10 Octombrie, 2025, 01:27:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Deci sper ca ma primiti printre voi:| am nevoie de cateva sfaturi  (Citit de 5436 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Noiembrie, 2006, 02:01:55 p.m.
Citit de 5436 ori

UnBaiat

Vizitator
             Am mai vazut aici o poveste in care un baiat nu era sigur daca prietena lui era sau nu virgina cand au facut prima oara dragoste...si oarecum se aseamana povestea asta cu povestea prin ce trec eu.deci sa ma zic...sunt impreuna cu prietena mea de un an si cateva zile, in primele saptamani ea m`a inselat cu fostul meu cel mai bun prieten, dupa cateva luni..am aflat ca prietena mea a ajuns in pat cu el. Aflasem de la cea mai buna prietea, din cauza asta ne`am si despartit, dar ne`am si impacat dupa 2 saptamani.Am stat odata de vorba cu acel baiat si mi`a zis ca nu s`a culcat cu ea dar a reusit sa o lase in sanii goi.Dupa cateva zile am vorbit cu ea si mi`a spus acelasi lucru. Intre timp am avut multe descutii pe tema sex`ului si mi`a zis ca ea nu stie daca mai e sau nu virgina pentru ca prin clasa a 7`ea era sa fie violata.Acei indivizi nu au reusit sa violeze dar unu dintr`e ei si`a bagat degetul in vagin destul de adanc, asta din cate mi`a spus ea mie. Deci daca nu mai e virgina ar fii din cauza cosmarului ce s`a intamplat cand era sa fie violata.intr`o zi sa intamplat ca eram singuri in casa si ne tot mangaiam si pipaiam si am ajuns sa ne mangaiem organele genitale si am observat ca vaginul ei e prea larg pentru a fii virgina...intrau doua degete lejer.Acuma eu nu stiu ce sa mai cred...mai e virgina sau nu :-\ :-\
Va rog frumos sa ma ajutati.
« Ultima Modificare: 14 Noiembrie, 2006, 02:31:18 p.m. de UnBaiat »

14 Noiembrie, 2006, 02:07:37 p.m.
Răspuns #1

pokemon

te primim...si asteptam sa te citim...in speranta ca te vom putea si ajuta  ;)
Welcome
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Noiembrie, 2006, 02:09:14 p.m.
Răspuns #2

desdemona

sper ca nu ai intrat aici doar pentru sfaturi.
colinda site-ul.vei gasi lucruri mult mai interesante decat niste batistute ude.
noroc!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Noiembrie, 2006, 06:33:25 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

14 Noiembrie, 2006, 11:16:52 p.m.
Răspuns #4

UnBaiat

Vizitator
va multuemsc ca ma primiti printre voi:D sper sa gasesc raspunsul la dilema mea..

15 Noiembrie, 2006, 12:13:46 a.m.
Răspuns #5

Iosif

Ce conteaza daca e sau nu e virgina??? Nu va inteleg..
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Noiembrie, 2006, 12:35:16 a.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

Nici eu nu inteleg problemele astea... si sincer mi se pare cam aiurea sa intre lumea aici si sa ne intrebe daca mai e sau nu fata virgina ca i-a bagat un deget, sau doua sau 3  :-X Acum fara suparare, daca vreti sa aflati chestii de genul asta mergeti la ginecolog nu pe un forum unde se vorbeste in mod special despre iubire.... In iubire nici nu ar trebui sa existe probleme de genul asta..
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

02 Ianuarie, 2007, 12:31:16 p.m.
Răspuns #7

ExIgEnTaa

hei,bine ai venit!am si eu o intrebare pt tine.Tu esti cu prietena ta pt ca e virgina sau pt ca o iubesti?:)nu cred ca ar trebui sa conteze prea mult lucrul asta atata timp cat va intelegeti si va iubiti..asa ca ..vezi tu ce faci si incearca sa nu te mai framanti pe tema asta
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

02 Ianuarie, 2007, 02:51:02 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

12 Ianuarie, 2007, 01:23:43 p.m.
Răspuns #9

UnBaiat

ma rog...poate ca nu am nimerit chiar unde trebe si pentru asta imi cer scuze daca e asa.Sunt perfect de`acord ca fata nu e nevoie sa fie virgina cand doi se cupleaza. sunt cu ea pentru ca o iubesc nu pentru cum arata sau vezi`doamne se culca sau nu, zic sincer si pe bune, dar faza e ca ea a ajuns in pat cu altu in timp ce eram impreuna. asta ma roade pe mine....

12 Ianuarie, 2007, 01:55:50 p.m.
Răspuns #10

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului