Acum despre mine. Ma "impingi" la un titlu pentru acest mesaj:
De ce nu-mi insel sotiaIncep sa ma simt un "exemplar" rar, pe cale de disparitie. Probabil, chiar o fosila. Deci demna de a fi studiata. Bun venit in vizita la "Antipa"! Poate dac-as taia bilete n-as mai fi nevoit sa muncesc niciodata, la cati curiosi atrage "ciudatenia". Totusi nu am simtit vreun moment ca ma privesti ca o "aratare".
Gata cu gluma! E OK! Am vrut doar sa ma destind un pic iesind de sub tensiune. Si acum... La treaba!
Nu, nu am 10 ani de casatorie. Am 10 luni. Si 8 ani. Si nu mi-am inselat sotia nici inainte, nici mai apoi! Si nici nu o voi face vreodata! Am cel putin trei motive mari, ba chiar patru

, pentru care n-o fac. Le voi spune in ordinea importantei si a "puterii de convingere" a fiecaruia. Insa, te avertizez, totul foarte pe scurt.
Argumentul numarul 1: Isus!
Acest lucru e un pacat care ar pune in pericol relatia mea cu Isus. El a murit pentru mine. Nimic nu m-ar indreptati sa nu-L iubesc. Dragostea Lui pentru mine e cel mai pretios lucru pe lumea asta!
Argumentul numarul 2: Sotia mea!
Nu stiu care sotie ar merita inselata, dar daca exista totusi una, te asigur ca aceea nu este sotia mea. Vai, n-o cunosti!
Ma iubeste la nebunie! E moarta dupa mine! Eu sunt totul pentru ea! Si eu o iubesc foarte mult!
Dragostea care ne leaga e neconditionata! Nimic n-o poate ucide, in afara unui singur lucru: infidelitatea. Despre a ei nici nu poate fi vorba! Despre a mea iata ca vorbim acum.
Desi sunt plecat de destul de mult timp din tara si as fi avut cateva ocazii s-o insel, fara sa afle, am zis, categoric: NU! O iubesc prea mult!
Argumentul numarul 3: Tata!
A fost toata viata un "aventurier". Am stiut cat a suferit si sufera mama. Stiu ce inseamna pentru copii un asemenea "tatic" denaturat. El, de cativa ani, e cu "una", divortata pentru el, cu doi copii. Mama e cu cei trei fii ai ei aici, in Spania. Eu sunt cel mai mare.
(
nota: toti fratii suntem tipi fideli, desi rationamentele noastre difera pe ici pe colo. Din pacate, nici unul nu mai e disponibil!)
Argumentul numarul 4: Impotenta!
Poate cu acesta ar fi trebuit sa incep in cazul in care era adevarat. Dar, din fericire, e doar... o gluma!

PS: Crezi ca nu mai sunt tipi ca mine? Chiar pe forum ii vei gasi! Spre exemplu, l-ai vedea tu "pacatuind" pe... instinkt?