05 Noiembrie, 2025, 12:05:58 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ceai la Bucuresti - Intalniri in Bucuresti  (Citit de 301589 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iulie, 2008, 09:52:35 p.m.
Răspuns #510

charlie

Of, papucul asta. :D

Locatia o stabilim si noi in functie de efectiv.

Vineri sau sambata seara ar fi ok, zic eu.
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Iulie, 2008, 09:56:58 p.m.
Răspuns #511

Escu

Global Moderator
Of, papucul asta. :D

Locatia o stabilim si noi in functie de efectiv.

Vineri sau sambata seara ar fi ok, zic eu.

Bai...gata cu papucii...s-au dus...de mult :P Da..Papucu tau unde e ?
Let's put a smile on that face!

30 Iulie, 2008, 10:35:55 p.m.
Răspuns #512

Semiramis

Global Moderator
sunteţi praf! unde vă duceţi?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Iulie, 2008, 09:43:20 a.m.
Răspuns #513

charlie

Hai mai ca nu suntem praf...  ???

Pai o sa mergem sa mancam ceva si sa bem ceva, dar cred ca stii asta deja.  :angel:

Hai lume, sambata e intalnirea, maine stabilim ora.  8)
You believe but what you see
You receive but what you give

05 August, 2008, 02:43:34 p.m.
Răspuns #514

lumycriss

Vizitator

05 August, 2008, 03:28:22 p.m.
Răspuns #515

catty

Eu as vrea sa merg  ;D
Depinde cand si cat costa din pacate :(

Te-ai gandit l ao piesa anume sau doar la ideea de teatru?

05 August, 2008, 03:36:37 p.m.
Răspuns #516

lumycriss

Vizitator
M-am gandit doar la ideea de teatru, pentru ca n-am mai fost de mult, de fapt am fost o singura data de cand sunt in Bucuresti  ;D (stiu, sa-mi fie rusinica  :-[ ). Piesa nu cred ca e atat de importanta, desi mi-ar placea sa vad o comedie. Oricum, urmarim ofertele si ne alegem de acolo, daca e. De costat, nu cred ca o sa coste foarte mult, ultima oara biletul costa 6 ron cu reducere pt studenti, la teatrul Odeon  :D. Te mai gandesti si ma anunti...  :) Eu as fi mers cu colegii mei, dar multi dintre ei pleaca prin week-end acasa, altii se gandesc sa plece la mare... Si oricum, e si o ocazie sa ne mai cunoastem intre noi, astia de pe forum. Deci, cine mai vine?  ::)

05 August, 2008, 03:45:05 p.m.
Răspuns #517

lumycriss

Vizitator
By the way, din cate stiu, biletele trebuie luate inainte, ca in ziua spectacolului nu cred ca se mai gasesc! Deci, care mai vreti sa veniti, hotarati-va repede!  :D

06 August, 2008, 11:57:04 a.m.
Răspuns #518

lumycriss

Vizitator
Heeeeeeyyy, daca nu veniti,  eu n-o sa plang...  :-\
Ma duc singura...  :( Ce sa fac...  :pouty:

06 August, 2008, 01:26:37 p.m.
Răspuns #519

catty

Eu chiar vreau sa merg si ideea cu comedia mi se pare foarte ok. Eu nu am mai fost de cand eram mica la teatru asa ca habar nu am cum sa aleg teatrul, piesa sau cum se procedeaza cu biletele  :-[ :(.

Tu cand ai vrea sa mergem?

06 August, 2008, 02:08:21 p.m.
Răspuns #520

lumycriss

Vizitator
Of, Catty, sa vezi ce facui...  :-[ M-am gandit sa merg si eu la teatru in toiul verii, cand toata lumea e in vancanta si nu se prea fac spectacole...   :'( Gasii pe net inregistrate doar un spectacol maine seara, de la ora 21, la Motoare - cica "Si caii se impusca, nu-i asa?" Probabil ar fi interesant, dar eu nu pot sa vin, a doua zi am examen... Nu-i cine stie ce, dar mai bine stau acasa si ma odihnesc...  ::) Si mai gasii pentru duminica seara, de la ora 20, la teatrul de opereta ceva... dar, sincer, nici sa-i ascult pe unii cum behaie acolo nu prea am chef... (Sa nu mi-o iei in nume de rau, pur si simplu nu am dispozitia necesara pentru opereta...)

Nu ne ramane decat sa iesim la un suc, sau la o inghetata, eventual, sambata sau duminica, sau chiar vineri dupa-amiaza...  :icescream: M-as plimba oleaca prin parcul Cismigiu, n-am mai fost de multisor... Si din cate stiu parca e si un foisor acolo, unde se mai canta din cand in cand?...  :whistling: Eu zic ca ar fi frumos... Tu ce zici?  :-\

PS: Lasa ca mergem noi si la teatru, in toamna! Primul lucru pe care-l fac cand ma intorc din vacanta asta o sa fie!  >:(
« Ultima Modificare: 06 August, 2008, 02:10:09 p.m. de lumycriss »

06 August, 2008, 02:37:00 p.m.
Răspuns #521

catty

Mda..la faptul ca vara nu se tin spectacole nu m-am gandit nici eu... asta e... sper sa reusim in toamna :)

In nume de rau nu am ce sa iau.. nici mie nu imi place opereta si decat sa mergem doar de dragul de a merge..... Mult mai buna ideea cu plimbarea si sucul :P

Hai sa propunem si noi o iesire pt week-end-ul asta ce zici? O sa fim doar noi doua sau se mai alatura cineva?  ::)

06 August, 2008, 02:49:07 p.m.
Răspuns #522

lumycriss

Vizitator
Pai... Sa propunem! Din cate vad, esti destul de hotarata sa iesi, si e foarte bine... N-o sa ramai mai castigata daca stai in casa si dormi, sau lenevesti, sau te uiti la tv, sau mai stiu eu ce alte alternative  :D

Deci, ANUNT FOATE IMPORTANT! SAMBATA (sau DUMINICA) se iese iar! La inghetata de data asta!  :icescream:

06 August, 2008, 08:15:20 p.m.
Răspuns #523

Semiramis

Global Moderator
din câte ştiu eu, teatrul nottara nu a închis stagiunea. cel puţin acum vreo două săptămâni...:)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 August, 2008, 11:41:19 p.m.
Răspuns #524

catty

am intrat pe site-ul teatrului notara si vad ca ultimele spectacole s-au tinut pe 26-27 iulie :( ... Cred ca pica si varianta asta dar multumim semiramis pentru sugestie :-*