05 Noiembrie, 2025, 10:24:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare mai exista vreo sansa?  (Citit de 33718 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Octombrie, 2006, 07:24:51 p.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator

in plus e tanara isi poate gasi oricand marea dragoste,timpul te face sa uiti
iar zicala :ochii care nu se vad se uita
 e extraordinar de adevarata.

mare adevar ai grait
Let's put a smile on that face!

03 Octombrie, 2006, 02:27:42 a.m.
Răspuns #16

cryrose

kytty17 regulile aici in Canada sunt cam nasoale!Plus ca ai mei nu o sa ma cheme in Canada cu Alex,chiar daca o sa obtina ei cetatenie!Si mi'e tare frica,ca nu o sa mai pot pleca la vara in Romania...asa cum am stabilit,ptr ca trebuie sa fiu aici ca sa semnez actele de adoptie...si nu stiu exact cand o sa le faca!Imi este tare greu fara el...si nu pot astepta 3ani ca sa obtin yo cetatenie....va fi prea tarziu.
       Escu,yo nu o sa ma indepartez de familie...plus ca...ce familie?Pe mine m'au crescut bunicii....aceste persoane cu care traiesc sunt practic niste straini ptr mine,mai ales ca mama s'a recasatorit si yo nu ma inteleg bine cu tatal meu vitreg si sora mea vitrega.
       AndY20....nu o sa simt gelozie cand fetita ii va zice "mama" mamei mele..ptr ca in sufletul meu..nu simt ca e fiica mea...simt ca e surioara mea.
        Stiu ca nu ma intelegeti....dar imi este tare greu.....spuneti ca fetitei o sa'i fie greu...nu o sa'i fie....va fi inconjurata de iubire...ptr ca mama mea o adora....va primi iubire din toate partile....pana si tatal meu vitreg e mor dupa ea.
        aZI AM VB CU Alex...ii este tar greu fara mine.De 3 zile nu mai pot dormi  :'( :'(..nu stiu ce sa fac

03 Octombrie, 2006, 02:57:18 a.m.
Răspuns #17

Comoara

Te-am citit de la primul post si m-a interesat in mod special rubrica aceasta.
De multe ori cand citesc ce scrieti voi aici mafaceti cumva sa zambesc fiindca imi aduceti aminte de mine...dar ce as putea sa te sfatuiesc este in primul rand sa ai grija de tine. DAca te imbalonavesti pe deasupra nu ajta cu nimic.
In al doilea rand incearca sa te detasezi un pic de toate. Noi, tineri, avem impresia ca totul este aici si acum, astazi, in clipa asta...dar daca te detasezi un pic de situatie , daca incerci sa vezi cum va fi peste un an sau doi privind totul la rece ar ajuta. Poate daca ai astepta cateva luni ai tyesta un pic relatia voastra si ori ar fi mai puternica, ori ti-ai gasi pe altcineva. Totul nu ar trebui sa fie atat de urgent. Se merita sa cheltuiesti banii de avion dus-intors (ca trebuie sa semnezi actele de adoptie oricum, nu?), sa fi impotriva tuturor numai din lipsa de nerabdare? Inteleg, iubire... si eu am ioubit si iubesc dar e mult mai usor cand toate sunt puse in balanta.
Poate daca mai stai pana la vara mai strangi ceva bani, inveti mai bine o limba straina, rezolvi totul cu fetita ta si dupa aia te duci la el. Intre timp va maturizati amandoi si probabil veti fi mai pregatiti pentru un viitor impreuna.
Cum spun toti, decizia e a ta. Nu uita ca trebuie sa traiesti cu consecintele si trebuie sa faci totul cum trebuie. Nu ii poti lasa pe ai tai cu un copil ilegal dupa ei, ca stiu si eu cum e in partea asta de lume: daca nu ai mama si acte esti al nimanui. Iar tu sti in mod clar ca ai tai nici macar nu pot aplica pentru asigurare medicala pentru copil fara semnatura ta.
Iubeste si fi iubita !

