10 Octombrie, 2025, 01:06:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Singuratatea - cum facem fata?  (Citit de 8801 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2006, 09:02:41 a.m.
Răspuns #15

Little Rose

singuratatea te poate macina, putin cate putin pana ajungi al dezmembrare, pana nu iti vei mai simti nici un por, nimic, nimic.

e o stare ce nu e de dorit. e mult prea apasatoare. prea multa singuratate in lumea asta. dar cel mai amar adevar este ca suntem singuri si cand avem pe cineva in preajma. cu adevarat o drama.
cum spunea kittyy, printre colegi iti doresti singuratatea. dar in intimitate te intampina camere goale, liniste profunda. :(
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

21 Octombrie, 2006, 10:55:01 a.m.
Răspuns #16

Strumfita

.. la un moment dat incepi sa te bucuri de ea ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Octombrie, 2006, 07:29:23 a.m.
Răspuns #17

catty

am vazut demult timp topicul asta si l-am citit de 3-4 ori de la cap la coada...
Urasc singuratatea!!!!!!!!
urasc singuratatea sub toate aspectele sale...chiar daca ne referim ca nu avem "o jumatate" cu care sa impartim totul sau doar la prezenta unor persoane carora sa le pese de noi...oricum ar fi..o urasc..o detest...
am prietene...nu multe dar care stiu ca imi sunt cu adevarat prietene...parinti mei...ar face orice pt mine...dar de la distanta asta....ma sustin asa cum pot...colegi...draguti...sociabili...companie placuta...dar nu suficienta...iar despre momentele cand sunt cu adevarat singura...nici nu vreau sa amintesc :'( :'( :'(
oriunde as fi..orice as face...ceva lipseste...nu ma simnt intreaga...si urasc sentimentul asta....
niciodata nu am suportat singuratatea si poate si asta este un motiv pt care am acceptat multe compromisuri....nu stiu daca au meritat..cred ca nu...dar...absolut orice as face simnt nevoia de a avea cu cine sa impart momentul...
uni dintre voi ziceti ca v-ati imprietenit cu singuratatea...cum????
altii ziceti ca va bucurati de ea....cum????
am incercat sa fac asta dar nu reusesc sub nici o forma :'(

23 Octombrie, 2006, 10:45:30 a.m.
Răspuns #18

Lady Allia

Singuratatea ...
Si eu am trait acest sentiment rece si infiorator....! Cel mai greu este sa traiesti insa singuratatea in doi..., asta poate ucide tot ce avem mai bun si cald in noi...
Dar...singuratatea nu trebuie cunoscuta de suflete tinere...., nu trebuie acceptata si sub nici o forma nu trebuie sa mai spuneti ca v-ati obisnuit cu ea!
Viata ne este data sa o traim..., sa luptam pentru ea, la urma urmei este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata...Nu merita sa ne batem joc de ea....merita sa infruntam fie si singuratatea si...sa mergem zambind mai departe!
Stiu ca uneori zambim plangand..., stiu ca uneori ni se pare ca suntem pe marginea celei mai adanci si goale prapastii...., stiu ca uneori ne vine sa inchidem ochii si sa ne lasam prada golului...., dar NU..., avem datoria de a ne infrunta propriile slabiciuni, proprii "demoni" si sa invatam sa traim si sa speram!
Singuratatea trebuie invinsa mereu....ea nu face altceva decat sa ne impinga catre depresii si lacrimi...!
Stergeti-va lacrimile....zambiti larg...., priviti-va in oglinda si spuneti...:"bine te-am regasit prieten/a drag/a", iar acel prieten/a sa nu uitati niciodata ca sunteti voi insiva...si nimeni nu merita sa fie singur..., nici macar noi insine... numai daca noi permitem asta !
Luptati dragele si dragii mei cu singuratatea...si nu uitati ca nimeni nu merita sa fie singur...!

23 Octombrie, 2006, 02:59:07 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

..nu ai cum sa lupti cu ea .. orice ai face te ajunge din urma si te loveste tot mai rau ..

eu am renuntat .. m-am imprietenit cu ea ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Octombrie, 2006, 03:00:26 p.m.
Răspuns #20

catty

I look in the mirror
Dont like what I see
In my reflection
A stranger is staring at me
Looking for love
Im looking for love all around me
Looking for love to surround me
The love that I need
To rescue the state of my heart