11 Octombrie, 2025, 10:58:26 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Faceti-ma sa intzeleg!?  (Citit de 9852 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 August, 2006, 06:13:20 p.m.
Citit de 9852 ori

Escu

Global Moderator
Acum 3 sapt am intalnit o fata...am iesit...ne-am simtit bine...dupa 1 saptamana....a zis ca nu poate sa continue...Fara explicatii...fara nimic...am zis ..ok...nu a trecut mult timp...nu am mai frecventat aceleasi locuri...ca sa uit repede.Acum 4 zile...primesc mesaj de la ea...sa mai trec pe la serviciu pe la ea (ea fiind barman)...ca nu am mai trecut pe acolo...texte ...pretexte...Cum nu aveam ce face...m-am dus...a venit...a stat la masa cu mine...am vorbit...si a ramas sa iesim a doua zi in orash.Zis si facut...A doua zi a fost totul ok...i-am explicat ca vreau o relatie serioasa...nu "cico-uri in orash".Si a zis sa incercam ...Toate bune si frumoase pana astazi...cand imi da mesaj...sa nu o mai sun...sa nu ii mai dau mesaje...pur si simplu nu poate....iarasi..fara aceleasi explicatii....
Poate sa imi traduca cineva?!
Let's put a smile on that face!

04 August, 2006, 08:28:45 p.m.
Răspuns #1

bugsbunny

hey there...
poate tipa are ceva probleme si vrea sa te menajeze...sau poate doar se joaca...cred ca cea mai buna solutie ar fi sa vorbesti deschis cu ea...
comunicarea face totul;)
te pup

04 August, 2006, 09:01:57 p.m.
Răspuns #2

desdemona

hehe!cam acelasi lucru vroiam sa spun si eu.mie imi pare cam instabila emotional...nu ia buna!chiar daca tipa iti este pe plac faptul ca este asa instabila iti va da de furca intr-o relatie.nu cred ca iti va conveni ca atunci cand iti este lumea mai draga si crezi ca totul merge bine,pe nepusa masa ea dispare si iti spune ca nu mai poate merge in relatia asta!
cel mai bine ar fi sa dicuti cu ea si sa o intrebi daca are planuri cu tine,sau vrea aventuri de o vara!
sper ca esti genul omului direct si sincer si nu iti va fi greu sa faci asta!
bafta!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 August, 2006, 09:22:31 p.m.
Răspuns #3

Little Rose

din spusele celor cu experienta ;)
niciodata sa nu ai o relatie cu o femeie care are mai multe probleme decat tine. trust me!!!
e de rau
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

05 August, 2006, 09:02:39 a.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
multumesc pt sfaturi...dupa ce am postat aici....a inceput bombardamentul cu sms-uri...ultimul ei sms suna cam asa "Stiu ce inseamna sa iubesti tocmai d aceea vreau sa te indepartez de mine, tocmai d asta fac tot c fac acum.Sti ma uit la trandafirul d la tine...nu-l merit"
Nu ma judecati..nu i-am zis ca o iubesc...doar am intrebat-o daca stie cum e sa iubesti si daca stie cum e sa fie fericita...din cate am aflat...tipa a stat cu unu...ala a parasit-o pt ca cica era prea posesiva...si acum nu mai are incredere in oameni...
Am stat de vb cu ea...i-am explicat ca nimeni nu are nici o vina...si ca ar trebui sa acorde o sansa fiecarui om din jurul ei...Se poata aiurea si cu colegele de serviciu..mai cu toata lumea.Nu o intzelege nimeni...si nu lasa pe nimeni sa se apropie...Faza e...ca sclipirea din ochii ei ma atrage...aici e si buba...si nu prea stiu ce sa mai fac...am epuizat toate optiunile ...cu discutii...cu mesaje...cu provocari la discutie..s-a inchis in carapacea ei...
Alte idei ?

05 August, 2006, 09:30:42 p.m.
Răspuns #5

B3b3

...daca ai incearca sa i devii prieten ???...sansele sa te accepte in viata ei in perioada asta ar fi mult mai mari  ::)  va trebui sa te inarmezi cu multa  rabdare ,nu inainte sa constientizezi ca totul poate fi in zadar...nu stim cat de adanca este rana din sufletul ei :'(  greu f greu
in numele lovetime "suntem alaturi de tine" tinem legatura :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

