05 Noiembrie, 2025, 10:45:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: doar tu si eu  (Citit de 49336 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Septembrie, 2006, 07:49:56 p.m.
Citit de 49336 ori

pokemon

Nu mi e dor...nu mi e dor de tine....mi e dor de mine...
Dor de ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine...Dar...unde esti?De ce nu esti langa mine?
Sti tu oare de cate ori am adormit cu tine n gand?Stii...sti ca te iubesc..sti ca visez la lumea noastra...in care sa fim numai noi 2?Sti...si sti si cat de mult te iubesc...

multumesc iubitu meu...multumesc pt ca esti tu...multumesc pt dragostea pe care mi o porti...pt tot ceea ce mi oferi...pt sprijinul tau...pt ca sunt ceea ce sunt...
Oare iti voi putea multumi vreodata?
Iubindu te....asta este singurul mod in care te pot rasplati...iubindu te si fiind aici...fiind langa tine....

« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2006, 10:11:28 a.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

05 Septembrie, 2006, 05:59:10 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Imi lipsesti......vreau sa fim numai noi doi.sa nu mai existe nimeni...si nimic...doar noi si dragostea noastra...
Te am visat...te visez in fiecare noapte...si zi...visez sa fiu  cu tine...sa fim  impreuna...unul langa celalalt...asta imi doresc..asta iti doresti...
Si vom fi...eu pt tine...si tu...tu doar pt mine...   

:-* :-* :-*
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 08:17:50 p.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Septembrie, 2006, 12:22:24 a.m.
Răspuns #2

pokemon

Ma doare...ma doare distanta...ma doare ca nu pot fi cu tine iubitul meu...Te vreau atat de mult...cat vom mai plati pt dragostea noastra?Cat vom mai suferi?Cand se vor termina toate astea?Cand Doamne?
Da ne forta...sa rezistam..asa cum am reusit si pana acum...ajuta ne Doamne...
Cand vom putea fi fericiti...si mai ales...impreuna???? :'( :'( :'( :'(

06 Septembrie, 2006, 01:06:08 p.m.
Răspuns #3

pokemon

Si a mai trecut o noapte....una grea...in care iarasi te am visat...am visat ca eram impreuna...in sfarsit impreuna...
Dar...m am trezit...si eram singura...in patul gol...Tu nu erai langa mine...singuratate apasatoare  :'( dureroasa...vise...Si nu sunt trista...nu...inca mai am puterea sa zambesc...zambesc pt ca stiu ca vom fi fericiti...dragostea ta...dragostea ta ma tine in viata iubitul meu...

« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2006, 09:54:00 a.m. de pokemon »

06 Octombrie, 2006, 10:35:38 p.m.
Răspuns #4

pokemon

Si a venit inca o data noaptea...stau in pat...si langa mine...mai e un loc...mai e o perna...si sufletul imi plange..plange de dor...plange ca tu nu esti aici...ca nu  putem fi impreuna...

Cat de greu vor trece lunile pana vom fi impreuna?Cata durere vom mai putea sa strangem in noi?
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 08:19:05 p.m. de pokemon »

06 Octombrie, 2006, 10:57:55 p.m.
Răspuns #5

pokemon

Pt unicul meu dj
 :)
stiu ca noaptea cand totul e in zadar stergi norii de pe cer si stelele apar
stiu ca nu am simtit cand mi-ai luat inima
si stiu ca orice ar fi ea va ramane a ta
stiu ca de jos tu ma ridici cand imi zambesti

stiu tot ce simti fara sa imi zici si ca tu esti intr-o lume singurul

in orice colt de lume as fi
inima mea iti va soptii ,
te iubesc i love u te chero je t'aime stii
in orice colt de lume ai fi inima mea te va gasii
te iubesc,i love u,te chero,je t'aime stii

stiu ca n-ai sa adormi fara sa iti spun povesti
stiu ca ai sa ma saruti atunci cand te trezesti
stiu cat te bucurai de primul fulg de nea
si stiu ca tu vei fi mereu dragostea mea
stiu ca de jos tu ma ridici cand imi zambesti

stiu tot ce simti fara sa imi zici si ca tu esti intr-o lume singurul

in orice colt de lume as fi
inima mea iti va soptii ,
te iubesc i love u te chero je t'aime stii
in orice colt de lume ai fi inima mea te va gasii
te iubesc,i love u,te chero,je t'aime stiï
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2006, 06:24:38 p.m. de pokemon »

