p.m.
Răspuns #9

furia ingerului

Vizitator
Nu vreau nimic de ziua mea afara de a sta cu ea. Nu am nevoie de nici un cadou, de nici o atentie sau alta companie. Vreau doar sa-mi vad fata si sa fie ea langa mine si impreuna sa ne bucuram de varsta mea, de varsta ei de timpul care ne gaseste unul langa altul.

19 Iunie, 2006, 09:36:42 p.m.
Răspuns #10

desdemona

apropo de ce isi doreste furia ingerului.Am primit vesti ca fata lui ii rezerva o surpriza ??? ???
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Iunie, 2006, 02:42:18 p.m.
Răspuns #11

serenity82

eu una imi doresc sa vina in Bucuresti special pentru mine, sa fie langa mine si sa ramana asa mereu  ::) cred ca cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi de ziua mea ar fi ca baiatul pe care-l iubesc sa-mi spuna ca vrea sa-mi fie alaturi toata viata ::) atunci as putea spune ca a fost cea mai frumoasa zi a mea.
Only u iti inteleg tristetea si eu am avut cativa ani cam 4 - 5 cand imi uram ziua de nastere pentru ca mereu in acea zi se intampla ceva rau si plangeam. de 3 ani a fost ok si sper sa ramana asa mereu. sunt sigura ca la un moment dat cineva te va face sa razi de ziua ta  :) ;)

20 Iunie, 2006, 06:14:42 p.m.
Răspuns #12

black rose

ce vreau de ziua mea?....hm.............iubire si nu mai vreau lacrimi
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iunie, 2006, 07:34:27 p.m.
Răspuns #13

desdemona

o sa fie lacrimi ca am sa te fac eu sa razi pana la lacrimi

21 Iunie, 2006, 12:46:24 p.m.
Răspuns #14

serenity82

nu am mai ras de mult pana la lacrimi sa ma doara burtica si falcile ;)