11 Octombrie, 2025, 11:11:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: adevar sau provocare???  (Citit de 42741 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Octombrie, 2006, 07:52:58 p.m.
Răspuns #120

Semiramis

Global Moderator
intr-adevar Joey:ai uitat sa provoci pe cineva........si asa s-a intrerupt si jocul,care cu putin efort din partea noastra ar putea deveni interesant. ;)

o susţin pe ONLY U
JOEY...manc-ţ'-aş...ca să ma exprim aşa...bagă frate!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Octombrie, 2006, 11:46:45 p.m.
Răspuns #121

serenity82

ma bucur ca s-a redeschis discutia pe acest topic  ::) asa mai aflam si noi detalii despre cei ce scriu pe site
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Noiembrie, 2006, 07:57:51 p.m.
Răspuns #122

desdemona

serenity-adevar sau provocare?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Noiembrie, 2006, 08:34:43 p.m.
Răspuns #123

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Noiembrie, 2006, 08:36:50 p.m.
Răspuns #124

desdemona

care este cea mai rusinoasa intamplare din viata ta? ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Noiembrie, 2006, 08:44:28 p.m.
Răspuns #125

serenity82

In afara de aia de la Moeciu cand am cazut in apa?  ;D

Sa vedem .................. nu prea am parte de intamplari rusinoase ca sunt o fire mult prea calculata insa cel mai penibil moment din viata mea a fost cand m-am intalnit cu unul din fostii mei prieteni in ase si m-am dus sa-l sarut iar el s-a tras si mi-a spus ca nu mai suntem impreuna, era cu altcineva. Asa mici intamplari am mai avut in genul a ceea ce am patit la Moeciu insa altceva nu-mi vine acum in minte.

Sa inteleg ca e randul meu  :P Charlie adevar sau provocare?

26 Noiembrie, 2006, 09:13:48 p.m.
Răspuns #126

charlie

draga Iuli.... de provocare nu am chef. deci intelegi ce a ramas.

PS: imi rezerv dreptul de a ma razgandi
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Noiembrie, 2006, 09:16:45 p.m.
Răspuns #127

serenity82

1-nu sunt Iuli

2-care moment din viata ta crezi ca ti-a marcat viitorul, visele, felul tau de a fi. te-a facut sa fii ce esti azi sau te-a ajutat sa te modelezi?

26 Noiembrie, 2006, 09:32:29 p.m.
Răspuns #128

charlie

1-nu sunt Iuli

ia sa vedem....
te cheama Iuliana ? da
de la Iuliana (si de la Iulian, recunosc), prescurtarea e "Iuli"
deci am zis corect

2-care moment din viata ta crezi ca ti-a marcat viitorul, visele, felul tau de a fi. te-a facut sa fii ce esti azi sau te-a ajutat sa te modelezi?

momentul in care am aflat ceea ce inseamna raul cu adevarat si momentul in care definitiile raului si binelui, s-au schimbat pt mine pt totdeauna (ca sa inteleaga toti, acestea 2 coincid).

====================================================================

Iuliana ... guess what !   :P
« Ultima Modificare: 27 Noiembrie, 2006, 11:48:36 a.m. de nimeni »

28 Noiembrie, 2006, 04:15:26 p.m.
Răspuns #129

burn_2_hell

hei ati adormit?  :P
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

28 Noiembrie, 2006, 09:29:46 p.m.
Răspuns #130

serenity82

Charlie alege pe cineva ca asteapta lumea. e randul tau

28 Noiembrie, 2006, 09:34:23 p.m.
Răspuns #131

serenity82

conform mesajului trimis pe mes inteleg ca m-ai provocat pe mine deci aleg provocare ::)

28 Noiembrie, 2006, 09:46:42 p.m.
Răspuns #132

charlie

a se descrie, la alegere, unul din userii acestui forum.

este obligatoriu sa fie unul cunoscut personal.

bafta.

29 Noiembrie, 2006, 09:55:57 p.m.
Răspuns #133

serenity82

;D ai schimbat forma  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pai sa vedem. E o scumpa si o dulce, m-am distrat copios cu ea cand ne-aam cunoscut. E tare imprevizibila si din cauza asta unii au avut de suferit ;D, insa nu foarte tare si nici foarte mult  :P. E experta in deschisul sticlelor de Corona si ne-a uimit cu instinctul ei nemaipomenit in cazuri de criza  ::). Apoi e tare fotogenica si ii place sa faca poze, nu o voi descrie fizic ca nu are rost insa va asigur ca daca doriti sa aveti o petrecere reusita si sa doriti sa aveti cu cine sa va distrati invitati-o la voi. O sa iasa show eu stiu asta, cred ca si ea. AAAAAAAAAAA si inca ceva cand bea spune tot  ;D :D e testata  :o. Acum ghiciti despre cine vorbesc  ???

Pana atunci sa vedem Lorelai adevar sau provocare?

29 Noiembrie, 2006, 09:57:20 p.m.
Răspuns #134

Lorelei

N-am nimic de ascuns  ;D ;D ;D deci adevar sa fie! (acum sa vedem pe unde scot camasa :D)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.