05 Noiembrie, 2025, 10:33:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cati sa fie?  (Citit de 11601 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iunie, 2006, 01:19:13 p.m.
Citit de 11601 ori

littlerose

Vizitator
cati sa fie?
cati copii va doriti? si mai ales cand doriti sa ii aveti? dupa ce va impliniti pe plan profesional, cum se spune mai nou?

eu vreau 2 copii si gemeni sa fie.
vreau sa mi-i dea dumnezeu cand nu sunt ff stresata, ca sa fie si micutii sanatosi. momentan nu ma pot hotari daca ,implinirea profesionala trebuie sa primeze, pentru ca daca astept prea mult, copiii si procreerea vor fi o problema. nu vreau sa fiu nici tarzie nici prea grabita.

astept raspunsuri.repede! :-*

21 Iunie, 2006, 01:21:43 p.m.
Răspuns #1

serenity82

eu vreau 2 un baiat si o fetita (baiatul mai mare daca se poate) ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 01:27:27 p.m.
Răspuns #2

charlie

de ce nu vrei 2 fete ?  ;D

PS: cred ca stiu de ce, dar vreau sa vad daca imi confirmi banuiala  :P
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Iunie, 2006, 01:34:35 p.m.
Răspuns #3

serenity82

daca sunt doi de acelasi sex deja apar discutii in plus e dragut sa fie o pereche  :D ;D eu am vrut un frate si am avut o sora deci......
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 01:36:42 p.m.
Răspuns #4

charlie

deci... banuiam bine  :)

21 Iunie, 2006, 01:56:54 p.m.
Răspuns #5

serenity82

daca spui tu, dar ai uitat sa spui cati vrei tu  :P de alti te iei acum asteptam si parerea ta  ;)

21 Iunie, 2006, 02:18:38 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Eu  imi mai doresc enorm un baietel, ador copiii , am doi baieti si D-zeu mi-a raspuns la rugaciuni, eu din copilarie am suferit foarte mult, fata fiind , m-am rugat sa se termine la mine sirul suferintelor si ruga mi-a fost ascultata. Asta nu inseamna ca nu-mi plac fetitele, le ador, daca aveam una as fi puput sa-mi realizez un vis din adolescenta .
 Deci trei baieti este raspunsul meu , insa am ramas cu doi.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Iunie, 2006, 02:20:41 p.m.
Răspuns #7

fatyma

Eu vreau neaparat un baiat... :)...Nu pot sa vorbesc inca despre implinirea profesionala...partea mai grea e cu partea sentimentala momentan :P

21 Iunie, 2006, 02:21:15 p.m.
Răspuns #8

serenity82

sa-ti traiasca sunshine si cine stie poate o sa mai ai un baiat  ;)

21 Iunie, 2006, 02:51:06 p.m.
Răspuns #9

sunshine

Multumesc , am uitat sa mentionez, copiii mei nu au fost programati, i-am dorit si i-am conceput din dragoste( cel putin din partea mea). Un copil trebuie sa apara cand nu te astepti, sa fie o bucurie pentru ambii parinti , mi-am dorit intotdeauna sa-mi vad sotul tipand de fericire la aflarea vestii ca va fi tata  insa reactiile lui au fost cu totul neasteptate :(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Iunie, 2006, 02:57:58 p.m.
Răspuns #10

serenity82

stai linistita barbatii sunt niste firi complexe care reactioneaza foarte ciudat si diferit de cum am vrea noi. sunt sigura ca in sinea lui s-a bucurat  ;)

21 Iunie, 2006, 03:24:23 p.m.
Răspuns #11

Strumfita

hehe .. si eu vreau sa raspund la intrebarea asta  ;D .. daca nu-i cu suparare  ::)
 Eu as vrea ... as vrea .. doi copilasi .. un baiat si o fata ...  ;D .. mai am timp   :D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

21 Iunie, 2006, 03:26:06 p.m.
Răspuns #12

charlie

la varsta ta, zic si eu ca mai ai timp... take care  :)

21 Iunie, 2006, 08:25:06 p.m.
Răspuns #13

catty

eu...vreau (cred ca doi)copii sanatosi..intr-un moment in care sa pot sa ii cresc cum imi doresc(adik fara lipsuri materiale sau sentimentale)..alaturi de o persoana care sa ne iubeasca si sa ne aprecieze cu adevarat...sunt cumva doar vise?...

21 Iunie, 2006, 08:40:11 p.m.
Răspuns #14

Miss M.

Eu am ce mi-am dorit dintotdeauna :) :) :) - Denisa mea iubita !!!
Este ideal sa te implinesti mai intai pe plan profesional si dupa aceea sa te gandesti la copii insa , din proprie experienta , stiu ca se poate si invers .
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "