Da ,mi s-a intamplat o singura data.
Era o seara cand obosita si trista m-am refugiat pe un chat(cum rar obisnuiam) pentru ca simteam nevoia de a discuta banalitati cu cineva necunoscut din partea caruia ceream doar sa ma faca sa uit de stress si sa ma scoata din acea mica depresie ,iar apoi sa nu-si mai aminteasca de mine. Initial am intalnit numai persoane care mai rau mi-au facut,dar intr-un final m-a contactat el.Avea o poza care mi-a atras atentia ,ochii lui spuneau atat de multe si m-au lasat sa simt ca el face parte din lumea mea. Povestea este lunga si pentru ca nu vreau sa devin plistisitoare am sa o scurtez.Am discutat atunci,maine ,poimaine,saptamani si chiar cateva luni in fiecare seara.Dupa ce a obtinut numarul meu de telefon mi-a scris si am aflat ca el ,cel de care ma indragostisem este la mii de kilometri departare,locuieste in Grecia.Am fost deznadajduita. Intr-una din zile mi-a spus: "Asteapta-ma la aeroport,vin!" si a venit .L-am intalnit pe viitorul meu logodnic pentru prima oara dupa ore ,zile si nopti petrecute pe internet.
"Nu spun ca a fost un noroc / ca te-am cunoscut. / Spun numai ca a fost o minune" (Nichita Stanescu).