As vrea sa te intreb ceva? Inainte de a-ti declara dragostea, ai intrebat-o vreodata care este idealul de barbat pe care il cauta? Ce-si doreste ea de la viata? Este important. Acum sunteti prieteni, daca iti declari dragostea si ea nu o impartaseste, o vei mai iubi la fel de mult. Vei putea accepta decizia ei cu intelepciune, vei putea ramane in continuare prietenul ei, "dezinteresat". Este important sa-ti raspunzi singur la aceste intrebari. Am trait o experienta asemanatoare. Un barbat a facut o pasiune pentru mine, evident mi-am dat seama si am tot incercat sa-l fac sa inteleaga ca doar statutul de prieten il pot oferi. A inteles, in aparenta, dar tot nu se lasa batut....sub pretextul prieteniei ma suna, ma invita in oras, uneori ma duc si de fiecare data incerc sa-i spun ca este important sa nu mai piarda timpul sa sa accepte pe cineva in viata lui. A avut cateva relatii, tipele il tot cautau, iar el imi spunea mereu ca pur si simplu nu le place. Nimeni nu ma poate obliga sa dau curs acestei relatii, oricat de insistent ar fi. Pur si simplu doar pentru ca este un om bun si ar fi in stare sa-mi faca toate capriciile, nu il pot iubi. Imi doresc altceva. Te intrebai daca frumusetea este importanta intr-o relatie..am fi ipocriti sa spunem ca nu este importanta...Pentru mine cel putin, da , este . Stiu cum arat, si imi doresc alaturi de mine un corespondent. ProbABIL nu voi gasi ceea ce caut, sau nu ma va iubi ca "admiratorul " meu, dar optiunea imi apartine. Este important ca sentimentele sa fie reciproce, altfel...cu timpul oricum cineva va avea de suferit. Sper sa iei hotararea cea mai buna pentru tine....si evident sa fii fericit