10 Octombrie, 2025, 07:50:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este realitatea?  (Citit de 13744 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2007, 12:27:39 a.m.
Răspuns #30

Paul

...Realitatea... are 6 miliarde de variante... Si variantele se inmultesc...
Iubesc, deci exist.

07 Ianuarie, 2007, 12:51:47 a.m.
Răspuns #31

Miss M.

Personal sunt de acord cu modul de abordare al realitatii al lui " just a tear " si anume ca ar exista doua tipuri de realitati : una exterioara si alta interioara , cele doua interactioneaza la fiecare dintre noi - asta e clar - insa nu mi-e foarte limpede care pe care influenteaza . Poate ca variaza in functie de persoana .
         Ideea este ca ne nastem intr-o realitate care nu este creata de noi iar pe masura ce ajungem sa capatam o constiinta interioara reusim sa ne cream si o anume realitate numai a noastra . Realitatea exterioara poate sa fie aceeasi pentru mai multi oameni insa ea se modifica considerabil atunci este absorbita de realitatea interioara a fiecaruia pentru ca oamenii , prin natura lor , sunt diferiti intre ei si percep lucrurile fiecare in alt mod in functie de mai multi factori cum ar fi educatia , personalitatea , interesul fiecaruia pentru realitatea respectiva ... etc .
          Ca sa dau un exemplu ... in momentul asta cea mai importanta realitate exterioara a mea este ca in curand o sa intru in ghearele sesiunii iar realitatea mea interioara este ca nu am nici un chef sa stau cu nasu' in carti si ma simt mult  mai  bine sa-mi ratacesc realitatile printre topicurile acestui site :)
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2007, 12:53:25 a.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Ianuarie, 2007, 12:43:48 p.m.
Răspuns #32

valentina

Dupa mine,nu ca m-as pricepe cine stie ce,habar nu am de prea multa psihologie,realitatea este ceea ce noi cream,vedem ,simtim,traim.
         Realitatea noi o concepem,o modelam ,dupa cum am vrea noi sa fie.
        realism,realizare,realitate,relativitate

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

09 Ianuarie, 2007, 12:13:20 a.m.
Răspuns #33

andera

fiecare are o alta viziune asupra realitatii.

asa ca, oricat ar incerca cineva sa te convinga de altceva, nu cred ca ar reusi. sau poate ca da...

In sfarsit ceva spus la obiect. Scurt si cuprinzator.
scurt si eufemistic zis,"nud".
"Intr o seara am facut frumusetzea sa se aseze pe genunchii mei-Si am gasit o amara.-Si am insultat o."(Rimbaud,"O stagiune in infern").