05 Noiembrie, 2025, 10:24:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ciudatii din noi  (Citit de 49918 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2006, 12:17:38 a.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

obsesia cu divizibilitatea de care vorbea pokemon,o am si eu.o alta ciudatenie a mea cred eu ca ar fi faptul ca nu suport sa mi se spuna:"nu ai dreptate"-ma oftica rau de tot;de asemenea nu suport nici sa incerce cineva sa imi explice ceva,fara ac eu sa ii cer acest lucru.la jocurile pe calculator de exemplu imi placea sa descopar singura regulile,trucurile,etc....altfel era ca si cum as fi vizionat un film care mi-a fost deja povestit.cam ciudata,la varsta mea mi se pare fobia de morti'pur si simplu incep sa tremur atunci cand vad un cadavru in sicriu...in alta ipostaza nu,doar in sicriu!
eu nebuna nu sunt....sau cel putin asa mi-au spus doctorii;apropiatii sustin contrariul...dar nu stiu de ce! ??? ::) ???
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Noiembrie, 2006, 09:11:06 a.m.
Răspuns #16

pokemon

escule draga...esti nebun 100% si ai si ciudatenii  ;D garantez eu pt asta...doar ca te a cam lasat memoria si nu ti mai aduci aminte...ooof  ::) batranetea asta  ;D
Only u...cred ca stiu apropiatii mai bine decat medicii :D

PS:draga lady....azi trec la impins pantoful.... ;D
« Ultima Modificare: 18 Noiembrie, 2006, 04:44:43 p.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

18 Noiembrie, 2006, 10:22:58 p.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Da....  ;D, iar eu sunt la impins...!! Hihi...ce vedere pot sa am de aici...  :), o vad pe Pika cum da din poponet si numara mainile celor de la semafoare !!! Daaaa, asa viata lume...!!
Si..ups...eu ma tot uit in urma pt ca am impresia ca cineva vrea sa ma prinda de degetele de la picioare (alta ciudatenie de a mea  ;) ).

18 Noiembrie, 2006, 10:28:02 p.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator
iar ati sarit gardu?va dau eu niste bocanci...sa ii plimbati prin centru...ziceti ca sunt canguri imaginari....sa va mai recreeati putin...
Let's put a smile on that face!

18 Noiembrie, 2006, 10:41:22 p.m.
Răspuns #19

Semiramis

Global Moderator
nu îmi place numărul 14.
cănd citesc diverse cărţi, acopăr cu mâna numărul paginii 14, 114, 214, 314 etc. dacă din întâmplare îl văd, mai citesc 102 pagini în plus ca să trec de acest număr... ;D
crazy people... 8)

şi ca să vezi coincidenţă, ăsta e al 914-lea mesaj al meu...ce să zic? weird!!!
« Ultima Modificare: 18 Noiembrie, 2006, 10:43:31 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Noiembrie, 2006, 10:43:39 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
constat cu stupoare...ca sunteti niste ciudati( in bunul sens al cuvantului)...tot incerc sa imi aduc aminte de vro ciudatenie...faza e...ca sunt cel mai nebun dintre voi...si nu sunt ciudat...weid...
Let's put a smile on that face!

19 Noiembrie, 2006, 11:16:29 a.m.
Răspuns #21

pokemon

draga lady...acum e  randul meu sa te urmaresc  ;D poti sta linistita ca nu o sa te prind de degetele ;)
Semeramis....chiar crezi ca suntem crazy? :D
escule...pai..se pare ca nu esti atat de nebun pe cat te crezi :-X  ;D ;D ;D si bocancu nu e bun...ca e greu...dar vad ca ne vin ajutoare...poate...o sa il acceptam la un moment dat! ce ziceti ciudatilor?impingem bocancu ???  ;D
 aaaa..aseara am avut un vis ciudat si m am trezit vorbind in somn...mi se mai intampla...se pune la ciudatenii  ??? ;D
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2006, 11:55:57 a.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Noiembrie, 2006, 07:05:49 p.m.
Răspuns #22

pokemon

gangsta...mi e imi e frica de cocosi...pot sa ii bag la categoria gaini? ;D

21 Noiembrie, 2006, 11:18:50 p.m.
Răspuns #23

serenity82

vorbim despre ciudati? hmmmmmmmm Eu cred ca am cele mai multe ciudatenii din lume
- mi-e frica de intuneric pentru ca mereu am impresia ca ma urmareste cineva
- urasc spatiile mici si mereu incep sa ma sufoc
- cand vad numerele de la masini cu litere formez cuvinte din acele litere
- daca la un examen iau o nota buna la restul voi scrie cu acelasi pix
- la fel cu imbracamintea daca intr-o zi am noroc port aceeasi vestimentatie cand am nevoie de noroc
- am o atractie deosebita spre numerele 5 si 21
- imi place sa storc cosuri
- vad orice imperfectiune atunci cand ma intereseaza cineva
- cand merg cu trenul sau masina imi place sa fac valuri imaginare printre pomii sau stalpii de pe margine
- cred nebuneste in vise
- cred in reincarnare
- cred in semne, foarte tare, accept coincidentele doar pana la un punct
- imi plac lucrurile migaloase (gen brodat, analiza de data, de evenimente)
- chiar analizez tot ce vad (mereu)
- imi place sa critic, foarte rar fac complimente dar si cand apar acea persoana le merita (nu critic ce eu nu as putea face mai bine  :P)
- am premonitii cand se intampla ceva important (mai ales daca e de rau) de obicei imi vine sa plang si imediat imi vine in gand ceva si sigur se va intampla ceva rau pe acea tema,
- imi place sa cant si sa dansez pe strada si daca imi vine sa sar sau sa fac ceva pur si simplu nu-mi pasa cine e prin jur
- imi place mereu sa fiu diferita (de obicei in bine) toata lumea imi spune ca eu nu ma potrivesc cu vremurile noastre pentru ca pana si gusturile mele aduc aminte de evul mediu sau antichitate,
- mereu spun ca sunt un geniu nedescoperit cand imi vine o idee geniala, mi se pare ca asta imi da elan si ii determina pe cei din jur sa ma aprecieze mai mult
- imi este frica de serpi si foarte scarba de gandaci,
- si desi stiu ca Mos Craciun si Mos Niculae sunt ai mei imi place sa cred ca ei exista si inca astept sa vina in fiecare an si sunt foarte emotionata.
- cred in zane si printese si cred ca undeva acolo am si eu o zana care intr-o zi ma v-a transforma intr-o printesa si mi-l va aduce pe printul meu pe care il astept de atata vreme

si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte altele. Cum mai imi vine o idee va mai scriu. Apropo dragele mele nu trec prea des pe la doctor de frica sa nu ma opreasca acolo intr-o zi :P :D
Sunt ciudata si nebuna rau de tot nu-i asa? Eu nu cred ca mai am scapare si sincer imi place, si sper ca si sotul si copii mei sa fie la fel de ciudati si de zapaciti. Oricum stiti vorba toate geniile au fost oameni nebuni
Si asa ca o concluzie: sa fim seriosi cine spune ca nu suntem noi cei normali si restul sunt ciudati ca de fapt normalitatea aceasta e ceva relativ :P
Cam atat pentru moment dar sigur revin ca imi mai aduc ceva aminte
« Ultima Modificare: 21 Noiembrie, 2006, 11:49:55 p.m. de serenity82 »
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

22 Noiembrie, 2006, 12:22:47 p.m.
Răspuns #24

Miss M.

