Cum credeti ca a aparut viata pe pamant? Prin evolutia unei specii sau prin interventia Creatorului? Ce parere aveti despre religie? Credeti ca exista cineva sau ceva care e "deasupra" tuturor?
"desupra" tuturor nu stiu ce exista, dar cu siguranta exista ceva IN noi toti...ceva care e foarte greu de definit. Credinta face parte din om, dat fiind ca suntem inzestrati cu putere de alegere...putem adopta orice teorie, stiintifica sau divina. Indiferent de alegerea pe care o facem, in final e vorba tot e credinta, totul in spiritul adevarului...pentru ca la asta se rezuma totul, in asta sta tot telul activitatii omului pe pamant - aflarea adevarului...desi e o cautare zadarnica, desi fiecare traieste dupa propriile principii, desi suntem atat de diferiti unul de altul si totusi uniti prin ciudate instincte primare, desi, desi...
In statutul lui de animal social, omul si-a analizat semenii si s-a autoanalizat si, spre marea lui mirare, a gasit in el o dorinta nebuna de autodefinire; cautand mai atent, si-a descoperit o latura sensibila, incoerenta, total absurda, si atunci s-au inventat concepte, bazate pe doua mari valori - Rau si Bine. Si totusi, nu toti oamenii sunt inzestrati cu un spirit valorizator dezvoltat, de aceea s-a simtit nevoiea unei simplificari, nevoia de concret. Drept urmare, s-a dat Binelui un nume si o istorie. I s-a tesut omului de rand o poveste cu persoane si fapte concrete, pentru a intelege sentimetele de iubire si ura de care se lovesc necontenit. 
Din nefericire, cu timpul, religia, care se vroia a fi un proces de simplificare, a degenerat intr-o mare si absurda sarada a perfidiei...Mai mult decat o alinare a omului, ea a devenit o institutie a statului...
Nu cred in religie, si totusi nu sunt atee, caci sunt constienta de puterea aceea nedefinita care-mi da forta, care-mi da viata insasi si care sta nicaieri altundeva decat IN MINE! este vorba de aceeasi mare putere pe religiile o numesc dumnezeu, budha, allah... Eu nu-i dau nume si nici nu-i caut explicatie, o accept ca atare...asta e credinta.