11 Octombrie, 2025, 08:19:23 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce-mi place si ce nu - Cunoaste-te pe tine insuti  (Citit de 25552 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Noiembrie, 2006, 09:18:06 p.m.
Răspuns #30

viulian

Administrator
Ce-mi place....

a) Muzica - am ascultat tot ce se poate - de la death metal la raggeton, de la romante vechi la techno.. In functie de starea sufleteasca, unele melodii imi trezesc niste stari de contemplare de nici nu ma recunosc.
b) Confortul - sunt lesinat dupa tot ce face sa-mi satisfac nevoia de control cu cel mai putin efort. Telefoanele Nokia, camerele digitale Canon, tastaturile scumpe, tot ce pot sa configurez exact cum imi doresc si fac totul exact cum ma astept. Chiar daca platesc mai mult pe acest "lux" sa zicem (nu e chiar lux, si nu e chiar scump) - totusi ma arunca in extaz tot ce imi satisface complet nevoia de control cheltuind cat mai putina energie. Si nu sunt un lenes, adica daca am nevoie - pun mana si fac... Am o tastatura multimedia (cu butoane de lansat browseru de web, facut back sau forwarrd in browser, lansat my computer, samd..). Am stat cateva ore sa-mi caut un program care sa ma lase sa remapez functionalitatea catre winamp.. Cu butonul de Web Forward sau Web Back ma plimb acum la melodia urmatoare sau cea precedenta in Winamp. MOR dupa asta... sa nu mai fac nu stiu cati clici sa umblu dupa winamp prin task bar, sa misc mouseul pana pe butonul de next... doar ridic un deget de pe taste si schimb melodia. Sau. Am avut si alte marci de telefoane, m-am jucat si cu alte camere digitale mai bune decat ce am eu... voi da mereu cu 100euros in plus sa cumpar echivalentul Nokia sau Canon - de ce ? pentru ca apas un buton si am access la tot ce vreau eu, nu ma impiedic in interfata ca sa rezolv imediat ce am nevoie.
c) Imi place sa alerg cu masina - ma descarca atunci cand il las in urma pe celalalt, iar daca intalnesc unul egal mie il salut zambind recunoscator si contemplativ.
d) Nu sunt modest. Modestia mi se pare o valenta a oamenilor care nu se cunosc bine - sau nesiguri pe ei. E un prag fin intre cei infatuati (rupti de propria lor valoare si realitate) si cei care stiu ce pot si nu le e teama sa isi afirme limitele.

Ce nu-mi place:

a) Nu-mi place ca sunt putin dezordonat... Adica mai las vasele nespalate, sau mai aman sa aspir sau sa sterg prafu. Mi-ar place sa fie mereu curat, dar cam jumatate din cazurile in care tre sa pun mana sa deretic prefer sa le las balta si sa zac - ascultand muzica, sau palavragind cu prietenii..
b) Nu-mi place ca sunt putin timid. Imi cunosc bine dorintele sau drepturile, dar nu am descoperit inca o modalitate nonagresiva de a le afirma. Adica ori as pretinde, ori as fi recalcitrant. Si aleg sa tac si sa aman decat sa creez stari de tensiune.
c) Nu-mi place ca mi-e cam teama de schimbare. Schimbarile radicale... ma cam feresc de ele. E un soi de lasitate, de frica, dar sunt prea comod ca sa cheltui atata energie in schimbare. Cand nu se mai poate fac doar minimul necesar incat sa schimb situatia neplacuta.

Lista ar putea continua la ambele categorii, dar as intra prea mult in detalii plictisitoare :D

13 Noiembrie, 2006, 09:44:14 p.m.
Răspuns #31

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

14 Noiembrie, 2006, 03:46:41 a.m.
Răspuns #32

Evangeline

Iulian esti cumva rac ?::) Te-ai descris de parca mi-ai facut mie o descriere ::) (cu mici exceptii-acelea care au legatura cu computer-ul si unele cu aparatura electronica :P).

De asemenea imi mai place sa ma aranjez...petrec ore in sir in fata oglinzii si sincer imi place ca totul sa fie asortat. De exemplu poseta cu pantofii sa fie aceeasi culoare daca se poate si acelasi material. Sunt innebunita dupa vestimentatie si daca s-ar putea as petrece o zi intreaga prin magazine numai sa stiu ca a doua zi arat impecabil si in acelasi timp mortal ;D Imi place sa fiu unica, nu vreau sa imit pe nimeni...vreau propriul meu outfit.
Imi place foarte mult sa ascult pe altii, sa le ascult durerile si bucuriile. E pasiunea mea sa ajut pe cineva, sa-i ofer macar un mic sfat. Chiar daca nu stiu prea mult despre un anumit subiect dar macar sunt acolo ca sa nu se simta singura/singur.