07 Octombrie, 2006, 11:47:20 a.m.
Răspuns #6

pokemon

E asa de greu...sa te aud...si sa nu pot fi cu tine...
Sa te vad...si sa nu te pot atinge...
E asa de greu...sa ne iubim asa de mult...si sa nu putem sa fim impreuna...
Sunt cuvinte care nu isi au rostul...cuvinte care incearca sa spuna ceea ce simtim...dar nu reusesc...pt ca sunt goale...faptele...faptele sunt cele care vorbesc cu adevarat...
Sentimenetele...sunt atat de puternice...si ne leaga...chiar daca ne despart sunte de km...sti cand imi este greu...sti asta fara sa iti spun eu..sti asta chiar si cand nu putem vorbi...sti asta fara sa ma poti vedea...fara sa poti macar sa ma atingi...
Stau acum si ma intreb...Daca maine s ar termina...ce s ar intampla cu noi?Stiu ca nu se va termina....dar pur si simplu mi a venit aceasta idee...Ce s ar intampla cu toate visurile noastre de cristal?Cui ar ramane ele?Cum am mai putea trece peste ele?Oare as mai putea eu sa tin un bebel in brate...si sa stiu ca nu i al tau...sa stiu ca acel moment l am dorit cu tine..dar totusi...este cu altcineva...Probabil...,daca ar fi sa nu mai fie....as alege un barbat care sa ma respecte...nu as vrea pe cineva sa ma iubeasca...pt ca eu nu voi mai putea iubi pe altcineva,mai mult,sau...asa cum te iubesc pe tine...
Pt ca nimeni nu m a facut vreodata asa de fericita...pt ca nu am visat alaturi de nimeni cum am facut o langa tine..pt ca nimeni nu m a facut sa simt ca inima mea nu mai bate pt mine...si ca inima ta...nu mai bate pt tine....inimile noastre bat una pt cealalta...si plang pana vom fi impreuna....si vom avea viata noastra...viata noastra....impreuna...stiu ca asa vom ramane...si ne vom iubi...cel putin vreo 70 de ani de acum involo....dak va fi sa reusim sa atingem varsta asta astronomica  ;D

« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 08:21:05 p.m. de pokemon »

15 Octombrie, 2006, 07:39:27 p.m.
Răspuns #7

pokemon

esti...
zi si noapte...
noapte si zi...
esti...
pentru mine...la fel ca-n prima zi...

Suntem...unu...si vom ramane asa...pt ca separat nu existam...nu pot fi eu...asa cum nu poti fi tu...putem sa fim noi..impreuna amandoi...
Cand problemele te doboara,
 Si nu sti ce sa faci
Doar uita te in inima ta
Si o sa sti ca te iubesc.
Fiecare-si va gasi destinul,
 Uitandu ma la tine...eu stiu ca l am gasit deja.
 Esti tot ce imi doresc,
Esti tot ce am nevoie,
Voi fi a ta mereu
Vei avea dragostea mea...

