11 Octombrie, 2025, 01:14:47 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CINE ESTE DIN BUCURESTI ?  (Citit de 36017 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Iulie, 2006, 10:11:16 p.m.
Răspuns #45

serenity82

chiar cea care a venit cu ideea nu spune nimic? ne vedem si cu tine sau nu? :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 10:12:30 p.m.
Răspuns #46

charlie

Restaurant? woay...stiti...stundetii nu prea au bani 

si eu sunt student... si nu prea am. astept salariu.

chiar cea care a venit cu ideea nu spune nimic? ne vedem si cu tine sau nu? :)

o sa aflam...
You believe but what you see
You receive but what you give

31 Iulie, 2006, 10:24:53 p.m.
Răspuns #47

Miss M.

Nu e un restaurant de fitze ... e chiar acceptabil ! Toata vara trecuta , cand eram insarcinata , mi-am facut poftele acolo :) Are terasa afara , e ft. placuta atmosfera ... Ora ?? - 20 .
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

31 Iulie, 2006, 10:31:41 p.m.
Răspuns #48

Miss M.

Pai ce credeti ?... ca scapati de mine asa usor ? Nu , nu , nu ....
Am si eu ceva treburi casnice pe aici , atata tot !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

31 Iulie, 2006, 10:32:50 p.m.
Răspuns #49

serenity82

nu mai ziceai nimic si ma speriasem. deci ramane miercuri la 20 acolo unde ati spus voi.  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 10:38:23 p.m.
Răspuns #50

viulian

Administrator
Apropos de scumpetea de la Shorley, nu e chiar de speriat :)

Un pranz complet (ciorba, felul doi cu o salata + suc) face 25 RON.. Preturile sunt cam de terasa, adica oriunde in Bucuresti unde ai merge (in afara de cantinele Regie/Drept samd) cam tot atat ar costa. Si asta meniu complet.
O pizza costa vreo 8 RON deci tot asa.

Oricum, nu va ganditi ca e restaurant din acela de lux, cu fete de masa alb impecabile, tacamuri argintiu sclipitoare aranjate perfect si ospatari imbracati la patru ace unde doar sa intri trebuie sa ai sute de euro :)
E ca o terasa unde poti sa bei doar o bere daca ai chef si cu o bucatarie undeva in spate daca ti-e si foame.

31 Iulie, 2006, 10:45:55 p.m.
Răspuns #51

serenity82

eu una ma voi imbraca exact ca mine, cum sunt eu de obicei, adica nici sport dar nici exagerat de eleganta sau la costum asa ca indiferent ca e restaurant sau terasa merge. si apropo mi-ai facut pofta cu pizza o sa incerc sa vad daca e buna, sper ca da ca sunt tare mofturoasa  :P mai sunt 2 zile  :D

31 Iulie, 2006, 10:50:43 p.m.
Răspuns #52

viulian

Administrator
A clar, nici nu mi-am pus problema tinutei - si eu tot ca mine voi veni imbracat :) deci nu e nici o obligatie. Cum va simtiti cel mai bine, e cel mai bine!

01 August, 2006, 12:35:37 a.m.
Răspuns #53

|ngerMorT

Si eu tot ca mine  ;D ...dar nu stiu inca ce mine o sa fiu miercuri  :D

ps: de domnisoara Lorelei stiti ceva? credeti ca ne va onora cu prezenta?  ;D Am interese particulare cand vine vorba de ea :)))))))...cu replica asta cred ca am speriat-o si nu mai vine :)))
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 August, 2006, 09:49:34 a.m.
Răspuns #54

charlie

buna dimineata.

ceva noi confirmari sau retrageri ?
You believe but what you see
You receive but what you give

01 August, 2006, 12:10:55 p.m.
Răspuns #55

|ngerMorT

Dap, o sa mai vina si "pretenarul" meu...posta si el o data pe aici...bke pe nume  :D.

Iulian, bke ma intreba daca vin Diana, friend  :D ...i-am zis ca s-a schimbat generatia  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 August, 2006, 04:30:16 p.m.
Răspuns #56

viulian

Administrator
Diana si friend.. nu vin :D

01 August, 2006, 04:36:35 p.m.
Răspuns #57

|ngerMorT

stiu ca nu vin :))))...dar mi s-a parut amuzant ca atunci cand i-am spus de intalnire de ei m-a intrebat... :)

Zi-mi si mie...am inteles ca nu trebuie sa venim imbracati elegant, ci ca noi...dar totusi...sunt niste limite impuse banuiesc  ;). Si vroiam sa va intreb pe voi, baietii, cum veniti...sa stiu ce sa-i spun lui Andrei (bke)...

01 August, 2006, 04:45:07 p.m.
Răspuns #58

viulian

Administrator
A, relax, eu inca ma decid daca sa vin in bermude + tricou + slapi, sau intr-un pantalon cu o camasa ceva cu maneca scurta. Depinde cat de cald va fi de fapt..

Deci nu e nici un requirement despre imbracaminte, cum va simtiti cel mai confortabil (sau cum va imbracati sa coborati as luati o paine de la magazin) asa trebuie venit :)

01 August, 2006, 04:48:29 p.m.
Răspuns #59

|ngerMorT

Bun, asta vroiam sa aflu, daca poate sa vina in bermude  ;D Mersi! Ne vedem maine! Apropo...masa rezervata ceva?