05 August, 2006, 10:01:03 p.m.
Răspuns #6

George Ene

Unele femei, ca şi unii bărbaţi uzează, în relaţiile cu partenerii lor, de “sentimente… pisiceşti”: vor să se dea mari, să pară interesanţi, să-şi dovedească lor înşişi că merită până şi luna de pe cer, adică îşi etalează în mod exagerat valoarea, punându-şi partenerii în situaţii de-a dreptul de neacceptat. Eu cred că tipa face parte din categoria unor asemenea persoane.
Ei bine, cu astfel de oameni e bine să te porţi la fel ca ei, adică să le plăteşti cu aceeaşi monedă. Concret, să te dai ocupat, să te scuzi că, vezi Doamne, în seara asta, dar şi mâine  ai alte obligaţii (fără să detaliezi – să vadă că nu vrei să-i spui, s-o faci curioasă, ba chiar s-o înfurii etc). Rezultatul va fi că vei reuşi să îmblânzeşti scorpia din ea, încât persoana se va trezi şi se va scutura de mania de a se crede… “buricul pământului”.
Îţi va fi greu să faci asta (sunt sigur), dar încearcă, şi-ţi garantez că succesul va fi de partea ta!
E cantu dinoscitur avis

05 August, 2006, 10:34:14 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
sunt cu un pas inaintea sfaturilor voastre...daca pot sa spun ceva.Am iesit cu o amica...super sexy...la un suc...tocmai la localul unde lucreaza tipa.Sa va descriu fatza ei?nu are sens.Nu stiu daca merita acei ochi mai mult...incerc sa ma impac cu ideea ca poate asa e mai bine.Va multumesc din suflet, sunteti cei mai buni.

05 August, 2006, 10:47:08 p.m.
Răspuns #8

George Ene

Aşa, Escule! Bravos!
Sunt sigur că vei câştiga. Important e să nu cauţi să răneşti şi tu pe cineva, pentru că vezi cât de greu le e celor căzuţi. Am încredere în felul tău de a fi... Menţineţi verticalitatea în relaţiile cu fetele şi vei fi respectat de ele, după cum şi tu trebuie să le respecţi, pentru că, vrând-nevrând, femeile ne sunt mame - atât nouă, cât şi copiilor noştri.
Cine nu respectă femeile, nu se respectă pe sine!
E cantu dinoscitur avis

05 August, 2006, 11:05:55 p.m.
Răspuns #9

Marcat pentru stergere...

In primul rand Escu fata aceea cu probleme, in ce zodie era? As dori in a 2-lea rand sa nu mai treaca nimeni prin ceea ce am trecut eu. Pentru ea, pentru niste ochi! Stiu cum e. Si io am trecut prin asta.

06 August, 2006, 10:18:01 a.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
Aşa, Escule! Bravos!
Sunt sigur că vei câştiga. Important e să nu cauţi să răneşti şi tu pe cineva, pentru că vezi cât de greu le e celor căzuţi. Am încredere în felul tău de a fi... Menţineţi verticalitatea în relaţiile cu fetele şi vei fi respectat de ele, după cum şi tu trebuie să le respecţi, pentru că, vrând-nevrând, femeile ne sunt mame - atât nouă, cât şi copiilor noştri.
Cine nu respectă femeile, nu se respectă pe sine!

Imi place cum gandesti..normal ca trebuie respectate.Desi nu e vorba de castig sau razbunare.Cateodata trebuie sa te mai gandesti si la tine, macar acum cand esti lovit.

06 August, 2006, 10:19:20 a.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
In primul rand Escu fata aceea cu probleme, in ce zodie era? As dori in a 2-lea rand sa nu mai treaca nimeni prin ceea ce am trecut eu. Pentru ea, pentru niste ochi! Stiu cum e. Si io am trecut prin asta.

Fecioara ea....eu varsator...o combinatie nu prea reusita..

28 August, 2006, 07:09:19 p.m.
Răspuns #12

pokemon

Eu nu cred ca asa de mult conteaza zodiile...mult mai mult conteaza caracterele celor 2 persoane....iar...in legatura cu acest mister in care ea se invaluie...Nu prea stiu ce sa zic....decat ca si eu am procedat o data la fel...am facut acest lucru pt ca simteam ca el este prea bun pt mine...si stiam ca nu ii pot oferi tot ceea ce merita...si nu vroiam sa fiu o problema pt el...
In timp s a dovedit..ca eu am fost cea care l a readus la viata si cea care l a facut sa simta ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit...:)
Nu cred ca ar trebui sa o judeci...nici sa o condamni pt gestul acesta...poate incearca sa faca ce crede ea ca este mai bine...pt tine...si poate si pt ea...
Cred totusi ca ar trebui sa discuti cu ea si sa afli de ce a procedat asa...e singura care te poate lamuri...
Multa bafta
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 August, 2006, 09:16:47 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
merci..dar si fata si topicul e de domeniul trecutului :)

29 August, 2006, 06:30:03 p.m.
Răspuns #14

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.