Te iubesc mai mult decat toate stelele din cer
 Te iubesc mai mult cu fiecare moment care trece
Te iubesc mai mult de fiecare data cand respir
Te iubesc mai mult cu fiecare promisiune pe care ne o facem.
Am nevoie de tine ca o floare de ploi
Am nevoie de tine mai mult in fiecare zi
Am nevoie de tine...pt ca esti minunat
 Imi lipsesti atat de mult
 Imi lipseste atingerea ta
 Imi lipsesti...insemni atat de mult.
 Vreau sa simt cum ma saruti
Vreau sa te uiti in ochii mei si sa vezi toata dragostea mea pt tine
Vreau sa ma tii aproape de inima ta
Si vreau sa sti ca te iubesc,am nevoie de tine,imi lipsesti si te vreau....
sunt doar a ta...
Si asta in fiecare moment...

15 Octombrie, 2006, 08:25:09 p.m.
Răspuns #8

pokemon

O alta noapte in care vei fi langa mine,in care te voi visa,in care iti voi simti atingerea,in care vom fi noi 2...
O alta noapte lunga,la fel cum sunt toate cele in care nu suntem impreuna,o alta noapte in care o sa planga inima dupa tine,o noapte in care ma voi gandi numai la tine...caci nu ma mai pot gandi la mine.Nu!Eu nu mai exist fara tine!Eu nu mai exist fara visele,fara planurile pe care le avem
O alta noapte in care ingerii vor plange pt noi,in care o sa fim uniti de dor...de durere...inca o noapte in care pumnul nostru o sa se inclesteze impotriva distantei care ne leaga...
Inca o noapte sfasietoare...uff...cand se vor termina toate aceste momente?
8 luni...8 luni de disperare..8 luni in care ne vom chinui...si apoi vom fi bine!Vom recupera toate noptile pierdute,toate momentele in care am plans,toate momentele cand aveam nevoie sa ne strangem in brate...vom recupera toate momentele de fericire...fericire pe jumatate...caci nu a fost completa...
Vom recompensa toata durerea pe care am simtit o...pe care o simtim....

Va trece timpul repede...zi dupa zi...noapte dupa noapte...ora dupa ora,minut dupa minut,secunda dupa secunda...trebuie sa fim fericiti...caci cu fiecare clipa care trece suntem cu un pas mai aproape de *NOI*,suntem cu un pas mai aproape de a fi *UNU*

« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 08:22:30 p.m. de pokemon »

16 Octombrie, 2006, 03:42:32 p.m.
Răspuns #9

pokemon

Atata suferinta...stau si ma intreb cand vom putea spune gata...a venit si vremea noastra  ???
Va veni dar pana atunci vor mai fi ore si zile intregi de suferinta..pana ce vom putea fi fericiti... :-* :-* :-*

16 Octombrie, 2006, 03:54:51 p.m.
Răspuns #10

pokemon

Ascult ploaia...si ma gandesc la tine...
Privesc luna si soarele...si ma gandesc la tine...
Stau la scoala....si ma gandesc la tine...
Dorm...si ma gandesc la tine...
Nu exista moment in care sa nu ma gandesc la tine....esti in inima mea.... :-* :-* :-*

17 Octombrie, 2006, 07:26:42 p.m.
Răspuns #11

pokemon

Doar tu...m ai invatat sa fiu fericita,sa iubesc cum n am iubit,sa traiesc cum n am trait...tu ai scos la iveala tot ceea ce era mai bun din mine.Tu m ai invatat sa iubesc sincer,m ai invatat sa cred in iubirea aceea pe care o intalnim o singura data in viata.Langa tine am invatat sa fiu EU,pt ca tu esti cel care m a facut sa vad frumusetea vietii,a florilor,m ai invatat sa vad frumusete in fiecare lucru...
Caci atunci cand iubesti totul pare mult mai usor...nimic nu te mai impiedica,nimic nu ti sta in cale...
Iar eu,doar langa tine am invatat sa fiu asa,am invatat sa ies din carapace...am invatat sa fiu EU,iar mai tarziu,am invatat sa fim NOI.
Am ajuns in momenutl in care nu mai EU nu mai exist,TU nu mai existi...exista numai NOI...
Iar aceasta legatura nu o poate rupe nimeni...pt ca ceea ce noi traim...este o dragoste pura,adevarata,care a trecut peste multe obstacole...si este o dragoste care inca lupta,care plange dupa cealalta jumatate in fiecare moment...Dar ...stiu ca va veni momentul in care cei 2....print si printesa...se vor gasi...si va fi pt totdeauna...

