Lacrimi dupa lacrmi curg pe obrazul meu,astazi,astazi a fost sarbatoare in sufletul meu.M-am rugat pentru minune si am sperat,si da,mi s-a dovedit Cineva totusi ne iubeste.Astazi a fost Craciunul sufletului meu.A fost ziua in care am renascut,si ziua in care am murit inca o data,dar am murit numai pana vom fi iarasi NOI.Am murit,pentru ca eu fara tine, iubire,nu mai pot fi eu...sufletul meu nu se mai regaseste nicaieri,nimic nu il face fericit,si nimic nu il impaca,decat atingerea ta,sarutul tau,iubirea ta toata.Asta e dorinta mea,sa fim mereu cum am fost astazi,sa fim unul pentru altul,sa ne tinem de mana si sa ne atingem sufletele,sa ne privim si sa vedem dragostea ce ne-o purtam,sa ne tinem in brate se sa raspiram acelasi aer,mereu noi impreuna.
Astazi,dragul meu iubit,am atins cerul si am tinut in palme soarele.Era atata de luminos,de cald si de indragostit.L-am simtit rasarind doar pentru noi,am simtit ca lumea ne apartine,am simtit ca totul este doar al nostru si doar pentru noi.
Azi am fost egista,nu m-am gandit la nimeni altcineva,am indraznit sa ating cerul,soarele si mai apoi stelele,si am vazut ca pot.Alaturi de tine cerul nu este prea inalt,soarele nu este prea fierbinte,iar stelele nu sunt prea multe.
Iti multumesc si pentru aceasta lectie iubitul sufletului meu.
In asta noapte te voi strange in brate,si voi visa la pieptul tau,va fi mai frumos decat oricand altcandva pentru ca azi,azi a fost o zi ce nu va fi uitata,inca o zi ce nu va fi uitata.Vor fi zilele sufletelor noastre,zilele care ne vor da putere sa mergem mai departe...
A fost inca o data ziua noastra