16 Septembrie, 2025, 07:24:58 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Aniversarea celui mai scumpic dragon cu aripi albastre .. :)  (Citit de 15405 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Octombrie, 2006, 03:28:42 p.m.
Citit de 15405 ori

Strumfita

Stiu ca e cam devreme ... dar ... vreau sa fiu prima care ii ureaza LA MULTI ANI .. unui dragon tare tare simpatic .. cu aripi albastre .. Bllue ..  :D. Iti multumesc ca existi si ca de fiecare data cand vorbesc cu tine imi furi un sac de zambete si ma faci sa uit de tot ce e rau  :D. Iti multumesc ca ma intelegi si ca stii sa ma asculti. Iti multumesc ca ... stii cum sa ma alinti  :D.
  Se pare ca pana la urma ai reusit sa-mi sadesti pe buzite "pachetelul de seminte de zambet"   ;D.Sa fi fericit .. si mai ales iubit .. de cine vrei tu  ::)  ;D . Sper ca stii ca te astept cu o canita cu ciocolata calda  ;D.
   Te pupicesc de milioaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeee de ori  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
   Sa fi fericit .. sa ti se indeplineasca toate dorintele .. meriti tot ce e mai bun.  :-* :-* :-*

« Ultima Modificare: 23 Octombrie, 2006, 03:36:45 p.m. de LonelY}AngeL{ »
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Octombrie, 2006, 03:36:11 p.m.
Răspuns #1

pokemon

La multi ani si multa fericire iti urez si eu!
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

23 Octombrie, 2006, 08:05:07 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Sanatate si virtute albastrule :) Sa ne traiesti mult si bine!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Octombrie, 2006, 08:35:09 p.m.
Răspuns #3

catty

La multi ani!!!Multa multa fericire, sanatate, impliniri si satisfactii.
Sa fi iubit si rasfatat !!!!
 :-*

24 Octombrie, 2006, 11:07:25 a.m.
Răspuns #4

burn_2_hell

LA MULTI ANI!!!iti doresc tot binele din lume! :-* :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

25 Octombrie, 2006, 12:47:02 a.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Octombrie, 2006, 10:36:31 a.m.
Răspuns #6

anushca

Vizitator
La multi ani, Bllue si iti multumesc ca acum ceva ani m-ai invitat in acest loc drag inimii noastre.
Sanatate tinere, bucurie si impliniri asa cum merita sufletul tau! :-*

25 Octombrie, 2006, 03:17:25 p.m.
Răspuns #7

ONLY DESIRE

La Multi Ani! sa-ti fie viata asa cum ti-o doresti tu,sa imparti iubire si sa o primesti inapoi inzecit!pupici :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Octombrie, 2006, 08:48:10 p.m.
Răspuns #8

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

25 Octombrie, 2006, 09:09:56 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

La multi ani, bllueeyes, multi si plini de zambet sa fie!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Octombrie, 2006, 11:09:05 p.m.
Răspuns #10

sunshine

LA MULTI ANI , DRAGUL MEU PRIETEN, SA-TI FIE VIATA  FRUMOASA  PRECUM SUFLETU TAU SI CALDA CA INIMA CE STRALUCESTE  IN ORICE MOMENT AL ZILEI  :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Octombrie, 2006, 05:29:22 a.m.
Răspuns #11

Evangeline

Intarziata sunt dar sa stii ca nu am uitat ;)
La multi ani si iti doresc sa-ti ofere viata tot ce-i mai frumos si bun ;) Succes in dragoste si nu numai :P Anul viitor sa fii tot printre noi ca sa te felicitam ;D

:-* :-*
Never, never quit!

27 Octombrie, 2006, 09:17:27 p.m.
Răspuns #12

Paul

Cate cuvinte frumoase... Am ramas marmura de cate vorbe dulci am putut citi, si toate la adresa mea... Sunteti ca o mana cereasca pentru un suflet intotdeauna insetat de acel sentiment atat de frumos dezbatut de acest forum. Va multumesc tuturor pentru cuvintele calde. O sa raman in continuare printre voi... Macar numai pentru a primi si la anu... astfel de urari. Sa fim iubiti.
Iubesc, deci exist.

27 Octombrie, 2006, 10:21:25 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani, să fii iubit şi...să ne iubeşti!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Octombrie, 2006, 03:11:18 p.m.
Răspuns #14

Zamolxis

Vizitator