10 Octombrie, 2025, 10:50:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AndY20  (Citit de 6230 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Septembrie, 2006, 01:32:48 a.m.
Citit de 6230 ori

andY20

Dragi prieteni !
      am intrat pe acest forum pentru ca  am nevoie de un sfat si stiu ca ma veti ajuta sa iau decizia corecta.
      sunt atat de dezorientata,nu mi gasesc linistea.
      in fiecare secunda, in fiecare persoana,il vad pe el.........barbatul ce l iubesc.
      l am cunoscut acum cateva luni,iesisem de la universitate si ma plimbam pierduta pe strazi,ma simteam singura,simteam ca nimic nu mai conteaza, nu vedeam nimic , imi auzeam doar vocea gandului.
     a oprit langa mine si mi a zis vorbe dulci cu care agata de obicei o fata (vrajeli).
     avea casca pe cap nu i am vazut prea bine chipul, dar i am auzit vocea plina de caldura si iam vazut buzele care erau asa senzuale, ma atras din prima clipa de aceea i am si dat numarul meu.
     ne am intalnit de cateva ori si dupa aceea am facut dragoste,a fost ceva feeric,minunat,nu am cuvinte sa descriu ce am simtit,a fost prima data.........of..........e asa de greu sa descriu.
      m am indragostit repede de el,un lucru foarte ciudat pentru mine pentru ca  ma indragostesc greu.
       imi zicea multe lucrucruri frumoase,ma facea sa ma simt unica ,desi mereu ii ziceam ca nu l cred aveam incredere in el, ii credeam fiecare cuvant,eram prea oarba sa nu l cred.
        intr o, zi dorind sa stiu mai multe despre el,am aflat ca este casatorit.
       atunci mi a rupt lumea in doua,mi a spulberat orice dorinta
       am decis sa nu l mai vad,dar nu am putut rezista,insemna prea mult pentru mine:apa,aer,incredere ,forta,vointa.........tot............. si am reluat *relatia* :-[
        il ador,dar nu ma crede,nu stiu de ce si nu e nimic mai dureros decat faptul ca cel pe care l iubesti nu te crede. :-\
        in fine,sunt o fire foarte geloasa si posesiva,nu am avut si nu am somn nopti intregi pentru ca ma gandesc mereu ca cea cu care isi inparte patul il ia in brate,sau a intalnit alta femeie si ma va uita.
       * acelasi scenariu alta eroina* !!!!!
      e prea mult pentru mine,eu nu am iubit pana acum,sincer,nici nu am stiut cum e pana l am intalnit pe el. Dar e prea mult pentru mine!
      ma distruge pe zi ce trece tot mai tare si nu stiu ce sa fac!
      sunt departe de casa,de familie,de el,mai ales de el.............. :'(
      vreau sa renunt la el sa nu mai simt ce simt acum dar nu stiu cum!
      nu pot!!!
      Si nici nu stiu daca vreau!

:'(

""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

12 Septembrie, 2006, 03:18:35 a.m.
Răspuns #1

Comoara

Salutari!
Imi pari o femeie desteapta si de aceea nu inteleg de ce aceasta este o decizie atat de grea.
El este casatorit si pe langa sotia lui mai are o relatie cu cel putin inca o femeie:tu. Daca ai fi tu sotia?
Sau daca esti numai una dintre "celelalte"?
Cred ca ai facut o decizie buna cand ai hotarat sa nu il mai vezi. Daca vei continua aceasta relatie tu vei fi cea care va suferi cel mai mult. El e barbat si din cate ne povestesti nu prea ii pasa...tu suferi...sotia va suferi...Si daca va fi al tau niciodata nu vei fi sigura pe el.
"Acum or niciodata " fa un efort de vointa si scurteaza-ti zilele de suferinta.
Nu iti va fi usor. Dar nicicum nu va fi mai bine.
Succes!

12 Septembrie, 2006, 07:39:52 a.m.
Răspuns #2

Comoara

"El e barbat si din cate ne povestesti nu prea ii pasa..." spuneam in ultimul post. Nu vreau sa credeti ca generalizez si spun ca barbatilor nu le pasa. Am vrut sa subliniez ca barbatului din relatia asta nu se pare ca ii pasa nici de sotie si nici de Andy, care trebuie sa il convinga ca il adora, dupa cum spunea ea. Ceea ce iar nu inteleg. Adica dupa tot ce i-ai dat si dupa ce ca el e mincinos tot tu esti de necrezut?
Andy...da-ti o sansa la fericire si desparte-te de el.Cat timp vei fi incurcata cu el nu vei putea gasi pe cineva care te merita.
Iar voi, barbatilor adevarati, carora va pasa de sentimente, care vreti sa oferiti unei fete/femei ceea ce isi doreste (intelegere, dragoste si stabilitate)...bravo!

