Te-am citit de la primul post si m-a interesat in mod special rubrica aceasta.
De multe ori cand citesc ce scrieti voi aici mafaceti cumva sa zambesc fiindca imi aduceti aminte de mine...dar ce as putea sa te sfatuiesc este in primul rand sa ai grija de tine. DAca te imbalonavesti pe deasupra nu ajta cu nimic.
In al doilea rand incearca sa te detasezi un pic de toate. Noi, tineri, avem impresia ca totul este aici si acum, astazi, in clipa asta...dar daca te detasezi un pic de situatie , daca incerci sa vezi cum va fi peste un an sau doi privind totul la rece ar ajuta. Poate daca ai astepta cateva luni ai tyesta un pic relatia voastra si ori ar fi mai puternica, ori ti-ai gasi pe altcineva. Totul nu ar trebui sa fie atat de urgent. Se merita sa cheltuiesti banii de avion dus-intors (ca trebuie sa semnezi actele de adoptie oricum, nu?), sa fi impotriva tuturor numai din lipsa de nerabdare? Inteleg, iubire... si eu am ioubit si iubesc dar e mult mai usor cand toate sunt puse in balanta.
Poate daca mai stai pana la vara mai strangi ceva bani, inveti mai bine o limba straina, rezolvi totul cu fetita ta si dupa aia te duci la el. Intre timp va maturizati amandoi si probabil veti fi mai pregatiti pentru un viitor impreuna.
Cum spun toti, decizia e a ta. Nu uita ca trebuie sa traiesti cu consecintele si trebuie sa faci totul cum trebuie. Nu ii poti lasa pe ai tai cu un copil ilegal dupa ei, ca stiu si eu cum e in partea asta de lume: daca nu ai mama si acte esti al nimanui. Iar tu sti in mod clar ca ai tai nici macar nu pot aplica pentru asigurare medicala pentru copil fara semnatura ta.
Iubeste si fi iubita !