Nu-mi place
1) singuratatea, o urasc si nu doresc nimanui sa cunoasca acel sentiment,
2) ca nu am destui prieteni incat sa ma simt fericita si sa am mai multa pofta de viata,
3) cand vad pe altcineva imbracat ca mine, sau cu aceeasi coafura ;D si cam atat.
« Ultima Modificare: 14 Noiembrie, 2006, 03:50:41 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

14 Noiembrie, 2006, 08:59:02 a.m.
Răspuns #33

viulian

Administrator
Dap :) sunt rac. Semanam asa de mult  :o ?

15 Noiembrie, 2006, 05:28:43 p.m.
Răspuns #34

digitty

Ce-mi mi place:
sa rad
sa zambesc
sa glumesc
sa visez cu ochii deschisi
vanilia
parfumuile proaspete sau dulci (dar nu exagerate)
toamna
iarna (zapada si toate cele sunt incluse aici)
vara la mare
nisipul
valurile
sa numar stelele
sa privesc luna
sa ascult muzica (nu-mi pot imagina cum ar fi fost viata mea fara muzica)
sa dansez
sa ma simt sigura pe mine
sa joc baschet si fotbal (da...chiar si fotbal)
sa innot
sa calatoresc
conversii
culorile
internetul
sa citesc
sa merg la liceu (colegii...)
sa joc carti si foaie-piatra-foarfeca pe porunci sau pe bani (monede in loc de jetoane ;D )
sa ma prinda ploaia departe de casa

Ce nu-mi place:
noroiul
munca din casa (cu stersul prafului &etc) ;D
ipocrizia
fatzarnicia
lipsa de respect
ca avem la dispozitie prea putin timp
ca nu putem controla sentimentele
ca stiu prea putine lucruri si niciodata nu voi sti indeajuns de multe
ca e prea frig iarna
aroganta
fitele

Ce puteti spune despre mine...? caci eu,pana acum, nu am reusit sa ma cunosc deloc...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

16 Noiembrie, 2006, 12:59:01 a.m.
Răspuns #35

gyulya_28

Imi place sa visez, sa cant in voie si sa ascult muzica, imi place sa vorbesc la telefon si ore intregi daca se poate, imi place sa deschid larg ochii si sa invat de la fiecare cate ceva sa adun experienta, imi place schimbarea, imi place sa iubesc chiar daca uneori nu ma simt iubita, imi place sa zambesc chiar daca nu intotdeauna celalalt nu-mi raspunde la fel, imi place sinceritatea si comunicarea, imi place sa fiu deschisa, cand ma supara cineva imi place sa plang, sa ma racoresc pentru ca astfel dau afara veninul din mine, ma descarc, imi place sa fiu alintata, imi place sa fiu inconjurata de multi prieteni adevarati cu care sa vorbesc si de ce nu daca pot sa-i ajut la nevoie, imi place spiritul de aventura, poeziile si natura, marea si florile, imi place viata si netul fara de care nu m-as putea lipsi :P

Nu-mi place sa mi-i se zica sa dau muzica mai incet ,sa racesc in mijlocul verii, indiferenta, invidia, singuratatea, persoanele lingusitoare, persoanele care se cred atotstiutoare, nu-mi place sa fiu inconjurata de false prietenii,nu-mi place rocku'l si toate derivatele acestui termen,nu-mi place sa caut ceva cu disperare si sa realizez ca era chiar sub nasul meu, nu-mi plac cainii care latra noaptea si-mi tulbura somnul,nu-mi place sa intru in criza de timp, nu-mi place faptul ca nu pot sa retin bancuri, jur ca ma straduiesc dar nu pot :(( nu-mi place cand ma doare gatul rau de tot, nuu-mi place ipocrizia, fitele, nu-mi place sa ma fuiere lumea pe strada, nu-mi place sa ridice cineva tonul la mine desi vorbesc frumos, nu-mi place inghesuiala din mijloacele de transport,nu-mi place sa pice netu cand downlandez ceva sau vorbesc ceva important, nu-mi place sa ma lase bateria fix cand vreau sa sun pe cineva, nu-mi place falsitatea si minciuna ce sfideaza si raneste sufletele cele mai nobile si mai curate ....
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

19 Noiembrie, 2006, 05:10:18 a.m.
Răspuns #36

Evangeline

Citat
Semanam asa de mult   ?