12 Septembrie, 2006, 12:20:51 p.m.
Răspuns #3

burn_2_hell

trebuie sa fii puternica..pune capat..'relatiei'...!!!!!!e cel mai bun lucru pe care il poti face in situatia asta!!! ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Septembrie, 2006, 12:22:55 p.m.
Răspuns #4

burn_2_hell

imi dau seama ca este foarte greu..dar incearca sa t pui in situatia sotiei lui...cum crezi ca te-ai simtii?nu este corect nici fata de tine..nu tebuie sa fii ''cealalalta''....meriti mai mult ;)...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Septembrie, 2006, 01:07:01 p.m.
Răspuns #5

pokemon

Uff..imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta...si imi dau seama cat este de dureros...dar...draga mea...se pare ca el nu te iubeste cu adevarat...din ceea ce am citit....renunta...si e ciudat ca tocmai eu iti dau acest sfat...tu sti cum e mai bine...
Pupici...si capul sus...Suntem alaturi de tine...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Septembrie, 2006, 01:57:10 p.m.
Răspuns #6

anastacia

citind intimplarea ta mi-am amintit de o persoana care a trecut prin aceasta...cand invatam la scoala prin clasa a 8-a cea mai buna prietena imi era profesoara...probabil suna ciudat.Eram cele mai bune prietene, imi povestea totul. Ea la fel s-a indragostit de un barbat, era totul bine, dar intr-o zi a aflat ca el e casatorit... Nu pot sa-ti transmit cu cuvinte in ce stare se afla ea atunci. Dar tu intelegi.... Ei s-au despartit, ea a suferit foarte mult... Dar a renuntat la el... Acum ea are un iubit, e foarte fericita... Stiu ca e greu, dar trebuie sa fii puternica si vei vedea ca intr-o zi vei intilni barbatul cu care vei fi intradevar fericita, barbatul care te va iubi foarte tare... Tu nu meriti sa suferi atit din cauza lui.  Succese!!!

13 Septembrie, 2006, 11:17:01 p.m.
Răspuns #7

Miss M.

Draga mea ... as vrea sa pot sa-ti dau eu solutia magica care te  ar putea scoate din aceasta incurcatura :) insa ... nu-mi sta in puteri :( :( :( Dupa parerea mea este foarte simplu si la fel clar ce este de facut , pe scurt : UITA-L !!! Acest barbat nu este jumatatea ta , iar ceea ce va leaga este mai mult pasiune , as zice eu , caci din cate am inteles nu ati stat prea mult timp impreuna ... zic ca este mai mult pasiune pentru ca iubirea adevarata este ceva care se construieste in timp , din afectiune , din tandrete , din incredere si mai ales ... SINCERITATE !
        Nu te subestima ! Nu te multumi cu putinul pe care il primesti ca pana la urma te vei obisnui cu nimic ! Nu-ti irosi sansa de a-ti intalni sufletul pereche varsand lacrimi pentru cineva care nu merita ! E pacat ... pentru ca avem numai o viata de trait si , din pacate , aceasta viata este scurta !... Traieste in asa fel incat sa lasi , pe cat posibil , cat mai putine regrete in urma ta , sa fii multumita de prezentul tau si cu multe sperante in viitor - in asta consta esenta vietii !
        Nu ti-am spus toate aceste lucruri degeaba , toate au legatura cu sfatul pe care l-ai cerut ... pentru ca , de cele mai multe ori , viata noastra depinde de alegerile pe care le facem . Si tu ai de facut o alegere in acest moment si iti sugerez sa alegi cu mintea de data asta si nu cu inima ... Gandeste-te asa : ce pierzi de fapt daca il pierzi pe el ?? ... iubire ? - nu , clar nu ! , respect? - nu , intelegere? - nu , incredere? - nu , voce calda , buze senzuale ? --- da ! ei si ce ??... e plina lumea de buze senzuale ! iti garantez :)      Nu se merita sa suferi pentru acest om !... Poate e greu sa uiti dar cu siguranta nu este imposibil ! Sper sa faci cea mai buna alegere pentru tine si sper sa treci usor peste asta ... Multi pupici !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

13 Septembrie, 2006, 11:24:19 p.m.
Răspuns #8

Zamolxis

Vizitator
Viata arata ca relatiile cu persoane casatorite intotdeauna sfarsesc dureros...

15 Septembrie, 2006, 12:02:50 p.m.
Răspuns #9

andY20

Va multumesc din inima pentru sfaturi.
   Intodeauna am stiut  ca trebuie sa l las, sa l uit dar am avut nevoie de un inpuls,am fost prea slaba in fata lui.
   Mi a fost greu sa iau aceasta hotarare dar am luat o.
   i am dat drumul. nu am vorbit cu el sa i spun ca nu mai vreu sa continuam,pur si simplu i am dat drumul,nu o sa l mai sun iar daca ma suna nu o sa i raspund.
   aveti dreptate e mai bine asa pentru ca numai eu o sa am de suferit,el e doar un barbat care cauta aventura,*placerea* insa eu nu,eu vreau pe cineva la fel de *cald* ca si mine, sa simta pasiunea de a trai,sa fie langa mine zi si noapte,sa ne completam.
   e cam greu de gasit asa ceva in ziua de azi!
   si inteleg de ce :
      uni cred ca viata e scurta si trebuie sa experimentezi totul,sa nu pui suflet in relatii doar sa te distrezi.
      altii au avut relatii in care au pus uflet si au fost dezamagiti,si nu mai vor sa traiasca acel sentiment
      eu fac parte din a doua categorie dar de fiecare data ma incapatanez si nu ma pot abtine sa nu pun suflet si mereu cel la care tin ma dezamageste.
      dar azi aminvatat sa fiu mai puternica,mai inteleapta in ceea ce fac si asta e multumita voua.
multumesc!!
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

