Jumatatea ta..
Acest truism atat de facil amintit in vremurile noastre si-a pierdut mult din imensitatea sensului.
Am stiut ca mi-am intalnit pe cea menita sa-mi fie alaturi in toate ce vor fi in momentul in care a aparut in mintea mea disocierea clara "ea" si "celelalte femei". De atunci incoa asa a ramas, fata mea si celelalte, o masa amorfa de femei care sunt acolo pt. restul barbatilor, exceptandu-ma pe mine. La fel am simtit in clipa in care am simtit prima data atingerea ei, moment in care totul al ei mi-a devenit necesar si suficient. La fel cand am devenit buni prieteni la modul la care cele mai straine de restul ganduri ale mele i le-am spus cu acea liniste care o simti cand vorbesti unei mame ce te asculta cu drag mereu..La fel in momentul in care m-am vazut tinand-o de mana peste ani, ca mama a copiilor mei, in vacarmul chicotelor de veselie sub privirile noastre ca parinti blande si fericite..La fel cand am simtit mana ei intr-a mea, garbovi fiind, plimbandu-ne pe alei unde vantura toamna frunze din toata paleta galbenului, doar noi doi, enigme ale lumii prin iubirea ce ne-a motivat fiecare respiratie zeci de ani..impreuna.