05 Noiembrie, 2025, 10:15:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ...jocuri de logica...  (Citit de 89120 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2006, 07:55:52 p.m.
Răspuns #15

diana_nistor

Vizitator
Un imparat il trimite pe un batran intelept la temnita spunandu-i:
"maine dimineata te vei infatisa in fata mea. Imi vei spune o singura propozitie. Daca vei spune un adevar, ti se va taia capul. Daca vei spune o minciuna vei muri spanzurat".
Ce a spus inteleptul ca sa scape de la moarte?

09 Decembrie, 2006, 07:58:23 p.m.
Răspuns #16

Paul

Adevarul e cea mai buna minciuna?
Iubesc, deci exist.

09 Decembrie, 2006, 08:02:55 p.m.
Răspuns #17

diana_nistor

Vizitator
Mai incearca cineva?

09 Decembrie, 2006, 08:03:57 p.m.
Răspuns #18

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Decembrie, 2006, 08:04:40 p.m.
Răspuns #19

diana_nistor

Vizitator
Nu. A spus "Voi muri spanzurat". :)

V-ati prins?

09 Decembrie, 2006, 08:05:17 p.m.
Răspuns #20

desdemona

aaa
sau ii spune "daca te mint voi fi spanzurat"
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Decembrie, 2006, 08:06:00 p.m.
Răspuns #21

desdemona

ufffff.....mi-ai luat-o inainte...eram pe aproape. ;D ;D ;D

ia raspunde-ti voi
emil avea alaltaieri 25 de ani,iar anul viitor va implini 28 de ani.Pe cat este nascut Emil?explicati rationamentul

09 Decembrie, 2006, 08:11:45 p.m.
Răspuns #22

Paul

Raspuns la ghicitoarea Ingerului... Sicriul... Pentru desdemona. E nascut pe 31 decembrie... Constatarea se face pe 1 decembrie... dupa ziua lui Emil. Pe 1 a facut 26 de ani, cu o zi inainte avea 25 iar la anul, adica aproape peste 2 ani... va face logic 28, e bine?
Iubesc, deci exist.

09 Decembrie, 2006, 08:17:05 p.m.
Răspuns #23

desdemona

ai prins ideea dar acolo la constatare este 1 ianuarie,pe 31 face 26,ca pe 30 dec. avea 25 si iese.

o melodie este cantta de o orchestra din 8 persoane in 3 minute.in cate minute va canta o orchestra formata din 16 persoane? ;D

09 Decembrie, 2006, 08:18:31 p.m.
Răspuns #24

Paul

tot in 3 minute...  ;D ;D
Iubesc, deci exist.

09 Decembrie, 2006, 08:24:42 p.m.
Răspuns #25

Paul

Un individ mergea prin jungla. Ajunge la o rascruce de drumuri... La intrarea fiecarui drum statea cate un om. Unul era canibal, celalalt bastinas.Canibalul mintea iar celalalt spunea adevarul. Un  drum ducea spre satul de canibali, celalalt ducea spre satul pasnic. Ce trebuie sa intrebe individul ca sa afle care este drumul cel bun?
« Ultima Modificare: 09 Decembrie, 2006, 08:32:50 p.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 01:27:23 p.m.
Răspuns #26

|ngerMorT

In primul rand ati sarit peste un joculet scris de mine. In al doilea rand nu cred ca trebuia sa mentionezi care mine si care nu. Ca asa pur si simplu daca individul stie ca minte canibalul, il intreaba care e drumul bun, si o ia pe celalalt.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

10 Decembrie, 2006, 01:36:11 p.m.
Răspuns #27

|ngerMorT

Iar incurci joculetele.... si nu sunt deloc pus pe harta. Nici nu cred ca am fost vreodata pusa pe harta in acest topic. Doar ca este a doua aora cand imi zici ca eu nu sunt atenta, si este a doua oara cand iti voi arata ca nu sunt eu aia care nu a fost atenta. Si mi se pare normal sa spun atunci cand mai este un joc nerezolvat pentru ca dup'aia tot mie imi reprosezi ca "fug de responsabilitati".

Sincer mi s-a luat tot cheful de a mai posta aici...

Apropo, jocul de care spuneam se afla pe prima pagina jos.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

10 Decembrie, 2006, 01:39:50 p.m.
Răspuns #28

Paul

Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 02:52:02 p.m.
Răspuns #29

serenity82

Eu daca as fi in locul lui as incerca sa aflu care e canibalul si atunci l-as intreba ce tip de friptura are la masa de pranz  :P ( si vorbesc serios)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.