15 Septembrie, 2006, 07:00:12 p.m.
Răspuns #10

burn_2_hell

ma bucur pentru tine!sa fii fericita :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

15 Septembrie, 2006, 07:24:08 p.m.
Răspuns #11

Comoara

Felicitari!
Daca vreodata vrei sa vorbim mai mult scrie-mi pe private.
Fi tare si fi fericita!

28 Septembrie, 2006, 01:32:53 a.m.
Răspuns #12

andY20

multumesc si va doresc la fel ;)
 :-* :-* :-* :-* :-*

02 Octombrie, 2006, 02:05:58 a.m.
Răspuns #13

Evangeline

Ti-am spus ca o sa-ti raspuns si am intarziat asa mult :(
Iti scriu macar acum cateva vorbe. Desi crezi ca e gata sa stii ca nu e decat inceputul pentru ca daca opui rezistenta el tot te va cauta cu speranta ca vei ceda. Ai cedat de atatea ori si el acum te vede o femeie slaba in fata lui si-ti va fi greu sa-i arati ca intr-adevar nu te mai intereseaza. Eu cred ca tu te simti si singura din cauza ca nu mai esti in tara si automat ii simti lipsa lui. Incearca sa-i dai pace adica sa stapanesti acea dorinta nebuna care te indreapta spre el. Sa-l ignori e excelent pentru ca din cate mi-am dat seama el nu te-a iubit prea mult si nu merita atentia ta. El nu te merita, e ca si cum te-a adaugata pe lista lui de cuceriri si atata tot. Un barbat casatorit nu umbla dupa altele. Ar fi trebuit sa se fi casatorit din dragoste dar s-ar parea ca nu afost asa sau poate e tipul de om care "iubeste" mai multe odata. Sunt sigura ca a mai umblat cu multe de cand e casatorit si tu ai fost doar una dintre ele :'( Doare ceea ce-ti spun dar e realitatea. Te-a ranit, te-a injosit si pentru asta nu merita nici sa-l mai privesti sau sa-i mai adresezi vreun cuvant. Mi-e mila de saraca lui sotie :'(

Multa bafta si sa fii tare :-*
Never, never quit!

02 Octombrie, 2006, 12:11:04 p.m.
Răspuns #14

andY20

draga K.
      in ceea ce priveste slabiciunea mea, acum te ai inselat.
 sunt mai puternica ca niciodata,am devenit "imuna"la """dragostea"""lui.
 acum am devenit cea mai egoista fiinta,ma gandesc numai si numai la mine.
 in romania am avut sansa sa devin cineva dar am dat cu piciorul pt ca am fost prea lenesa sa invat dupa ce stau o perioada aici am sa am grija sa mi indeplinesc fiecare vis: sa ma incadrez in politie(am fost atat de aproape si nu am vrut din cauza incapatanarii si idioteniei) sa mi iau o motocicleta,e pasiunea mea,mi am accentuat o alaturi de el pt ca era motociclis,el a ramas in trecut a ramas pasiunea si nu in cele din urma sa ma desprind de ai mei si sa ma mut.
  asa ca am planuri mari de viitor ;D ;D ;D nu mi mai poate sta nimeni si nimic in cale.
  sun o fire calda dar in acelasi timp mai rece ca gheata,cand vreau ceva nu mi pasa de nimic si ti spun sincer ca nici de sotia lui nu mi a pasat.
  l am iubit dar pe cat de tare pot iubi atat de repede pot uita si trece mai departe.
 nu mi trebuie sa vars multe lacrimi doar cateva si mi sunt de ajuns sa trec mai departe.
  viata a fost cruda cu mine dar imi pare bine pt ca ma intarit.
 acum imi mai amintesc de el dar doar atunci cand am nevoie de o invatatura de minte,sa mi aduc aminte ca greseala asta nu o mai pot face,ca am fost slaba dar acum sunt si trebuie sa fiu tare.
 intradevar sunt momente in care ma simt singura dar trec repede si mereu am ceva interesant de facut care sa mi ocupe timpul de exemplu sa citesc si sa scriu chestii pe lovetime. ;D.
   eiiiiiiiii!!!!! cred ca e de ajuns pt ca am sa scriu un roman ;D ;D ;D
   te pup dulce si ai grija de tine!!!!
 sper sa fi in curand cu iubitul tau si mai sper sa fie o poveste fara sfarsit.
 ma bucur ca esti o persoana mai realista
             :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*