Sa ma strangi in brate, pana nu mai pot respira
Sa-mi saruti buzele, pana nu mai pot vorbi
Sa ma mangai, pana nu mai pot tremura
Sa-mi zambesti, pana nu mai pot trai
Sa-mi spui ca m a iubesti, sa nu mai pot visa
Si sa devina totul realitate si sa nu ma mai pot satura de ea...(scrisa de tzutza)
« Ultima Modificare: 17 Octombrie, 2006, 07:28:44 p.m. de pokemon »

18 Octombrie, 2006, 08:35:21 p.m.
Răspuns #12

pokemon

Nu mai am cuvinte sa mai scriu...totul in jur e gri,si dureros si apasator...totul ma face sa ma gandesc la tine...dar tu nu esti aici...
Te iubesc ...si ma iubesti...si suntem departe...nu putem dormi unul in bratele celuilalt...nu ne putem saruta...pe jumatate adormiti...nu putem fi doar noi doi....Nu inca...poate ca asta e tributul ce trebuie sa l platim pt toate zilele fericite ce vor urma...asa imi place sa cred....ca vom fi de nedespartit....asa imi doresc sa fim...noi 2 mereu impreuna.... si cu un al 3 lea membru...care sa ne implineasca...
Asa imi doresc sa fim...si sper sa nu stea nimic in calea dorintei noastre...sper sa reusim...
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 08:23:48 p.m. de pokemon »

19 Octombrie, 2006, 08:55:49 p.m.
Răspuns #13

pokemon

Over and over I look in your eyes
you are all I desire
you have captured me
I want to hold you
I want to be close to you
I never want to let go
I wish that this night would never end
I need to know

Could I have this kiss for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever

Over and over I've dreamed of this night
Now you're here by my side
You are next to me
I want to hold you and touch you taste you
And make you want no one but me
I wish that this kiss could never end
oh baby please

Could I hold you for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever

I don't want any night to go by
Without you by my side
I just want all my days
Spent being next to you
Lived for just loving you
And baby, oh by the way

Te iubesc....cu fiecare clipa care trece...mai mult...te iubesc mai mult cu fiecare dorinta care se naste in inima noastra...te iubesc mai mult de fiecare data cand respir...
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2006, 06:29:23 p.m. de pokemon »

22 Octombrie, 2006, 03:17:16 p.m.
Răspuns #14

pokemon

Te caut in noaptea mea si nu te gasesc, te strig si-mi raspunde ecoul, durerea te cheama din sufletul meu si-mi raspunde suferinta din inima ta...
 Este seara, o seara de.....cu stele multe si o luna plina, ce pluteste printre ele ca o imparateasa intr-o tara de amorteala. Singura, intinsa in pat, ratacesc cu privirea spre bolta cereasca cautand o stea. Caut steaua ta. Oare am s-o gasesc in milioanele de faclii aprinse? DA........cred ca am gasit-o. Este steaua ta, cu ochi mari si luminosi care ma priveste. As vrea s-o pot prinde si s-o sarut. Intind bratul catre ea, dar ce pacat...Nu intalnesc decat aerul rece al serii care ma trezeste din dorul ce m-a cuprins. Mi-e dor de tine iubire......
Oare ce nu-i in mintea mea legat de tine? Si ce nu-mi aminteste de tine? Nu ma pot uita in jos, fara sa-ti vad trasaturile desenate pe piatra! In fiecare nor, in fiecare pom...in cerul noptii si-n fiecare privire din timpul zilei...sunt inconjurata de chipul tau. Cele mai obisnuite fete ale barbatilor si femeilor... chiar si propriile mele trasaturi...
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 08:24:58 p.m. de pokemon »