04 Noiembrie, 2025, 03:47:30 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteţi de acord să reintre în scenă voturile de popularitate?

sigur că da
11 (61.1%)
nu
7 (38.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Autor Subiect: VOTURI DE POPULARITATE  (Citit de 67755 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Decembrie, 2006, 07:07:10 p.m.
Răspuns #60

|ngerMorT

Nu e vorba de stres, e vorba pur si simplu sa-ti justifici alegerea...mie cel putin asa mi se pare normal. Altfel am da minusuri cu gramada si ce am rezolva cu asta? Oricum, in ciuda faptului ca numai eu am 3 minusuri, se pare ca am fost singura care e postat la acel topic... Eu zic ca ar fi bine pentru fiecare dintre noi sa inceapa sa fie responsabil pentru ceea ce face si sa isi sustina punctul de vedere.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

10 Decembrie, 2006, 08:17:26 p.m.
Răspuns #61

Semiramis

Global Moderator
iulian, ai avut o idee foarte bună. astfel, în lipsa noastră (până învăţăm să folosim "corect" + şi -) se pot da milioane de minusuri şi plusuri fără ca noi să ştim. aşa e cel mai bine, să se afişeze direct totalul. îmi susţin părerea ca cine are suficient zvîc în muschiuleţi, să spună pentru ce dă minusurile. cine nu are motiv, sa nu o facă şi considerăm acele minusuri...fără motiv. nu vreau ca nimeni să se supere pentru voturile pro sau contra primite, vreau ca ele să fie date corect, obiectiv şi cu cap. nu mi se pare normal, iarăşi, ca eu să zicem, de câte ori intru să-i dau, de exemplu lui iulian, jdemii de voturi doar pentru că îl apreciez aşa, în general. pentru asta i-am dat un singur plus, restul i le voi da în funcţie de posturi.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Decembrie, 2006, 09:26:52 p.m.
Răspuns #62

crocantzel

Vizitator
Dar cred ca e mai bine sa se afiseze ca la inceput, si plusurile si minusurile. Asa am sti de cate ori am deviat de la curs. Mi se pare mai interesant...

10 Decembrie, 2006, 10:20:41 p.m.
Răspuns #63

viulian

Administrator
Important nu e sa stii daca ai deviat de la curs, daca nu stii cand :) ce, stii cand ti-a fost dat minusul, si de ce ?

Karma - in versiunea de SMF 1.0.9 (pe care ruleaza acum lovetime - siiiii scuzati de aceaste detalii tehnice) nu stie sa forteze utilizatorul sa introduca si o explicatie pentru voturi. Trebuie instalat un modul suplimentar, si oricum ne schimbam cat de curant pe SMF 1.1 si il voi instala direct acolo.

Si acel modul poate forta sa dai o explicatie in momentul in care bifezi + sau -, si userul respectiv sa vada statisticile cu cine l-a votat si de ce. Explicatia evident ca poti tasta orice acolo, deci nu e foarte concludenta totusi. Plus ca asa am inteles, ca se poate fiecare sa-si vada statisticile. N-am studiat prea mult inca.

:)

Oricum, karma e un subiect controversat inca si pe net - adica unele persoane, daca vad cine le-a dat plus, sau minus, vor vi tentate sa "rasplateasca" plusul, sau sa raspunda cu un '-' agresiv persoanelor care i-au votat asa. Iar nu e bine, adica nu e o masura a obiectivitatii cuiva.
Alte forumuri au rezolvat aceasta problema inlocuind ideea de karma cu 'reputation'. Nu poti sa dai karma negativa, poti doar aprecia pe cineva si fara sa vezi cine te-a apreciat. Si atunci bifezi un + doar cand merita cineva, si daca nu poti sa dai si '-' -uri atunci dai + doar cui crezi ca merita. Si in felul asta e ceva mai obiectiva alegerea.

PS:

In denumirea originala + si - inseamna 'applaude' si 'smite'. Daca cineva te impresioneaza, aplauzi. Daca cineva face pe nebunu si incurca, raspunde deplasat, neingrijit gramatical samd atunci e palmuit. Deci cumva + e daca esti placut impresionat, iar - daca atitudinea pe forum (sau in thread) a userului respectiv este deplasata.
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2006, 10:23:30 p.m. de viulian »

11 Decembrie, 2006, 01:53:25 a.m.
Răspuns #64

suflet

mama ce "deplasat" sunt !  :o ... oricum inca suntem la inceput si sper sa-mi revin ...
daca "cineva" primeste mai multe "-"-uri decat "+"-uri si o sa cada psihic sau o sa se supere ... ce se intampla!? ... sper sa nu se intample asta ...

PS acest mesaj nu este o plangere datorita minusurilor mele si nu doresc sa fiu consolat cu plusuri (va rog) ... o sa ma straduiesc mai mult pe viitor sa va incant cu post-urile mele

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

11 Decembrie, 2006, 10:27:35 a.m.
Răspuns #65

Miss M.

Mi se pare foarte tare ideea ... I'm in ! ... Cat despre faptul ca unii ar putea fi usor demoralizati in urma unor minusuri ... cine se supara ii taiem nasul !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

11 Decembrie, 2006, 10:30:48 a.m.
Răspuns #66

Luke

VREau sa imi dati toti minuS TOTI

vb serios VA ROG !!!!
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

11 Decembrie, 2006, 10:31:25 a.m.
Răspuns #67

Escu

Global Moderator
eu o vad ca o distractie, nu ma intereseaza ca sunt pe minus sau pe plus.
Let's put a smile on that face!

