Hm...! Sunteti frumosi, nebuni si..increzatori...iar acest lucru imi place la nebunie...

Mi-am dorit mereu un copil, sa fie baiat si sa-l cheme Alin Cristian. Nu stiu de ce.... asa am simtit eu..
In studentie, Dumnezeu mi-a ascultat ruga si....visul mi s-a implinit, apoi....zana cea rea mi l-a luat, prea devreme sa realizez, prea tarziu sa regret, prea mult pentru mine atunci.....
Desi mereu mi-au placut copii, i-am adorat, mi-am refuzat atunci acest drept, nu am mai avut curajul sa sper, ma rezumam doar la a-mi frange inima in momentul in care priveam unul....
Apoi, firea mea..."razboinica" m-a indemnat sa lupt, metodic, calculat, si sa sper ca Forta Divina, desi l-a luat pe el, minunatul dar, imi va oferi o compensatie....
Mi-am dorit atunci o fetita, blonda,o mica printesa diafana, iar Forta Suprema mi-a oferit, din nou, ceea ce mi-am dorit. Ii multumesc pentru ceea ce am, desi....voi regreta mereu ceea ce am pierdut..... Undeva, in adancul sufletului meu, ferecat cu multe lacate, va dainui dragostea si regretul pentru minunatul fiu ce ar fi putut fi.....chiar daca este un ingeras......
Nu aduc vorba despre el, fiica mea stie ca a avut un fratior ce a plecat in Ceruri si pe care il chema Alin Cristian.....dar atat.....neimpliniri, regrete, suferinti....ea nu trebuie sa vada.....
Probabil ne vom intalni, sper sa ne intalnim candva....acum ma simt totusi implinita, am ceea ce imi doresc, nu complineste pierderea lui, este o alta persoana, o alta personalitate, este visul actual, si totusi.....
In alt colt incatusat al inimii mele mi-as fi dorit un baiat, poate pe el, sau poate altul......