0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ce sa faci cand stii ca persoana la care tii....iubeste o alta persoana..mai mult..aseara am intrat pe o conferinta pentru a stabilii unde ne vom face revelionul...si i-a luat id-ul unei prietene...sa vorbeasca cu ea... ...(este prietenul meu)...
pai el a avut o relatie...si a iubit-o mult pe tipa respectiva...s-au despartit de vreo' 6 luni..cel putin...dar el inca o mai iubeste...si tipa careia i-a luat id-ul este..prietena mea..care se tot dadea la el.... ...
si nu vreau sa il las singur...si el a fost langa mine...si m-a ajutat...si in plus tin la el..''fine, dupa atatea lacrimi si suspine tot nu te inveti minte'' pai asa este...am 'norocul'' asta sa dau peste destia...si nu mai plang...am jurat ca nu o sa mai plang pentru niciun baiat..si m-am tinut de promisiune ...... am vorbit cu el...nu vrea sa vorbeasca despre tipa aia..dar din statusuri...mi-am dat seama ca incearca sa o uite...o sa fiu langa el sa il ajut...cat despre prietena mea...asta o sa fac...o sa o dau dracu!!!nu am vauzt asa ceva....sa se dea la prietenul meu...si a mai facut si alte faze super nasoale...
'nea Dr.Escu ce parere ai despre Nea' Gicu postasul , psihologul sa(i)tului !
Care e diferenta dintre o vaca si o varza pana la urma?! Din cate am citit mai sus am tras o concluzie... va inselati TOTI. De fapt ... vacile nu zboara pentru ca sunt varza... Dar verzele de ce nu zboara, ca vaci nu sunt sigur?
Daca vacile nu zboara pentru ca sunt varza, cu siguranta verzele nu pot zbura, tocmai din acelasi motiv, ca sunt varza.