10 Octombrie, 2025, 05:41:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare mai exista vreo sansa?  (Citit de 32454 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Octombrie, 2006, 10:11:54 p.m.
Răspuns #45

andY20

incredibil sau nu dar asta e relitatea...
iubirea asta o orbeste prea mult.si zici ca traieste in trecut,asa cum a zis cineva nu o iubeste pt ca nu tine la tatal fetitei...
   inca o data mai intreb: dar ce vina are fetita!!!!!?????
    unde ii ie sufletul de mama!!!!!???????
stiu ca poate o judec prea aspru ,nu sunt nimeni sa fac asta,dar e pe cale sa faca aproape aceiasi greseala ca si mine..si nu vreau sa simta si ea cum ma simt eu
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

05 Octombrie, 2006, 10:19:35 p.m.
Răspuns #46

Escu

Global Moderator
nu va mai bateti capul...nu aveti cu cine...sincer acum...
Let's put a smile on that face!

05 Octombrie, 2006, 10:57:30 p.m.
Răspuns #47

cryrose

Am citi ce mi'ati scris.....vad ca sunteti suparati pe mine!Nici nu stiu ce sa mai zic....timpul le va rezolva pe toata....dar un singur lucru vreau sa stiti: fetita mea...este cel mai fericit copil...ptr ca are langa ea 3mame:mama mea,yo si sora mea.

05 Octombrie, 2006, 10:58:04 p.m.
Răspuns #48

denyyy

Uf! greu. Necazul vine inca de la inceput.Atunci aveai doar 17 ani si asa cum ai spus,specific varstei ,,te-ai combinat'' cu el.Da.La varsta asta nu prea se poate vorbi de acea iubire de care sa-ti amintesti tot restul vietii.Este o ,,combinatie'',experienta amoroasa alta decat ce-a de la 5 ani,13 ani. La varsta asta hormonii se confunda cu iubirea cu,,nu pot traii fara tine''. Nu este asa.Si pentru iubire ca si pentru multe altele este nevoie de nitica maturitate,gandire ,,la rece''.
        In ce priveste relatia ta cu fica sau viitoarea surioara,este si mai dificil.De la prima vedere(iertata sa-mi fie vorba) nu ai tinut niciodata la ea.Cred ca este o mica povara pentru viitorul tau daca n-ar fi adoptata taman de parinti.Ai spus ca ei ii pot oferi mult mai mult.Te inseli,mai ales in situatia asta de inca nerezident.Nici ei ca si tine pe o perioada destul de lunga de aici in colo,c-am vreo 3 anisori n-o pot duce bine.Sa nu crezi ca daca poti sa-ti platesti chiria sau sa-ti iei o masina la mana a doua din Canada in primele cateva luni de la poposire,o vei duce si bine.Ai sa vezi de cate ori vei vrea sa mananci o bucata de branza cu gust romanesc de la magazinele romanilor si nu-ti vei putea permite.Este atat de grea si viata acolo.Dumnezeule cat de grea este!!! Ma rog,este un subiect amplu asta cu Canada si nu cred ca te intereseaza,nu are legatura prea multa cu ce se intampla cu tine.
     Parerea mea??? cauta sa te maturizezi,esti Femeie de acuma.Cu incredintare sau nu spre adoptie viata ta trebuie schimbata.Nu contest ca el,Alex n-ar fi bun,dar daca face si el la fel? De asta data el poate fi cel nepregatit. Ma repet,nu-i contest iubirea lui vis-a-vis de tine.Ai grija doar sa nu mai fie ,,combinatie''Trebuie sa fie responsabilitate,respect, prietenie.toate astea formeaza dragostea sau iubirea.
          Succes si ai grija de tine!!! :) :-* ;)

05 Octombrie, 2006, 11:36:50 p.m.
Răspuns #49

Lorelei

E o vorba celebra pe care a spus-o un om fara pacat acum vreo 2000 de ani: "cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra!" si tot El a spus si "nu judecati si nu veti fi judecati!" Dar... ce stia El!