03 Octombrie, 2006, 12:07:16 p.m.
Răspuns #18

cryrose

Da Comoara,ai mare dreptate cu adoptia!Pana la urma,va trebui sa stau sa astept sa rezolv problema c fetita,sa o treaca pe numele lor...dar asta poate dura si ani intregi.Se pare ca nici de data asta nu o sa fiu fericita.... :'(...nimik nu'mi mai merge bine...
                  La mine acum e 5a.m.....nu am putu sa dorm....mai ales ca aseara a sunat mama,adica bunica mea...si ne'a zis ca nu se simte prea bine,are mari probleme cu inima. :'( :'( Va trebuii sa ramana in tara pana o sa vanda apartamentul parintilor mei,cand o sa se vanda atunci o sa vina.Si imi este tare frica....o stiu singura,e si bolnava.... :'(.Cateodata stau si ma gandesc de ce mi se intampla mie toate astea,ca am facut de trebuie sa sufar in halul asta?Nu am suferit destul in copilarie?

03 Octombrie, 2006, 03:40:28 p.m.
Răspuns #19

Comoara

Nu iti pot explica de ce...fiindca nu ne e dat sa intelegem.
Dar vezi tu, tot ce ti se intampla acum te va maturiza enorm. Poate pentru un scop.
Pupici!

03 Octombrie, 2006, 09:06:48 p.m.
Răspuns #20

andY20

serios!!!
nu te inteleg!!!
cum poti spune asa ceva!!!
nu te inteleg!!!sa simti ca propriul copil,la care tu i ai dat nastere,pe care l ai alaptat,l ai tinut la piept ti e sora!!!
si ai renunta la ea intorcandu te in romania pt un baiat.daca ar fi dragostea lui asa mare ar face orice sa te convinga sa vi cu fetita,sa fiti o familie
sti !!! las o balta nici nu raspunde la ceea ce ti am scris,nu suntem pe aceiasi lungime de unda.
  acum mi as vinde sufletul celui de jos ca sa pot intoarce timpul si sa mai simt creatura aceea la mine in burtica,sa i vad ecografia si sa o sarut in fiecare zi ca pe o icoana....
 :'( :'( :'(.
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

04 Octombrie, 2006, 01:55:28 a.m.
Răspuns #21

cryrose

AndY20,inteleg ca te'au suparat si imi pare rau,mai ales pentru ca ti'am trezit amintiri neplacute si dureroase :'( ....dar yo nu mi'am dorit acest copil,yo nu l'am alaptat si nici in maternitate n l'am tinut in brate.Mama a fost aceea care a tinut'o!
   Stiu ca mai mult te enervez cu raspunsul acesta...dar asta e adevarul.Iar cu ecografiile....la mine numai mama a fost...ea a facut totul ptr ca acest copil sa se nasca si sa fie totul bine. Nu simt ca e copilul meu...si imi pare rau ca nimeni nu ma intelege si nu'si da seama cat sufar! :'(

04 Octombrie, 2006, 11:13:03 a.m.
Răspuns #22

Escu

Global Moderator
ce o sa iti doresti sa iti zica "mama" peste 5-6 ani...
Let's put a smile on that face!

04 Octombrie, 2006, 01:34:23 p.m.
Răspuns #23

burn_2_hell

doamne...ce greseala faci...sunt de accord cu AndY20 si cu Escu!!intelege fetita nu are nici1 vina ca s-a nascut!!faze deastea cu e sora mea da defapt e fetita mea am vazut numai prin filme...deci sincer nu imi pot da seama cum poate sa te orbeasca iubire pt alex..copilul u ar trebuii sa fie p 1 Loc!nu inteleg cum nu poti sa o adori..cand o vezi atat de micutza firava..eu am un fratior are 2 ani si 10 luni si l-am crescut d cand s-a nascut... este fratiorul meu as renunta oricand la oricee!!!pt el!!o sa regreti...t rog incearca sa gandesti la rece!nu vreau sa te atac..incerc doar sa iti deschid ochii..poate sunt prea dura..scuza-ma..dar trebuia sa o zic..
« Ultima Modificare: 04 Octombrie, 2006, 01:38:22 p.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