16 Decembrie, 2006, 05:57:59 p.m.
Răspuns #68

Paul

Parerea mea sincera este ca sistemul voturilor de popularitate, este doar un generator de antipatii... Deja au inceput micile hartuieli... Pe langa asta, "scorul" respectiv este foarte subiectiv, nu reflecta valoarea utilizatorului, calitatea post-urilor sale... este doar o supa haotica de antipatii si simpatii. As vota impotriva.
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 09:14:43 p.m.
Răspuns #69

Paul

Mersi de - Escu... Il meriam... :D, dar nu de la tine
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 09:16:34 p.m.
Răspuns #70

Escu

Global Moderator
nu sunt eu autorul...

19 Decembrie, 2006, 10:22:48 p.m.
Răspuns #71

*Girl*

Sincer nu prea stiu despre ce este vorba dar as vrea reintre acele voturi de popularitate :)
The girl inside has a fear,
Of what the girl inside holds so dear,
Far from reality, but always in dream.

19 Decembrie, 2006, 11:08:22 p.m.
Răspuns #72

Lady Allia

"Pe langa asta, "scorul" respectiv este foarte subiectiv, nu reflecta valoarea utilizatorului, calitatea post-urilor sale... este doar o supa haotica de antipatii si simpatii.".............. - eu sper din suflet sa nu fie asa... :'( :'( :'(...!

Nu vreau nici un vot pe care sa nu il merit....! Vreau doar sa ne simtim bine si sa ne distram in ceea ce priveste acest topic... Eu personal l-am luat ca pe o distractie si nicidecum nu l-am considerat periculos... L-am acceptat inainte de a avea + sau -...Mi-am asumat si eu riscuri Paul sa stii... Eu am reala parere ca trebuie sa intelegem ca in viata trebuie sa acceptam ideea ca atat simpatiile cat si antipatiile ne modeleaza si ne pregatesc! Atunci cand scriu stii ce imi doresc...? Un critic!!! Un critic adevarat si obiectiv... De ce? Ca sa stiu ca lucrarea mea conteaza cu adevarat, ca sa stiu ca e citita si de cei care ma plac si de cei care ma blameaza... Este bine sa stii unde poti indrepta unele lucruri...(desi aici poate ca nu este evidenta afirmatia mea...pentru ca foarte putini spun de ce dau minus sau plus...). Eu toate plusurile pe care le-am dat...le-am dat pentru creatiile literare si pentru puterea pe care au avut-o unele persoane de a-si deschide inima si de a spune cu adevarat ce simt!
Nu stiu inca de ce am eu atatea plusuri..., dar cum am spus...imi doresc sa le merit nu sa imi atrag antipatii sau sa creez polemici....pentru ca daca e asa...le impart pe toate...
Se poate viulian sa imparti +-surile?  :)
Le impart toate LoveTimeului....toate! Pentru ca va iubesc pe toti si nu vreau sa necajesc pe nimeni cu ele!

19 Decembrie, 2006, 11:50:08 p.m.
Răspuns #73

Escu

Global Moderator
cine se ataca, se supara...pune boticul...stiti voi.mie nu imi pasa...ori pe + ori pe minus...sunt acelasi Escu.

22 Decembrie, 2006, 04:56:43 p.m.
Răspuns #74

Lady Allia

Nu vreau sa par rautacioasa si nici macar nu am aceasta intentie! Nu vreau sa atac pe nimeni, iar daca cineva se va simti atacat, imi cer iertare de pe acum! Cum am mai spus...va iubesc din suflet pe toti si pe fiecare in parte...!!!

Dragul meu Paul...nu te condamn aici...ci doar...te citez...: "Votati cel mai prolific utilizator...."...acesta este un topic deschis de tine in data de 02 Martie, 2006, 10:45:36 am....cu mesajul: "Un mod de a afla preferintele voastre. Dintre utilizatorii mentionati de mine mai sus... pe care il considerati cel mai exemplar sau valoros? Daca ar fi fost posibile mai multe variante as fi optat pentru mai multe. Motivati alegerile voastre... va rog..."

Atunci nu te-a deranjat deloc acest subiect si nici nu cred ca l-ai deschis pentru a valoriza vreo persoana anume sau pentru a devaloriza pe cineva... La urma urmei fiecare dintre noi suntem ceea ce suntem pentru fiecare de aici...pentru toti cei de langa noi in viata reala...pentru noi insine!
Valoarea fiecaruia consta in calitatea lui umana nu in + sau -...
Desi atunci multi dintre noi am fi putut sa ne simtim frustrati sau atinsi...nu am facut-o si nici nu am dezvoltat acel topic intr-un camp de batalie....De ce? Pentru ca suntem intre prieteni si fiecare cunoaste valoarea sufleteasca si umana a celuilalt..., iar tu ai asa ceva...si nu ar trebui sa te lasi atins de cuvinte ci...sa le folosesti pe ale tale frumos...asa cum stii doar tu!

Am sa dau un citat din intelepciunea populara: "Ai grija ce gandesti, gandurile tale devin cuvinte. Ai grija ce spui, cuvintele devin actiuni. Ai grija ce faci, atiunile devin obiceiuri. Ai grija ce obisnuiesti sa faci, obisnuintele devin caracter. Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin."...si mie mi se pare foarte sugestiv...deoarece aproape intreaga noastra viata se bazeaza pe cuvinte aplicate!