Ai grija de tine, fata frumoasa, si fa-ti alegerile tale in viata nu pe ale altora. Nu poate nimeni sa se puna in locul tau, pentru ca nimeni nu simte ceea ce simti tu. Nu spun nici ca alegi bine, nici ca alegi rau. Eu una nu mai arunc de mult cu pietre si rareori dau sfaturi. Ai grija de tine si alege ce-ti spune inima. Lucrurile se rezolva atunci cand te astepti mai putin. Fruntea sus!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Octombrie, 2006, 12:11:42 a.m.
Răspuns #50

|ngerMorT

Inuta, Lorelei are dreptate. Tu stii cel mai bine ce e in sfuletul tau...poate de multe ori nici tu nu stii, deci noi cu atat mai putin. Dar este importat sa-ti cantaresti bine deciziile pentru ca ar fi pacat sa le regreti mai tarziu...mai ales genul de decizii ce-ti pot afecta viitorul. Gandeste-te bine daca lucrul cel mai bun pe care-l poti face in momentul de fata este sa te intorci in Romania...gandeste-te bine ce implica aceasta decizie. Am invatat un lucru...cand ma aflu in fata unui drum pe care ma asteapta ceva bun, ceva ce-mi doresc enorm de mult, sa ma uit cu atentie si la ce altceva se mai afla pe acel drum...pentru ca de multe ori unele drumuri ne aduc mai multa suferinta decat ne aduc placere...gandeste-te bine.

Si mai vreau sa-ti mai spun ceva...sa nu te superi pe mine... Nici in mine nu exista momentan spirit matern si nu imi doresc copii pentru ca stiu ca nu as fi in stare sa-l iubesc asa cum se cuvine acum si sa-i dedic lui viata mea... din acest motiv inteleg de ce ti se pare atat de normal ca mama ta sa o creasca... problema e insa alta. Trebuie sa te gandesti dinainte la acest aspect...am citit ca ai mai facut doua avorturi... de ce nu te-ai protejat?? Sper ca macar acum, dupa ce ai dat nastere unui copil nedorit, sa te protejezi de fiecare data pana in momentul in care ei simti ca vrei cu adevarat un copil.

Te sarut.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Octombrie, 2006, 04:36:29 a.m.
Răspuns #51

cryrose

Multumesc IngerMort,Lorelai si Denyyy.....va multumesc ptr vorbele frumoase si ptr sfaturi!
      Ma bucur enorm ca am dat peste acest site....intr'o oarecare masura...sa stiti ca mi'a schimbat perspectiva asupra vietii....Voi ma ajutati pe zi ce trece....va multumesc ca sunteti alaturi de mine :-* :-* :-*

06 Octombrie, 2006, 11:46:37 a.m.
Răspuns #52

andY20

eu una nu s suparata pe tine....cine sunt eu sa te judec???
  dar vreau sa ti deschizi ochii inainte de a face o greseala......nu ti sp asta din rautate sau ca nu am pe cine sa mi descarc nervii sau ce vrei tu......o spun pt ca am simtit pe pielea mea cum e ....si e dureros sa sti!!!
  m am bucurat enorm cand ai scris <<<fetita mea are trei mame:mama mea ,sora mea si YO...>>.
te rog ,nu ti parasi fetita !!!!! poti fi fericita cu ea!!!!!
ai sa vezi asta :-* :-* :-* :-*
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

06 Octombrie, 2006, 02:02:24 p.m.
Răspuns #53

B3b3

???  nu mi amintesc sa te fi judacat ,ti am transmis doar sincera mea parere  :-* dragi mei prieteni daca re re re si iar reveniti cu aceleasi ideii tastate intr o alta ordine ,cred ca o s o bulversam  de tot :D
aveti grija de voi ...pupik
Denisa adina...s a m d  :P
asteptam vesti bune de la tine draga cryrose si sper ca ti ai schimbat perspectiva in bine   :P  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

06 Octombrie, 2006, 03:24:24 p.m.
Răspuns #54

Escu

Global Moderator
eu rar ma supar...desi e viata ta, ia o decizie corecta si incearca sa judeci la rece.sa nu suferi peste cativa ani dupa ce ai luat odata decizia...
Let's put a smile on that face!

