am dat un minus lui burn_2_hell pentru ca am senzatia ca a confundat acest sistem de voturi cu sistemul aplicat in targuri:"cine mai doreste,cine mai pofteste..".nu am dubii ca persoanele care au primit plusuri de la ea,le si merita,ci din contra ...dar motivatia ei mi s-a parut ...necorespunzatoare:<<.la cine imi iese in ''cale''>>.
le dau plus: 1.desdemonei...pentru ca desi e in clasa a 12-a si este o eleva constiincioasa,isi face timp sa posteze si pe lovetime...si nu oricum sau oriunde(ca sa ii creasca numarul de postari),ci in cadrul unor topicuri ce necesita gandire.
2.lui iulian,pentru ca are grija ca acest "loc" sa existe si pentru ca sfaturile si opiniile sale mi se pare obiective si sincere
3.lui lorelei pentru intreaga sa activitate pe forum
4.lui sunshine pentru ca este un exemplu de curaj pentru noi toti,un suflet tanar si curat
5.ingerasului nostru singuratic pentru desi este unul dintre cei mai tineri utilizatori,da dovada de maturitate prin postarile sale si de curaj mult in viata de zi cu zi
6.lui lady allya si micului trandafir le dau plus pentru ca sufletele lor sunt asemenea poezii,iar postarile lor iti creeaza sentimentul ca totusi mai exista iubire neconditionata fata de semeni,bunatate si speranta
...voi reveni.....