Chiar asa Iulian...ti-am spus eu mai putin partea cu aparatura electronica in rest tot ce ai scris e valabil si la mine ;) Am mai cunoscut raci dar nici unul nu se asemana cu mine asa bine. Parca ai fi fratele meu geaman ;D

:-*
Never, never quit!

19 Noiembrie, 2006, 09:13:50 a.m.
Răspuns #37

charlie

Iuliane, ai o sora si noua nu ne-ai spus ? rusine....  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Noiembrie, 2006, 11:55:18 a.m.
Răspuns #38

desdemona

ce-mi place
tot ce tine de Noi!(si cand spun noi inseamna ceea ce sunt cand sunt cu el,El,lumea noastra,noi!)
ce nu-mi place
tot ceea ce nu tine de mine si de iubitul meu

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Noiembrie, 2006, 08:38:33 p.m.
Răspuns #39

Semiramis

Global Moderator
Nu îmi place...
...să aştept;
...prostia;
...minciuna;
...să vad animale sau oameni chinuinde-se;
...viteza;
...să mă trezesc devreme;
...murdăria;
...ciorba de burtă;
...să fac sport;
...Hyundai Coupe;
...motocicletele supermoto;
...să nu funcţioneze lucrurile;
...să fiu pusă să aleg ce vreau de mâncare;
...frigul;
...să aud manele;
...să gătesc la altcineva acasă;

Îmi place:
...ploaia, ceaţa şi mirosul ei, marea cu nisip şi valuri;
...Sukhoi, MiG şi aproape orice alt avion de luptă rusesc;
...să văd frunze;
...să vorbesc;
...să fac fotografii;
...să călătoresc;
...să iubesc animalele;
...Jaguar X-Type; XK şi Sovereign;
...îngheţata Nirvana Praline;
...mancarea chinezească;
...scaunul meu încălzit de la maşină;
...să ma uit la comedii şi desene animate;
...să citesc;
...să gătesc (la mine acasă);
...hainele şi pantofii şi bijuteriile şi parfumurile;
...să dansez;
...muzica latino şi nigger style;
...să fiu apreciată (ca să nu spun lăudată);
...yahoo messenger  ;D ;
...să-mi chinui cockerul (mai mult) şi prietenul cu diferite fiţe (pe care mi le acceptă şi cum spune el, îmi place să fiu slujită...fetelor invidiaţi-mă!!!), dar vă spun, pe amândoi îi chinui din dragoste;
...măslinele verzi;
...lucrurile de calitate , evident şi scumpe, dar nu din snobism... ;D

oricum...IUBIŢI-MĂ, pentru că merit!

p.s. aproape tot ce am scris mi-a dictat prietenul meu care îmi statea în ceafă, se pare ca mai bine mă ştie el, decât mă stiu eu... 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Noiembrie, 2006, 09:33:22 p.m.
Răspuns #40

Escu

Global Moderator
Nu imi place:

- sa mi se zica "te sun eu!"
- manele
- pilaful
- sa mi se spuna ce sa fac
- animale care sufera
- minciuna proasta
- frigul

Ce imi place

- Lorelei
- Lorelei
- Lorelei
- apa
- animalele
- tinutul de mana
- aerosmith
- bitza
- parazitii
- Lorelei
- partea inteligenta de pe lovetime
- pizza
- ceaiul
- apa plata
- Lorelei
- munca mea (cand am chef de ea)
- cockerii tembeli blonzi
- sa dorm pana tarziu
- intunericul
- sa ofer
- Lorelei
- Lorelei
- Lorelei

lista poate Lorelei continua...cred ca nu aveti voi destul spatiu Lorelei cate imi plac mie...
Let's put a smile on that face!

20 Noiembrie, 2006, 09:47:53 p.m.
Răspuns #41

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Noiembrie, 2006, 09:53:07 p.m.
Răspuns #42

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Noiembrie, 2006, 10:05:34 p.m.
Răspuns #43

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

20 Noiembrie, 2006, 10:07:14 p.m.
Răspuns #44

|ngerMorT

Sincer in loc sa ma lamureasca m-a zapacit si mai tare  :-X