06 Octombrie, 2006, 07:15:07 p.m.
Răspuns #55

suflet

...sa renunti la el pt a fi cu un barbat...

pokemon draga ... cryrose nu renunta la copil pentru un barbat ... renunta ca sa uite un barbat ... si deocamdata e bine sa faca asta ca sa isi regleze treburile cu alex ... dupa care ar trebui sa se intoarca dupa copil inainte ca el sa judece si sa isi dea seama ce s-a intamplat pentyru ca atunci ar fi foarte greu de iertat ... si asculta ... cryrose, ar trebui sa te mai gandesti la faza cu adoptia (daca imi aduc minte bine ... parintii tai vor sa adopte copilul) ... daca se intampla asta nu o sa o mai primesti inapoi (sau nu stiu ... nu cunosc legea) ... deci ... mergi la alex iti reglezi "conturile" cu el, te intorci dupa copil, si apoi va continuati viata impreuna in 3 ... parerea mea ...

... m-am gandit mai bine si poate ca nici eu nu as ierta daca as fi in locul copilului ... sa fiu dat la o parte din cauza ca am fost "rodul" unui om rau

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

07 Octombrie, 2006, 01:12:15 a.m.
Răspuns #56

cryrose

:-* Blegone!Ma bucur ca ma intelegi...in alta ordine de idei....fetita e cam neastamparata in ultimele zile,cred ca ii da un dintisor  ;D
      :-* Adina...o sa va scriu in fiecare zi...si poate o sa pun si cateva poze cu fetita.
      Oricum va mutumesc din suflet ca incercati sa ma ajutati si ca sunteti langa mine :-* :-* :-*

07 Octombrie, 2006, 01:55:59 a.m.
Răspuns #57

suflet

mi-e greu sa dau un raspuns de care sa fiu sigur 100% pentru ca nu am fost si nu voi fi mamica niciodata ... dar daca as fi vreodata nu mi-as lasa copilul indiferent cine ar fi tatal lui, poate chiar m-ar ambitiona mai mult ... esti destul de mare si poti sa iti incepi viata acum si sa lupti pentru ce e al tau ... mult noroc!!!

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

07 Octombrie, 2006, 08:43:39 a.m.
Răspuns #58

catty

am citit de la inceput constant acest topic dar ....  pur si simplu simnt ca ma depaseste situatia in care te afli :-\
vreau sa iti spun ca sunt intru totul deacord cu lorelei si ca sunt sigura ca toti cei care te-au "certat" au facut-o doar pt ca iti vor binele...
ai mare grija de tine si de deciziile tale..

eu iti doresc sa iti gasesti cat mai curand posibil linistea de care cred ca ai multa nevoie si sa fi fericita dulce fetita...cred ca ai suferit destul pana acum si sper ca deacum incolo viata sa iti aduca numai zambete si lacrimi de fericire...

ingerasul tau sper sa aibe o viata frumoasa si drumul ei sa fie cat mai lin .... 

va trimit multi multi multi pupicei tie...ingerasului...si mamei tale. :-* :-* :-*
aveti grija de voi!!!

09 Octombrie, 2006, 11:10:01 p.m.
Răspuns #59

andY20

DEABEA ASTEPT SA VAD POZEEEELEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
zici ca e vorba de copilul meu asa  ma ingrijorez si astept sa l vad cu nerabdare.

ei vezi.......ce placut e sa vezi momente ca acestea:primul dintisor,primul pas,primul cuvant.........gandeste te cate ai sa pierzi daca vei pleca din viata ei!!!!!!!!!! :'( :'( :'(