In principiu scopul meu este sa dezvolt site-ul si sa aduc oameni noi.
Plus, oamenii vechi nu mai sunt. Get over it!
Lady, crezi ca dupa ce nasti o sa mai ai timp de scris posturi lungi despre iubire ? Juma de an cred ca o sa intri sa mai postezi cate o poza cu aia mica. E atat de normal, nu ? Si apoi toti cititorii tai se vor vaita ca atmosfera nu mai e la fel pe forum! Pai cu ce e de vina forumul ca tu ai nascut si ei sunt frustrati acuma ?
Ca si voi toti, si eu am membrii preferati pe care ii citesc, sau membri 'incomozi' ale caror mesaje ma plictisesc teribil si nu gasesc nimic in ele decat manifestarea egoului.
Reusesc sa trec peste asta insa si sa nu limitez dorinta de manifestare a nimanui, pentru ca na.. Cine sunt EU sa judec ce e bine si ce e rau ? Daca apare post care cf. criteriilor mele de valoare pur si simplu e 'jenant' dar care TOTUSI altcineva il gaseste super ok, de ce sa dispara ?
Asa ca nu ma opun decat atunci cand se arunca vorbe grele, care sunt clar ca nu duc nicaieri. In rest, nu sterg nimic, nu ma vait, nu arunc cu pareri, nu scot ochii la nimeni.
Tematica forumului este si una dificila. Daca am fi vorbit despre telefoane mobile, sau calculatoare, sau despre orice alte chestii _concrete_ - viata tuturor ar fi fost mai usoara. Nu de alta, dar subiectul discutiei ar fi fost unul exterior, palpabil, nu care tine de suflet.
Eu sunt fan Nokia, altu' e fan SE (Sony), altii vor un telefon care doar sa sune si sa vorbesti, eventual alarma, si atat.
3 tabere, nu se calca nimeni pe picioare, toti discuta intre ei, si eventual mai apar mici conflicte ca "ba, sony meu e mai tare ca nokia ta" care se aplaneaza imediat.
Sau un forum despre fotbal. Acolo e clar. Numa injuraturi sau ridicari in slavi

nu se aplaneaza nimic, in asta consta farmecul, nu ?
Totusi cand e vorba de sentimente, nu e usor. Oamenii se simt foarte usor lezati, dar pe de alta parte nu e OK sa injuri. Totusi na, trebuie sa existe o modalitate de 'a da la cap' pentru ca altfel ar apare o mie de topicuri despre 'cat de nasol e XXXXXXXXX' sau 'YYYYYYYYY' care aparusera inainte sa introduc sistemul de votare.
Deci pe scurt, ASTA E

Contribuiti si-l faceti cum vreti voi, sau vin altii si il fac cum vor ei.
Eu si Lorelei, avem grija doar sa nu se sara calul.
Si mai e si o alta perspectiva pe care unii nu o vad.
Forumul era cum era - sa zicem placut - atunci cand l-ati descoperit. Apoi ati inceput sa postati, si brusc, dupa jumatate de an, nimeni nu va mai zice nimic, nimeni nu va mai raspunde ( ca la inceput ) si lumea incepe sa va dea '-'-uri. Boon. Forumul e de vina ? Sau poate contributia voastra care in timp, prin acelasi stil, prin aceleasi cuvinte, prin aceiasi monotonie nu mai tenteaza pe nimeni sa va raspunda ca la inceput ?
E normal. Nici mie nu mi se mai raspunde

dar nu ma vait. Stiu ca e din cauza mea.