Cred ca am si eu ceva ciudatenii dar cea mai tare dintre ele ar fi aceea ca uneori cand sunt prinsa in ganduri si sunt foarte concentrata mi se intampla ceva foarte straniu si anume : am senzatia ca ma desprind de mine si ma vad din exterior , parca mi se pare ciudat ca exist si imi pun anumite intrebari de ce sunt asa , cum de mi se intampla anumite chestii , ceva de genul asta ... parca fiinta mea se desparte in doua ... hmm ... ciudat , nu ? ... cert este ca mi se intampla chestia asta destul de rar insa este o senzatie foarte bizara !
           Inca o ciudatenie ar mai fi ca , uneori am senzatia ca am picioarele uscate si parca chestia asta ma zgarie pe creieri , am senzatia aia pe care ti-o provoaca zgomotul de scartaietoare si in momentul ala trebuie sa ma dau cu crema pe picioare sau cu ceva care sa-mi umezeasca picioarele .
           Si imi mai amintesc ceva din copilarie , cand ma duceam la tara bunica avea ratuste mici , eu le strangeam de gat si voiam sa le mananc malaiul :P :P :P :P
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Noiembrie, 2006, 07:29:10 p.m.
Răspuns #25

pokemon

MI am mai adus aminte una alta....
Pe la 4-5 ani obisnuiam sa port fustite peste pantaloni,pt ca eram domne foarte feminina....si vroiam si iarna fusta...iar ai mei...trebuiau sa se conformeze...ca de...o fata au(si aia nebuna  :D )
Si tot din ciclul amintiri din copilarie   ;D am organizat la un moment dat un concert Andre,in care eu si o prietena de a mea eram cantaretele!!!!!!Nu va puteti ce a iesit...initial aruncau spectatorii cu flori pe scena...iar cand au vazut ca nu ne mai oprim...au trecut la pietre  8)
De atunci...m am lasat de cantat...si totusi...Lasa-ma papa la mare!!!!! ;D ;D ;D

27 Noiembrie, 2006, 07:54:46 p.m.
Răspuns #26

|ngerMorT

Ok...hai sa zic si eu cateva.

Ma aruncam in fantana de la Universitate vara ca sa ma racoresc
Ma asezam in pozitie "Lotus" in mijloc de intersectii si stateam pana iesea un sofer nervos si ma punea deoparte.
Stateam cu fundul pe marginea balconului in timp ce prietenii mei se albeau la fata si strigau la mine sa vin inapoi.
Ma duceam langa oameni pe strada si le tipam in ureche...imi oferea o satisfactie nebuna sa vad cum se sperie. (da, eu am fost unul dintre acei copii enervanti care nu pot sa mearga linistit pe strada)
Faceam striptease la petreceri prin clasele 5-7... va imaginati ce show "sexy" (exista si dovezi video  :-X)

Si multe altele... de care o sa-mi mai aduc aminte pe parcurs. V-am convins? Sunt nebuna sau nu?  :-\
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

27 Noiembrie, 2006, 07:56:54 p.m.
Răspuns #27

pokemon

Ingerito...esti in club  ;D mi a placut aia cu tipatu un ureche...si cu statul in mijlocul intersectiei  ;D

27 Noiembrie, 2006, 08:46:16 p.m.
Răspuns #28

sunshine

::)eu daca ma gandesc la cineva, peste un minut ma intalnesc cu persoana respectiva , daca ma uit la persoana din fata si imi inchipui ca pateste ceva, imediat se intampla ;D, ii spun mereu copilului cel mare la ce sa puna accent la invatat ca va fi ascultat sau vor da lucrare( si imi spune "paranormalo" ???).........eeeeeeeeee cat despre copilarie, va spun altadata , ca "mi rushiniiiiiiiiiiiiii" cu PROSTIOARELE mele ;D ::)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Noiembrie, 2006, 08:48:46 p.m.
Răspuns #29

pokemon

raza de soare....spune mi si mie ce o sa fac maine la teza...ca mare nevoie as avea sa stiu ce ne va da  ;D
Astept prostiile din copilarie  :D