10 Octombrie, 2025, 01:26:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: helloo!!  (Citit de 5177 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 August, 2006, 08:41:27 a.m.
Citit de 5177 ori

buterflY

Cine sunt? in momentul actual e o intrebare dificila pentru mine, ce pot sa spun e ca, m-am inscris in acest forum pentru a-mi raspunde si mie la aceasta intrebare.

28 August, 2006, 08:48:20 a.m.
Răspuns #1

Just

Bine ai venit, Buterfly!  :)
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

28 August, 2006, 08:56:06 a.m.
Răspuns #2

charlie

welcome
You believe but what you see
You receive but what you give

28 August, 2006, 09:08:11 a.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
bine ai venit!
Let's put a smile on that face!

28 August, 2006, 09:41:05 a.m.
Răspuns #4

Sadness

Vizitator
Cine sunt? in momentul actual e o intrebare dificila pentru mine, ce pot sa spun e ca, m-am inscris in acest forum pentru a-mi raspunde si mie la aceasta intrebare.

cred ca toti cautam raspunsul la aceasta intrebare...bine ai venit!

28 August, 2006, 12:18:53 p.m.
Răspuns #5

Strumfita

bun venit .. sper sa gasesti aici ceea ce cauti, insa un lucru este sigur .. aici vei gasi foarte multi prieteni care sa te asculte si sa-ti dea sfaturi atunci cand ai nevoie. multi pupicei .. si sedere lunga sa ai .  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

28 August, 2006, 04:29:53 p.m.
Răspuns #6

Little Rose

esti tu.

bine ai venit!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

28 August, 2006, 07:06:29 p.m.
Răspuns #7

buterflY

va multumesc tare mult pentru primirea calda  :-*ma bucur ca in sfarsit am ajuns sa pot sa discut cu persoane, fara sa intervina subiectivitatea :)

30 August, 2006, 02:26:58 p.m.
Răspuns #8

desdemona

in primul rand bun venit!
si eu ma cautam si nu ma gaseam.m-am aflat.
intr-adevar atmosfera de aici te va ajuta.fii sincera si deschisa asa iti va fi usor.aici nimeni nu te judeca.sa nu iti fie teama de asta.

vorba iubitului meu,furia ingerului:Sa fii iubita!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 August, 2006, 10:38:10 p.m.
Răspuns #9

Evangeline

Bine ai venit iti urez si eu...cam tarziu ::) Sper sa afli cine esti cat mai repede :-*

:-*
Never, never quit!

01 Septembrie, 2006, 02:41:53 p.m.
Răspuns #10

sunshine

Bun venit fluturas , iti ureaza un soare obosit.Nu te opri din zbor, nici macar atunci cand vei crede ca ai gasit totul :-*
« Ultima Modificare: 01 Septembrie, 2006, 08:55:52 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Septembrie, 2006, 07:50:28 p.m.
Răspuns #11

buterflY

multumesc mult pentru primirea calduroasa! razele de soare mi-au patruns pana in suflet! :-*

02 Septembrie, 2006, 12:00:43 p.m.
Răspuns #12

B3b3

visul e ca un fluture,fericirea e ca un fluture,dorinta,inocenta,dragostea,speranta ,viata toate sunt ca un fluture ...tu esti toate la un loc ... nimic sa nu ti opreasca jocul zborului tau pe acest site,bine ai venit  fluturas  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

11 Septembrie, 2006, 05:03:12 p.m.
Răspuns #13

black rose

hy...bine ai venit printre noi...sper sa te regasesti...si sa devii TU...pup si sedere placuta
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!