11 Octombrie, 2025, 04:32:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Calitatile unui bun psiholog  (Citit de 14370 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Noiembrie, 2006, 05:40:23 a.m.
Răspuns #15

Evangeline

De data asta mi-a luat-o Joey inainte ;D Raspunsul meu e cam apropiat de cel al lui. Eu ma gandeam ca ar trebui sa le spui ca ai o problema dar ca nu e nimic grav doar ca ai nevoie de parerea unui psiholog. Spune-le ca parerea ta e ca esti destul de matura sa faci o alegere si crezi ca asta e cea mai buna in cazul de fata. Sa te lase pe tine sa alegi fara sa te intrebe de ce sau ce se intampla. Iar apoi dupa ce totul ia un curs normal si ti-ai dat seama cum sa rezolvi problema sa le spui si lor despre ce era vorba. Asta e parerea mea dar acum totul depinde de tine.

:-*
Never, never quit!

12 Noiembrie, 2006, 10:49:38 a.m.
Răspuns #16

denyyy

Psihologul poate fi  medic.Neuropsihologia este ramura din medicina.De regula cele mai bune rezultate le au medicii,neuropsihologi.Un neuropsiholog nu trateaza doar ,,nebunii''. Pe langa faptul ,,ca-i uns cu toate alifiile'' stie precis de ce are nevoie pacientul.Nu tot timpul manifestarile deviante de comportament sunt cauza a unei deceptii,stres sau viata cotidiana.pacientul(persoana) poate manifesta comportamente deviante din pricina unei crize epileptice.Nu tot timpul formele de epilepsie sunt prin inconstienta,adica forma de lesin.
     Indiferent cum, este buna interventia unui psiholog in viata noastra.Psihologul nu ,,convinge'', trateaza.Si psihologul la randul sau consulta alti psihologi ca doar OM este.

12 Noiembrie, 2006, 11:30:14 a.m.
Răspuns #17

Iosif

denyyy, si eu am facut neuropsihologie la facultate dar nu sunt medic. Diferenta intre psiholog si medic este ca psihologul nu prescrie pastile, doar psihiatrul face asta. Un medic are dreptul de a prescrie pastile, daca tu prin profesia pe care o practici nu ai acest drept inseamna ca esti orice alt ceva dar nu medic. :) Intradevar neuropsihologia este ramura din medicina, dar daca faci la facultate o materie ce tine de medicina nu inseamna ca esti medic. :)
Apropo, neuropsihologia este una din cele mai aiurea materii de la psihologie si nu te ajuta cu absolut nimic daca vrei sa fi consilier. Ajuta doar ca si cultura generala, in rest..
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

12 Ianuarie, 2007, 07:12:21 p.m.
Răspuns #18

valentina

Sa aibe multa rabdare si sa stie sa dea sfaturi utile.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume