10 Octombrie, 2025, 08:25:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dr.Escu Raspunde tuturor intrebarilor  (Citit de 169883 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

12 Decembrie, 2006, 05:32:32 p.m.
Răspuns #105

serenity82

Prefer sa nu comentez aici ca cine stie ce iese  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

13 Decembrie, 2006, 09:52:26 a.m.
Răspuns #106

burn_2_hell

ce sa faci cand stii ca persoana la care tii....iubeste o alta persoana..mai mult..aseara am intrat pe o conferinta pentru a stabilii unde ne vom face revelionul...si i-a luat id-ul unei prietene...sa vorbeasca cu ea... :-\...(este prietenul meu)... :(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 10:11:48 a.m.
Răspuns #107

Escu

Global Moderator
ce sa faci cand stii ca persoana la care tii....iubeste o alta persoana..mai mult..aseara am intrat pe o conferinta pentru a stabilii unde ne vom face revelionul...si i-a luat id-ul unei prietene...sa vorbeasca cu ea... :-\...(este prietenul meu)... :(

Draga mea,

Fii mai explicita.Tu tii la prietenul tau, dar el iubeste pe alcineva?Cum de sti asta?Si daca a luat id-ul alteia, care este problema?Asta nu inseamna ca o iubeste pe aia careia i-a luat id-ul.In fine, dupa atatea lacrimi si suspine tot nu te inveti minte.Daca sti sigur ca iubeste pe alta, lasa-l nu te merita, meriti ceva mai bun.Este solutia cea mai simpla. Nu am zis ca este usor...nimic nu e usor pe lumea asta....
Let's put a smile on that face!

13 Decembrie, 2006, 10:21:09 a.m.
Răspuns #108

burn_2_hell

pai el a avut o relatie...si a iubit-o mult pe tipa respectiva...s-au despartit de vreo' 6 luni..cel putin...dar el inca o mai iubeste...si tipa careia i-a luat id-ul este..prietena mea..care se tot dadea la el.... :-\...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 10:25:58 a.m.
Răspuns #109

Escu

Global Moderator
pai el a avut o relatie...si a iubit-o mult pe tipa respectiva...s-au despartit de vreo' 6 luni..cel putin...dar el inca o mai iubeste...si tipa careia i-a luat id-ul este..prietena mea..care se tot dadea la el.... :-\...

Draga mea, baga-ti prietena in origini, ia-l pe el de o parte si discutati, in caz ca nu iese asa cum trebuie, lasa-l, tramvaiul vine din 5 in 5 minute, baietii din minut in minut.

13 Decembrie, 2006, 10:33:05 a.m.
Răspuns #110

burn_2_hell

si nu vreau sa il las singur...si el a fost langa mine...si m-a ajutat...si in plus tin la el..
''fine, dupa atatea lacrimi si suspine tot nu te inveti minte'' pai asa este...am 'norocul'' asta sa dau peste destia...si nu mai plang...am jurat ca nu o sa mai plang pentru niciun baiat..si m-am tinut de promisiune  :D......
   am vorbit cu el...nu vrea sa vorbeasca despre tipa aia..dar din statusuri...mi-am dat seama ca incearca sa o uite...o sa fiu langa el sa il ajut...cat despre prietena mea...asta o sa fac...o sa o dau dracu!!!nu am vauzt asa ceva....sa se dea la prietenul meu...si a mai facut si alte faze super nasoale...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 11:38:25 a.m.
Răspuns #111

Escu

Global Moderator
si nu vreau sa il las singur...si el a fost langa mine...si m-a ajutat...si in plus tin la el..
''fine, dupa atatea lacrimi si suspine tot nu te inveti minte'' pai asa este...am 'norocul'' asta sa dau peste destia...si nu mai plang...am jurat ca nu o sa mai plang pentru niciun baiat..si m-am tinut de promisiune  :D......
   am vorbit cu el...nu vrea sa vorbeasca despre tipa aia..dar din statusuri...mi-am dat seama ca incearca sa o uite...o sa fiu langa el sa il ajut...cat despre prietena mea...asta o sa fac...o sa o dau dracu!!!nu am vauzt asa ceva....sa se dea la prietenul meu...si a mai facut si alte faze super nasoale...

Atunci solutia este simpla, ramai langa el, comunicati, ajuta-l sa treaca peste si simtiti-va bine!

13 Decembrie, 2006, 12:46:43 p.m.
Răspuns #112

burn_2_hell

asa o sa fac..sper sa reusesc...mersi escu  :-*..pardon..domnu' doctor escu  :D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

18 Decembrie, 2006, 01:21:11 p.m.
Răspuns #113

Luke

'nea Dr.Escu ce parere ai despre Nea' Gicu postasul , psihologul sa(i)tului ! 8)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

18 Decembrie, 2006, 01:28:25 p.m.
Răspuns #114

Paul

Care e diferenta dintre o vaca si o varza pana la urma?! Din cate am citit mai sus am tras o concluzie... va inselati TOTI. De fapt ... vacile nu zboara pentru ca sunt varza... Dar verzele de ce nu zboara, ca vaci nu sunt sigur? ??? ??? ::)
Iubesc, deci exist.

18 Decembrie, 2006, 02:14:13 p.m.
Răspuns #115

Escu

Global Moderator
'nea Dr.Escu ce parere ai despre Nea' Gicu postasul , psihologul sa(i)tului ! 8)

Ce parere sa am, avand in vedere, ca il stiu personal, (am copilarit impreuna)o parere buna, e de gasca, e de viata!

18 Decembrie, 2006, 02:15:02 p.m.
Răspuns #116

Escu

Global Moderator
Care e diferenta dintre o vaca si o varza pana la urma?! Din cate am citit mai sus am tras o concluzie... va inselati TOTI. De fapt ... vacile nu zboara pentru ca sunt varza... Dar verzele de ce nu zboara, ca vaci nu sunt sigur? ??? ??? ::)

Vacile zboara si mananca verze!Verzele zboara dar nu mananca vaci!

18 Decembrie, 2006, 07:49:29 p.m.
Răspuns #117

Paul

Daca vacile nu zboara pentru ca sunt varza, cu siguranta verzele nu pot zbura, tocmai din acelasi motiv, ca sunt varza. 8)
Iubesc, deci exist.

18 Decembrie, 2006, 07:53:14 p.m.
Răspuns #118

Escu

Global Moderator
Daca vacile nu zboara pentru ca sunt varza, cu siguranta verzele nu pot zbura, tocmai din acelasi motiv, ca sunt varza. 8)

Cred ca suferi de un sindrom de personalitate, iti schimbi numele prea des.Iti recomand sa revii la origini, sau sa te hotarasti odata.Spre binele tau.si btw, vacile zboara!

18 Decembrie, 2006, 07:56:24 p.m.
Răspuns #119

Paul

Spre binele meu si numai al meu, imi rezerv dreptul de a-mi asuma orice identitate, atunci cand simt nevoia sa o fac.. Dr. Escu, nu stiam ca oferiti consultatie fara programare.
Iubesc, deci exist.