Parintii ar trebui sa fie acele persoane care lasa deoparte orgoliile si dorintele personale atunci cand este vorba de fericirea copiilor, in caz contrar ori sunt niste fiinte extrem de egoiste, ori nu stiu sa fie parinti!
Indiferent de deciziile pe care le luam in viata ei ar trebui sa stie sa ne faca sa le intelegem teerile, dar niciodata nu ar trebui sa ne puna sa alegem, deoarece in acest caz trec peste sufletul si personalitatea noastra...ne calca in picioare trairile si visele si ne transforma in niste papusi de teatru pe care ei insisi le manipuleaza.
Este bine sa te sfatuiesti cu parintii si este normal sa tii cont de unele sfaturi de ale lor, dar mai intotdeauna decizia finala trebuie sa iti apartina in absolut orce faci sau alegi in viata! De ce? Pentru ca ei si-au facut deja propriile alegeri, pentru ca ei au trait deja dupa bunul plac o mare parte din viata si fiecare dintre noi avem acest drept...: de a ne trai viata asa cum simtim noi ca este bine pentru noi!
Nu intotdeauna ceea ce este bine pentru noi ii va incanta...nuuu,

, uneori ii va revolta si ii va face sa ne cicaleasca sau sa ne interzica, dar...daca noi simtim ca acel ceva ne face fericiti, ne reprezinta si este bun pentru noi, trebuie sa-l alegem deoarece este viata noastra si este numai una!
Eu deja am fost pusa in aceasta situatie de a alege intre a fi cu persoana iubita si a pleca de langa parinti impotriva vointei lor! Am avut impotriva mea intreaga lume...toata lumea mea, dar am ales sa vin langa el, deoarece aici este locul meu, aici ma simt fericita si aici ma simt "acasa"! Nu am privit nici o clipa in urma si nici nu am regrete, iar parintii si ceilalti au inteles ca am luat decizia corecta pentru toata lumea si acum sunt de acord cu tot!
Nu este usor sa iei o astfel de decizie mai ales cand esti pus intre mai multe fiinte la care tii, dar daca iti urmezi inima...va fi intotdeauna bine!
Sunt fericita..., sunt iubita enorm de mult, sunt apreciata, sunt respectata..., iubesc, apreciez, respect...si toate acestea au fost vazute si intelese intr-un final de catre toti!