vorbim despre ciudati? hmmmmmmmm Eu cred ca am cele mai multe ciudatenii din lume
- mi-e frica de intuneric pentru ca mereu am impresia ca ma urmareste cineva
- urasc spatiile mici si mereu incep sa ma sufoc
- cand vad numerele de la masini cu litere formez cuvinte din acele litere
- daca la un examen iau o nota buna la restul voi scrie cu acelasi pix
- la fel cu imbracamintea daca intr-o zi am noroc port aceeasi vestimentatie cand am nevoie de noroc
- am o atractie deosebita spre numerele 5 si 21
- imi place sa storc cosuri
- vad orice imperfectiune atunci cand ma intereseaza cineva
- cand merg cu trenul sau masina imi place sa fac valuri imaginare printre pomii sau stalpii de pe margine
- cred nebuneste in vise
- cred in reincarnare
- cred in semne, foarte tare, accept coincidentele doar pana la un punct
- imi plac lucrurile migaloase (gen brodat, analiza de data, de evenimente)
- chiar analizez tot ce vad (mereu)
- imi place sa critic, foarte rar fac complimente dar si cand apar acea persoana le merita (nu critic ce eu nu as putea face mai bine

)
- am premonitii cand se intampla ceva important (mai ales daca e de rau) de obicei imi vine sa plang si imediat imi vine in gand ceva si sigur se va intampla ceva rau pe acea tema,
- imi place sa cant si sa dansez pe strada si daca imi vine sa sar sau sa fac ceva pur si simplu nu-mi pasa cine e prin jur
- imi place mereu sa fiu diferita (de obicei in bine) toata lumea imi spune ca eu nu ma potrivesc cu vremurile noastre pentru ca pana si gusturile mele aduc aminte de evul mediu sau antichitate,
- mereu spun ca sunt un geniu nedescoperit cand imi vine o idee geniala, mi se pare ca asta imi da elan si ii determina pe cei din jur sa ma aprecieze mai mult
- imi este frica de serpi si foarte scarba de gandaci,
- si desi stiu ca Mos Craciun si Mos Niculae sunt ai mei imi place sa cred ca ei exista si inca astept sa vina in fiecare an si sunt foarte emotionata.
- cred in zane si printese si cred ca undeva acolo am si eu o zana care intr-o zi ma v-a transforma intr-o printesa si mi-l va aduce pe printul meu pe care il astept de atata vreme
si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte altele. Cum mai imi vine o idee va mai scriu. Apropo dragele mele nu trec prea des pe la doctor de frica sa nu ma opreasca acolo intr-o zi
Sunt ciudata si nebuna rau de tot nu-i asa? Eu nu cred ca mai am scapare si sincer imi place, si sper ca si sotul si copii mei sa fie la fel de ciudati si de zapaciti. Oricum stiti vorba toate geniile au fost oameni nebuni
Si asa ca o concluzie: sa fim seriosi cine spune ca nu suntem noi cei normali si restul sunt ciudati ca de fapt normalitatea aceasta e ceva relativ

Cam atat pentru moment dar sigur revin ca imi mai aduc ceva aminte