05 Noiembrie, 2025, 10:35:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce ati alege?  (Citit de 7765 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Septembrie, 2006, 03:28:31 p.m.
Citit de 7765 ori

pokemon

As fi foarte interesata sa aflu parerea voastra....Ce ati alege,daca ar fi cazul,intre a ramane cu persoana iubita...si a ramane cu parintii?
In cazul in care acestia nu ar fi de acord cu aceasta relatie...din diferite motive...varsta...clasa sociala....sau..stiu si eu...
Ati ramane alturi de persoana pe care o iubiti...si care v a dovedit ca va este alaturi si ca va iubeste...sau ati renunta...
Si ati *asculta* de parinti?
Cum poti oare sa alegi intre cei care ti au dat viata si cel/cea pt care simti ca traiesti...si care traieste prin tine...prin dragostea ta?
Dificila alegere....Eu totusi as renunta la ai mei....as alege fericirea cu el...chiar daca ar fi umbrita de durerea pricinuita de faptul ca parintii nu au fost de acord...si as sti ca nu i voi mai avea aproape....

Voi ce ati face in aceasta situatie?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Septembrie, 2006, 06:52:06 p.m.
Răspuns #1

desdemona

a te casatori consider ca este decizia cea mai importanta pe care o poate lua un om in viata sa.sa va spun si de ce.pentru ca el isi va petrece majoritatea vietii alaturi de acea persoana,astfel viitorul isi schimba cursul sau.persoana pe care ti-o alegi te reprinta.iti pune la vedere gusturile tale,gandirea..etc etc..pe tine.

trebuie sa fii foarte sigur pe alegerea ta,daca ajungi la concluzia de a o/il prefera pe ea/el in locul parintilor.

ce aleg eu?
pe el.stiu "ce am acasa",ce este cel pe care eu l-am ales sa imi fie alturi atunci cand preotul va face sfanta slujba a cununiei.cu el imi voi petrece urmatorii 70 de ani daca asa ne va ajuta dumnezeu :D ;D.parintii si-au facut datoria avand grija de mine pana acum...de aici incolo va fi rolul lui,si de asemenea sa am grija de el.

daca simtiti ca ea/el este aleasa/alesul nu ezitati si traiti cu ce stiti voi ca este sigur..adica cu protectia parintilor..nu o vor face toata viata...
succes in alegerile ce le veti face si sa speram ca vor fi cele mai bune!

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Septembrie, 2006, 05:43:34 p.m.
Răspuns #2

Zamolxis

Vizitator
Dragostea... parintii vor intelege.

20 Septembrie, 2006, 06:04:12 p.m.
Răspuns #3

pokemon

Oare...vor intelege?E atat de greu sa faci aceasta alegere...e greu pt ca ti e umbrita fericirea... :-\
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 Septembrie, 2006, 02:29:36 p.m.
Răspuns #4

B3b3

parinti ,indiferent de grejelile pe care le vei face ,nu o sa te paraseasca ....in schimb persoana iubita ,da ;)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

22 Septembrie, 2006, 02:30:12 p.m.
Răspuns #5

B3b3

back ....greSelile  8) :))) nu stiu ce am azi,sau ce nu am  ::)  ???
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

30 Septembrie, 2006, 01:22:19 a.m.
Răspuns #6

ExIgEnTaa

parintii sunt cei care contribui la crearea ta,care te cresc,te educa,te ajuta sa-ti formezi o personalitate,o idee despre viata si de obicei sunt fiintele care nu te-ar trada niciodata.Pe de alta parte,ajungi in viata in acel moment cand e cazul sa parasesti cuibul si sa-si intemeiezi propria familie,sa ai copii tai pt care sa faci totul,cum au facut si parintii tai pt tine.Nu stiu daca ar trebui neaparat sa alegi intre eisi persoana iubita.Te iubesc si stiu ca daca te-au pus sa alegi a fost doar pt a-ti oferi tie un ultimatum,insa chiar daca ramai cu el,ei vor fi acolo,langa tine si vor sfarsi prin a'l accepta.Deci cel mai bine ar fi sa gasesti o cale de mijloc
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

17 Noiembrie, 2006, 03:48:33 p.m.
Răspuns #7

digitty

Clar persoana iubita! ... Daca parintii nu sunt de acord,sa le fie de bine.Intr-un fel sau altul trebuie sa inteleaga ca iubesti.

parerea mea...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

17 Noiembrie, 2006, 05:00:49 p.m.
Răspuns #8

Little Rose

nu stiu ce as alege.
e mult prea greu. sunt chinuita de 3 luni de aceasta intrebare, de aceasta optiune.

nu stiu
nu stiu

stiu doar ca alegerea ar trebui sa depinda de ceea ce se creeaza intre cei doi. de respectul pe care si-l poarta, de adevarul care le sta in actiuni, si in vorbe.
totul poate fi doar un foc de paie, iar jarul unor carbuni aprinsi sa fie departe, departe.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

17 Noiembrie, 2006, 06:58:46 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
persoana iubita....subscriu...
Let's put a smile on that face!

