Of, Catty, sa vezi ce facui...

M-am gandit sa merg si eu la teatru in toiul verii, cand toata lumea e in vancanta si nu se prea fac spectacole...

Gasii pe net inregistrate doar un spectacol maine seara, de la ora 21, la Motoare - cica "Si caii se impusca, nu-i asa?" Probabil ar fi interesant, dar eu nu pot sa vin, a doua zi am examen... Nu-i cine stie ce, dar mai bine stau acasa si ma odihnesc...

Si mai gasii pentru duminica seara, de la ora 20, la teatrul de opereta ceva... dar, sincer, nici sa-i ascult pe unii cum behaie acolo nu prea am chef... (Sa nu mi-o iei in nume de rau, pur si simplu nu am dispozitia necesara pentru opereta...)
Nu ne ramane decat sa iesim la un suc, sau la o inghetata, eventual, sambata sau duminica, sau chiar vineri dupa-amiaza...

M-as plimba oleaca prin parcul Cismigiu, n-am mai fost de multisor... Si din cate stiu parca e si un foisor acolo, unde se mai canta din cand in cand?...

Eu zic ca ar fi frumos... Tu ce zici?

PS: Lasa ca mergem noi si la teatru, in toamna! Primul lucru pe care-l fac cand ma intorc din vacanta asta o sa fie!