Da,cu siguranță există un Destin pentru fiecare, dar să nu privim lucrurile fatalist, să ne simțim legați de mâini și de picioare, să ni se pară că trăim în zadar -fiindcă oricum zarurile au fost aruncate- fals,noi aruncăm zarurile!
Suntem ”aruncați” pe pământ pentru a ne îndeplini menirea, avem un destin bine stabilit de către Creator, El știe traiectoria vieții noastre, însă există liberul arbitru - tu alegi dac-o iei spre stânga sau dreapta - alegerile sunt ale tale, modul în care ne trăim viața ne aparține în totalitate, dar vom ajunge în punctul care ne-a fost trasat.
Am observat că mulți se împiedică de acest concept.Unii se întrebă:”Ce rost are să mai aleg, dacă oricum voi ajunge tot acolo?”. E deja o atitudine fatalistă,în opinia mea. Am fost creați de o forță supremă, care ne-a pus în inimi menirea pe acest pământ, depinde de noi felul în care alegem s-o împlinim.
Dar nu noi suntem cei care decidem sfârșitul drumului, așa cum nu alegem când ne naștem. Ni se cunoaște finalul vieții,ni se știe povestea, doar de noi depinde s-o și facem frumoasă.