09 Octombrie, 2025, 11:46:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ciudatii din noi  (Citit de 48053 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Noiembrie, 2006, 04:13:46 p.m.
Citit de 48053 ori

pokemon

Am o noua idee  ;D haideti sa scriem aici chestii care ne fac sau ne-au facut sa credem ca suntem ciudati.

si pentru ca am propus...o sa incep eu:
cand eram mica aveam impresia ca prezentatorii de la stiri se uita fix la mine si ma plimbam prin toate colturile camerei sa vad daca am dreptate
eram speriata de buda...aveam impresia mereu ca daca stau mai mult timp acolo o sa apara un bau-bau care o sa ma muste de poponeţ
aveam impresia ca toti oamenii traiesc 100 de ani fix (nus de unde imi intrase aceasta idee in cap) asa ca numaram cat mai am de trait .. 92,91..90
plangeam daca cineva imi calca pe umbra caci...ma durea  ;D

Astea se intamplau cand eram foarte mica..insa...si acum mai am cateva ciudatenii

imi este o frica teribila de omzi...nu inteleg de ce... :-X
am ramas marcata de divizibilitate..de fiecare data cand vad un numar ii adun cifrele sa vad daca e divizibil cu 3

Incep sa cred ca sunt chiar ciudata rau..o sa mai scriu...cand imi voi aminti..deocamdata vreau sa ii vad pe cciudatii din voi  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Noiembrie, 2006, 04:25:59 p.m.
Răspuns #1

pokemon

am uitat sa spun...numar tot ce imi iese in cale(si nu mi place matematica) copacii,geamurile,cate maini au oamenii care asteapta la semafor.... :o
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Noiembrie, 2006, 07:01:25 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
sigur ai nevoie de un control.....de fapt...dau eu diagnosticul.... 100% NEBUNA :P
Let's put a smile on that face!

17 Noiembrie, 2006, 07:07:46 p.m.
Răspuns #3

pokemon

se confirma..in curand o sa trec si asta pe lista...incep sa cred...din ce in ce mai multe persoane imi spun asta...
dar ciudatenii despre tine?in afara de faptul ca vroiai sa fii macara? :D

17 Noiembrie, 2006, 07:38:11 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
hahahaha
iar dai din casa?nu mai vezi caramele...
eu prefer sa fiu un secret :P

17 Noiembrie, 2006, 07:41:05 p.m.
Răspuns #5

pokemon

nici macar una???? :'( :'( :'(
sry sry k am dat din casa...dar nu m am putut abtine...ca tot m ai facut nebuna ;D
si...nu mai fi asa secretos....k o sa creasca ambitia domnisoarelor sa te cunoasca..sti tu..misterul  8) ...asa ca hai...baga cate ceva din ciudateniile tale :P

PS1:si tu de ce spui de caramele? >:(
Ps2:o sa incep sa cred ca sunt chiar singura ciudata de pe aici :D
« Ultima Modificare: 17 Noiembrie, 2006, 07:44:12 p.m. de pokemon »

17 Noiembrie, 2006, 07:50:08 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

Draga mea Pika..., chiar m-ai facut sa rad cum demult nu am mai facut-o... si iti multumesc!!!  :) :-* :)
Am ras pentru ca..., stii sunt cateva ciudatenii scrise de tine pe car le am si eu...INCA !
Chestia cu toaleta... ;D ;D ;D, eu si acuma am impresia ca daca stau mult pe toaleta sigur va iesi de acolo ceva sau cineva..., poate ceva alieni?!  ??? ::) ;D
Apoi...eu nu numar ce vad, dar culeg..., frunze, castane, flori..., le dau nume si uneori vorbesc cu ele...  ;D
Cant florilor din casa pentru ca am impresia ca ma aud si cresc mai frumos!
Am crezut dintotdeauna in faptul ca exista zane, spiridusi elfi si...Mos Craciun :) :D :)
Asa..., daca mai imi amintesc (defapt ma abtin pentru ca stiu cate ciudatenii mai am  :-X)..., am sa mai revin la acest topic...

P.S.: defapt le scriu pe rand sa nu devin si eu 100% nebuna (nu ca nu ar fi un adevar in asta  ;D :D ;D)

17 Noiembrie, 2006, 07:54:58 p.m.
Răspuns #7

pokemon

scumpa lady...m ai mai linistit...credeam ca sunt singura care are o asemenea *defectiune*
Ma bucur ca nu sunt singura care se sperie cand se gandeste ca ar putea iesi ceva de acolo ...la un moment dat ;D dupa ce trageam apa ;D fugeam cat puteam de repede din baie...de frica monstrului....deh....ale tineretii valuri...
Inca mai alerg uneori pe scari de frica,ca ma urmareste cineva...e intuneric..si mi e teama  ;D

Ps:eu deja ma cred nebuna...sa nu va speriati  daca o sa ma gasiti plimband un pantof pe post de catel  ;D

17 Noiembrie, 2006, 07:56:43 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

Lasa iubita...nu o sa fii singura... Vom fi DOUA!  ;D :D  ;D !

17 Noiembrie, 2006, 08:01:28 p.m.
Răspuns #9

pokemon

hai atunci sa ne hotaram:una trage alta impinge la el..si ca sa nu ne suparam...mai schimbam si locurile din cand in cand  ;D

17 Noiembrie, 2006, 08:20:50 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

Da! Da! Da!  :) :-* :)
Azi eu incep prin a impinge de el...ce zici? Tinem sirul?  :) ;D :)

17 Noiembrie, 2006, 08:26:46 p.m.
Răspuns #11

pokemon

tinem!!!deci azi eu sunt la tras.... :D
Hmm...se pare ca suntem singurele curajoase care au curajul sa postezi aici!sau poate doar...singurele *nebune*  ;D

17 Noiembrie, 2006, 08:46:05 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
multi nebuni in gradina ta Doamne...stau si ma gandesc....si eu sunt nebun...dar nu am chestii...din astea ciudate....sunt nebun...pokemon stie despre ce e vb ...dar nu pot sa va descriu....cand o sa gasesc cuvintele...o sa va spun!

17 Noiembrie, 2006, 09:01:36 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

;D ;D ;D...hihi !!! Multi nebuni da, dar parca te zaresc oarecum pe aici printre noi gandind tot felul de trazanaii, numai nu le spui...  :P, stim noi...!!! Nebunii au un simt in plus...ii simt si pe ceilalti nebuni  ;D ;D ;D !!!

17 Noiembrie, 2006, 09:08:19 p.m.
Răspuns #14

GanGsta

Vizitator
    Nu-mi amintesc prea multe ciudatenii acum...dar stiu ca imi placeau foarte mult gainile  ;D. In special cele "blonde", cum le ziceam eu  :).
   Imi mai facea mare placere si sa ma plimbe bunica in brate prin jurul casei inainte de culcare...(fara plimbarea de seara nici nu vroiam sa dorm... ;D)