05 Noiembrie, 2025, 10:44:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: dedicatii online  (Citit de 79463 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iunie, 2006, 08:53:44 p.m.
Răspuns #15

Strumfita

ii dedic Lui .. refrenul melodiei cantate chiar de el :

"Tot ce-i bun trece ... tot ce-i frumos se sterge .. de ce ma uit in ochii tai si raman rece? Si imi amintesc cum ma priveai, ziceai: "Mai stai" ,, si pentru o clipa zambeai dar, si tu stiai ca .. "  :'(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

22 Iunie, 2006, 09:47:34 p.m.
Răspuns #16

littlerose

Vizitator
multumim empress! :-*

23 Iunie, 2006, 11:48:29 a.m.
Răspuns #17

littlerose

Vizitator
cristina rus - viata mea!

pentru toti cei care credeau ca m-am pierdut pe drum.
aflati ca se poate intotdeauna sa fie mai bine.

"si sunt sigura ca tu crezi ca sunt singura
si crezi ca-i trista viata mea

dar asta e viata mea,
este si buna si rea,
dar e mai buna fara tine in ea." 8)

23 Iunie, 2006, 12:09:09 p.m.
Răspuns #18

Empress

cu mare placere littlerose meritati cu totii mult mai mult :*
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

23 Iunie, 2006, 12:23:50 p.m.
Răspuns #19

fatyma

O dedicatie pentru voi toti...ca imi sunteti dragi :-*

23 Iunie, 2006, 07:52:36 p.m.
Răspuns #20

furia ingerului

Vizitator
Dedic, Chicago - If you leave me now (1976 - Album: Archangel), lui Cristos cu mesajul: amice, mi-e drag de fiecare data cand te dispretuiesc pentru ca-mi aduce aminte ca am nevoie de iubirea ta...ai avut grija de mine, m-ai facut sa dau cu capul de pamant si sa-mi doresc, stii Tu cand, sa nu ma fi nascut si
m-ai ridicat mereu ca sa am de unde sa cad. Te invit deci prietene sa-ti casti ochii la ce am acum, sa-ti destupi urechile la ce-mi place sa aud acum si lasa-mi-le asa cum sunt. De nu, fereste-Te sa mai fii Dumnezeul meu! Bafta si...vezi ca mai aud parca si de la altii dedicatii.

24 Iunie, 2006, 05:27:43 p.m.
Răspuns #21

black rose

dedic ceea ce sunt tuturor celor care au facut parte din viata mea...si mai ales celor care si-au lasat o amprenta desi mai adanca pt ca altfel nu as fi fost ce sunt acum
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

25 Iunie, 2006, 09:46:22 a.m.
Răspuns #22

ONLY DESIRE

"Totul in viata e ciudat. E o lume plina de minciuni si ura.La fiecare pas te lovesti de greutati.M-am saturat sa plang, m-am saturat sa sufar...de ce? de ce m-ai mintit ? de ce ai plecat si ti-ai cautat alinare in bratele ei? Stii iubirea mea nu se compara cu nimic nu mi-e greu sa-ti spun ca te iubesc si k ma doare ca nu esti lg mine Uneori stau si ma gandesc dak am sa te pot uita pt ca durerea ce mi-ai provocato e mare. si doare...... intotdeauna iubirea doare mai ales dak e o iubire ce nu are rost...... atat mi-au mai ramas amintirile si lacrimile....si iubirea,pitita undeva,intr-un colt al sufletului!"...pentru Tine!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Iunie, 2006, 07:51:29 p.m.
Răspuns #23

B3b3

:) multumesc ingerashilor mei pazitori pt tot ce fac pt mine ...sau trebuie sa multumesc lui doamne doamne ca mi a dat ingerashi  ??? ::)  :P pupici celor care au rabdare cu mine  :-*  ;)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

26 Iunie, 2006, 10:03:47 a.m.
Răspuns #24

littlerose

Vizitator
TIE!

PENTRU TINE

de la mine, cea care nu te mai asteapta, dar stie ca existi si vei aparea.

26 Iunie, 2006, 10:45:35 a.m.
Răspuns #25

Iosif

Dedic lui furia_ingerului Bobby Mcferry - Don't worry, be happy. Ultima ta dedicatie m-a facut sa rad. :) Foarte interesant.

Dedic pentru restul lumii Dan Spataru - Drumurile noastre.

[...]
Drumurile noastre poate se vor intalni vreodata
Drumurile si iubirea, gandurile, fericirea
[...]
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

26 Iunie, 2006, 12:55:45 p.m.
Răspuns #26

furia ingerului

Vizitator
Dedic lui Joey, Scorpions - Wind of change (1991), cu multumiri ca zambeste la ce scriu eu...sa fie oare un compliment asta pt. mine sau nu?! ;D

28 Iunie, 2006, 09:38:28 p.m.
Răspuns #27

littlerose

Vizitator
tot TIE!

ma stii, te stiu.

haide sa ne stim. ;)

MI MEDICINA (solo por ti)

30 Iunie, 2006, 09:49:01 p.m.
Răspuns #28

black rose

dedic toata "durerea mea" celui de al doilea....cu melodia-Viata mea-cristina rus :'(
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

04 Iulie, 2006, 04:49:22 a.m.
Răspuns #29

Guardian|Angel

Iar eu, va dau o dedicatie in momentul in care prima raza de soare a atinge chipurile, va mangaie obrajii, si va spun asa: niciodata sa nu lasati capul jos..sa fiti mandri de cine sunteti si de ceea ce sunteti..viata merita traita cu bune si cu rele, cel mai important e sa o acceptam asa!
Va imbratiez prieteni dragi sufletului meu!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"