10 Octombrie, 2025, 09:16:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum sa te imprietenesti cu singuratatea?  (Citit de 9530 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Septembrie, 2006, 08:48:10 p.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
Si..in cazul asta unde sa cauti?Si cine garanteaza ca o sa si gasesti  ???
Astepti...sa treaca timpul si speri sa intalnesti acea persoana care te va readuce la viata

poti sa astepti mult si bine...si sa ramai doar cu asteptatul...trebuie sa faci ceva...nu sa stai.daca si jumatatea cealalta sta? se mai formeaza un intreg ?
Let's put a smile on that face!

23 Septembrie, 2006, 08:53:18 p.m.
Răspuns #16

pokemon

Daca e sa fie jumatati...se vor intalni...atunci cand se asteapta mai putin...Cineva acolo Sus are grija de toate astea...parerea mea...
Caci...iti garanteaza cineva ca daca incerci...vei reusi?Incerci cu 1,2,3...n persoane...si daca nici una nu se dovedeste a fi cel/cea de care ai nevoie...ce faci?II ranesti si pe ei...te ranesti si pe tine...te saturi sa tot incerci...ramai fara speranta...Nu stiu... :-X
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

24 Septembrie, 2006, 11:04:50 a.m.
Răspuns #17

catty

poti sa astepti mult si bine...si sa ramai doar cu asteptatul...trebuie sa faci ceva...nu sa stai.daca si jumatatea cealalta sta? se mai formeaza un intreg ?

si cum anume trebuie sa incerci?..ce trebuie sa faci?... ???

24 Septembrie, 2006, 12:02:23 p.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator
nu exista o reteta, iti trebuie multa vointa, multa putere, singuri descoperim calea...e nevoie de timp..dar de vointa..de foarte multa vointa!
Let's put a smile on that face!

24 Septembrie, 2006, 01:04:44 p.m.
Răspuns #19

andY20

traies aceiasi chestii ca si tine!
   e greu sa treci prin mii de locuri si dupa o vreme sa ti dai seama ca nu te simti bine in locul acela,ca nu ti gasesti locul,e greu sa vezi mii de persoane sa crezi ca te iubesc si dupa o vreme sa ti dai seama ca nu e as,e greu ............................. :'(
  dar toate acestea te fac mai puternic,daca inveti ceva din ele daca nu ramai acelasi om slab care la prima adiere de vant e la pamant.
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

24 Septembrie, 2006, 04:18:30 p.m.
Răspuns #20

suflet

eu ca iubirea nu trebuie cautata ... traieste-ti viata si va veni ea la tine ... o sa o gasesti unde nu te astepti ... nu cauta si nici nu astepta ... traiesteti viata :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

24 Septembrie, 2006, 05:32:26 p.m.
Răspuns #21

catty

va multumesc la toti pentru sfaturi si pareri....
stiti ce am observat eu in toate raspunsurile acestea?....ca cei ce nu au trecut sau nu trec printr-o situatie cat de cat asemanatoare nu reusesc sa inteleaga ce se cauta de fapt...ce sentimente ciudate trebuiesc infruntate....