11 Octombrie, 2025, 01:10:44 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CINE ESTE DIN BUCURESTI ?  (Citit de 35997 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iulie, 2006, 05:34:51 p.m.
Răspuns #15

charlie

err, macar puteati sa afisati variante, nu se ne lucrati pe la spate.

macar Shorley e in drumul meu dinpre casa si locul de munca.

Privind data stii ca eu nu pot sub nici o forma in week-end ... asa ca va fi in cursul acestei saptamani ... vedem in functie si de ceilalti .

eu nici nu stiu in ce oras o sa fiu in week-end. iar daca plec in week-endul asta si nu in urmatorul (adica e valabil si daca plec in urmatorul), plec de vineri. (nu, nu plec sa ma distrez. caut o cale de distrugere)
deci raman 4 zile.

cazul meu.

You believe but what you see
You receive but what you give

30 Iulie, 2006, 06:11:16 p.m.
Răspuns #16

Miss M.

Daca nu ma insel Serenity si tu esti din Bucuresti ... te invitam la un pahar de vorba la terasa Shorley sapatamana aceasta ! Ce zici ? ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

30 Iulie, 2006, 06:15:22 p.m.
Răspuns #17

charlie

Daca nu ma insel Serenity si tu esti din Bucuresti ... te invitam la un pahar de vorba la terasa Shorley sapatamana aceasta ! Ce zici ? ...

ti-am luat-o inainte ....

4. Iuliana (dar mai intai sa se intoarca)

30 Iulie, 2006, 06:19:09 p.m.
Răspuns #18

Miss M.

Pai nu stiam ca Serenity=Iuliana !!!
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

31 Iulie, 2006, 09:18:45 a.m.
Răspuns #19

charlie

Pai nu stiam ca Serenity=Iuliana !!!

de ce nu ai intrebat?

cei care ati raspuns prezent la apel...

prezentati programul intre care puteti sa onorati invitatia, ca sa ajungem mai repede la un 'numitor comun'.

« Ultima Modificare: 31 Iulie, 2006, 09:34:14 a.m. de dead to the world »

31 Iulie, 2006, 09:21:15 a.m.
Răspuns #20

serenity82

nu sunt Iuliana sunt Octavia si da as vrea sa vorbim insa e una bucata problema pentru ca in timpul saptamanii sunt la servici deci doar dupa 18 as putea ajunge. In plus rugamintea e sa nu fie un local scump ca sa imi permit macar un suc :P deci finalizam sau nu?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 09:28:38 a.m.
Răspuns #21

charlie

nu sunt Iuliana sunt Octavia...

minte... ca ii place ei Octavia, e ceva... eu ii zic Iuliana.

...doar dupa 18 as putea ajunge...

in mare, am aceeasi problema.

===========
daca nu schimbam locatia...

SHORLEY RESTAURANT
Restaurant cu specific international; 250 locuri; organizare mese festive
Contact: Str. Econom Cezarescu nr. 50, sector 6 , Tel. 312.43.12; Fax 222.60.33
Orar: NON-STOP
localizarea pe harta

31 Iulie, 2006, 09:35:25 a.m.
Răspuns #22

serenity82

Octavia e primul meu nume in certificatul de nastere sunt trecuta Octavia Iuliana deci Octavia ma cheama Iuliana imi zic doar cei care au cate un pititc pe creier legat de Octavia si oricum nu prea raspund la Iuliana  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 09:39:03 a.m.
Răspuns #23

charlie

deviem putin, dar fie...

[...]Octavia ma cheama Iuliana imi zic doar cei care au cate un pititc pe creier[...]

nu am nici macar un pitic pe creier legat de problema asta.
legat de altele am multi, si o sti bine.

[...]oricum nu prea raspund la Iuliana  :P

mie imi raspunzi

31 Iulie, 2006, 09:40:47 a.m.
Răspuns #24

serenity82

trecem peste subiect ca nu are treaba cu topicul deci ne vedem?

31 Iulie, 2006, 09:41:19 a.m.
Răspuns #25

viulian

Administrator
:) Cu lovergirl am discutat fiindca am fost cateva zile plecat din Bucuresti si mi-a fost mai usor sa ii dau un mesaj privat (nu puteam accessa forumul decat pe telefon) asa ca i-am zis ei care e propunerea mea. N-a fost vorba de lucrat pe la spate  :-[  ci doar ca mi-a fost mai usor sa dau un mesaj privat decat sa astept sa se incarce tot forumul. Si cum pe semne a fost prima locatie propusa - si am zis-o eu - se intelege ca si cum ar fi dicton - dar a fost doar opinia mea; discutia insa e libera, evident! se pot propune si alte locatii.

Shorley imi place si mie plus ca e parcare mare (pentru cei care vin cu masina) iar in timpul saptamanii e destul de liber. E si restaurant deci pentru cei care vin direct de la servici se poate servi si cina :)

Daca sunt alte propuneri, le discutam :)

31 Iulie, 2006, 09:43:35 a.m.
Răspuns #26

charlie

Iuliana, am zis deja....

cei care ati raspuns prezent la apel...

prezentati programul intre care puteti sa onorati invitatia, ca sa ajungem mai repede la un 'numitor comun'.

[...]N-a fost vorba de lucrat pe la spate  :-[  ci doar ca mi-a fost mai usor sa dau un mesaj privat decat sa astept sa se incarce tot forumul. Si cum pe semne a fost prima locatie propusa - si am zis-o eu - se intelege ca si cum ar fi dicton - dar a fost doar opinia mea;

am glumit.

31 Iulie, 2006, 09:49:17 a.m.
Răspuns #27

serenity82

Hei nu asta e important acum ci daca ne vedem unde si la ce ora. Eu trebuie sa stiu din timp ca sa imi trec in program si sa fiu sigura ca ajung ca la mine daca nu e planificat din timp nu stiu cum mai ajung ca mereu apare ceva de ultim moment. pls va decideti?  :)

31 Iulie, 2006, 10:19:57 a.m.
Răspuns #28

viulian

Administrator
Propunere: Miercuri seara (2 August), ora 20 - Shorley

31 Iulie, 2006, 10:22:11 a.m.
Răspuns #29

charlie

avand in vedere ca altceva nu am de facut... (mama ei de viata), eu sunt de acord.

sa vedem ce zic si ceilalti.