25 Noiembrie, 2006, 04:32:37 p.m.
Răspuns #10

suflet

as alege persoana iubita ... deoarece ai mei nu au dreptul sa imi aleaga persoana iubita ... doar inima mea ... daca ai mei ar incerca sa faca asa ceva, as considera ca gresesc si as alege care cea buna (daca sunt sigur de ea)

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

05 Decembrie, 2006, 09:37:29 p.m.
Răspuns #11

burn_2_hell

as alege persoana iubita..pentru ca m-as lasa dusa de val...in momentele alea...dar asa..in clipa de fata as alege parintii..pentru ca am observat ca de cate ori nu fac ca ei..am de pierdut... ???
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 07:07:27 p.m.
Răspuns #12

Luke

daca as avea tot ce imi trebe pentru a intretine o relatie (familie) serioasa care sa ma duca la casatorie  probabil k as alege persoana iubita !
dar in cazul in care sunt acuma , , , , un amarat de student care traieste la voia sortii . .. NU. .
de asta si mi'am propus sa nu am o relatie serioasa pana nu am casa mea , masa mea, si tot ce imi trebe pentru o familie (sau cel putin strictul necesar:casa si celelalte)
                                                          ???
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

13 Decembrie, 2006, 09:10:27 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Parintii ar trebui sa fie acele persoane care lasa deoparte orgoliile si dorintele personale atunci cand este vorba de fericirea copiilor, in caz contrar ori sunt niste fiinte extrem de egoiste, ori nu stiu sa fie parinti!
  Indiferent de deciziile pe care le luam in viata ei ar trebui sa stie sa ne faca sa le intelegem teerile, dar niciodata nu ar trebui sa ne puna sa alegem, deoarece in acest caz trec peste sufletul si personalitatea noastra...ne calca in picioare trairile si visele si ne transforma in niste papusi de teatru pe care ei insisi le manipuleaza.
  Este bine sa te sfatuiesti cu parintii si este normal sa tii cont de unele sfaturi de ale lor, dar mai intotdeauna decizia finala trebuie sa iti apartina in absolut orce faci sau alegi in viata! De ce? Pentru ca ei si-au facut deja propriile alegeri, pentru ca ei au trait deja dupa bunul plac o mare parte din viata si fiecare dintre noi avem acest drept...: de a ne trai viata asa cum simtim noi ca este bine pentru noi!
  Nu intotdeauna ceea ce este bine pentru noi ii va incanta...nuuu,  :), uneori ii va revolta si ii va face sa ne cicaleasca sau sa ne interzica, dar...daca noi simtim ca acel ceva ne face fericiti, ne reprezinta si este bun pentru noi, trebuie sa-l alegem deoarece este viata noastra si este numai una!
  Eu deja am fost pusa in aceasta situatie de a alege intre a fi cu persoana iubita si a pleca de langa parinti impotriva vointei lor! Am avut impotriva mea intreaga lume...toata lumea mea, dar am ales sa vin langa el, deoarece aici este locul meu, aici ma simt fericita si aici ma simt "acasa"! Nu am privit nici o clipa in urma si nici nu am regrete, iar parintii si ceilalti au inteles ca am luat decizia corecta pentru toata lumea si acum sunt de acord cu tot!
  Nu este usor sa iei o astfel de decizie mai ales cand esti pus intre mai multe fiinte la care tii, dar daca iti urmezi inima...va fi intotdeauna bine!
  Sunt fericita..., sunt iubita enorm de mult, sunt apreciata, sunt respectata..., iubesc, apreciez, respect...si toate acestea au fost vazute si intelese intr-un final de catre toti!

14 Decembrie, 2006, 04:57:46 a.m.
Răspuns #14

Evangeline

Am ales persoana iubita cu toate ca parintii nu au fost de acord cu toate ca el nu este placut de cei dragi mie :( Deocamdata nu pot sa spun ca am gresit sau nu, dar unele sfaturi nu trebuia sa le ignor. Totusi le-am ignorat pentru ca eram oarba, il vedeam numai pe el. Imi respect parintii si incerc sa fac asa cum vor ei, pentru ca stiu ca imi va fi bine daca ii ascult. Totusi uneori nu pot sa fiu exact cum vor ei (ai mei sunt foarte stricti-la 9 seara e tarziu sa ies in oras si am 19 ani :-X) si atunci ei imi spun sa-mi caut apartament sa ma mut de la ei :( Sunt singurul copil si nu inteleg de ce sunt asa de stricti si de ce se supara atat de tare daca incalc o regula :-\ Cu toate astea parintii mei nu mi-au impus niciodata pe cine sa iubesc sau pe cine nu. Nu sunt de acord cu el si cu toate astea nu m-ar trimite sa-mi caut apartament daca aleg pe cel pe care ei nu-l plac. Isi dau seama ca numai eu pot alege cel cu care sa-mi petrec viata si ei nu ma pot ajuta decat sa ma sfatuiasca ;)
Pe cei/cele care sunt puse in situatia de a alege intre parinti si persoana iubite i-as sfatui sa plece urechea la motivele parintilor. Dupa ce sunteti sigure ca acele motive nu-si au rostul, sau mai bine zis el/ea nu e deloc asa cum il/o vad parintii abia atunci sa spuneti sunt pregatit(a)...imi iau persoana iubita si plec in lume, iar parintii o sa inteleaga. V-as mai spune sa aveti in vedere ca parintii sunt singurii care ne iubesc neconditionat pe cand persoana iubita poate intr-o zi se va trezi ca nu a fost dragoste din partea ei/lui :-X Bineinteles ca la un moment in viata va trebui sa mergem pe drumul ales si sa plecam de la casa parinteasca dar sa nu uitam ca daca ascultatam sfaturile parintilor ne va scapa de cateva batai de cap ;) Sfaturile parintilor de cele mai multe ori sunt folositoare, pentru ca ei sunt trecuti prin viata si-si dau seama de calitatea omului mai repede decat noi.
Never, never quit!