04 Octombrie, 2006, 06:20:18 p.m.
Răspuns #24

ONLY DESIRE

cred ac o judecati prea dur! trebuie sa ne gandim ca oamenii sunt diferiti si ca au prioritati diferite.ceea ce unora li se pare absolut normal ,pentru altii e absurd.eu iubesc copiii foarte mult si stiu ac si pe ai mei o sa-i iubesc enorm....o sa renunt la ei pentru orice,dar asta pentru ca tatal lor o sa fie barbatul pe care il iubesc,iar ei...rodul iubirii noastre.dar la cryrose situatia e putin diferita:nu si-a dorit acest copil,e ca si cum ar fi rezultatul unui viol caci ea il detesta pe tatal fetitei ei...si cu toate acestea copilul nu are nici o vina,iar cryrose stie acest lucru si isi iubeste copilul...dar ca pe o sora si asta pentru ca mama ei a fost cea care a adus-o in aceasta situatie prin faptul ac si-a insusit acest copil dinainte sa se nasca.cryrose nu a facut decat sa-i nasca mamei ei un copil.iubirea de sora e foarte mare..aproape al fel de mare ca iubirea pentru propriul copil si daca ea asa simte nu avem de ce sa o judecam,pentru ca sentimentele nu ni le putem controla.insa,in legatura cu alex.....cam aveti dreptate:nu e bine sa pui iubirea pentru un baiat pe primul loc.trebuie sa te gandesti ce-ti doresti tu in primul rand,pentru ca el e tanar si crede-ma ca stiu ce spun:am stat cu un baiat de la 19 ani si pana la 23 si s-a schimbat enorm......astazi te paote iubi,maine nu.trebuie sa te pui pe tine pe primul loc si sa te gandesti bine daca sentimentele atle pentru fetita nu sunt mai puternice decat crezi.eu sper sa faci alegerea buna si sa fii fericita,atat tu cat si fetita ta!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

04 Octombrie, 2006, 08:52:28 p.m.
Răspuns #25

andY20

draga mea fetita nu este de vina ce sa intamplat intre ei...
   oricum imi pare rau pt ce sa intamplat...sincer :'( :'( :'( :'(
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

04 Octombrie, 2006, 09:26:28 p.m.
Răspuns #26

cryrose

:-* :-*ONLY U....parca m'ai citit....dintre toti...u ai fost singura care si'a dat seama ce e in sufletul meu!Si cred ca ai dreptate cu Alex,ne'am certat urat...si acum vad ca nu mai intra pe net....si numai asa puteam sa comunic cu el...ptr ca...nu mai am bani pe cartela sa sun.Imi este din ce in ce mai greu...Multi zic ca yo nu iubesc fetita,o iubesc...foarte mult....dar ca o surioara.La mine nu exista insinctul matern...!
    Nu stiu...poate sunt disperata de ideea de a fi iubita....dar nu confund sentimentele....chiar il iubesc!Ce rau e sa iubesti si sa nu fii iubit!Chiar ar merge o rubrica pe tema asta. :'( :'(

04 Octombrie, 2006, 09:29:52 p.m.
Răspuns #27

burn_2_hell

uff...inca 1 data imi cer scuze pt ca te-am judecat atat de aspru..nu am nici1 drept..faci ce crezi u ca este mai bine!si in privinta'' ce rau e sa iubesti fara sa fii iubit''sunt i aceeasi situatie.. :'( chiar e greu..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

04 Octombrie, 2006, 09:35:30 p.m.
Răspuns #28

cryrose

burn 2 hell....nu m'ai judecat aspru...pur si simplu a fost opinia ta...dar vezi...u privesti totul din afara.Daca ai trai si u pe pielea ta ce traiesc yo..poate ai gandi la fel ca mine. :'(
    Si stau si ma ganedesc...de ce ajungem sa iubim exact pe acele persoane care nu ne impartasesc aceleasi sentimente? :'(

04 Octombrie, 2006, 09:55:17 p.m.
Răspuns #29

burn_2_hell

da ai dreptate...nu stiu de ce..poate ca asa ne este dat..sa suferim..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside