05 Noiembrie, 2025, 10:40:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Scrisoare pentru Mos Craciun  (Citit de 35996 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Decembrie, 2005, 06:25:07 p.m.
Răspuns #15

Evangeline

Dragii mei v-am lasat sa scrieti Mosului si acum e timpul sa-i scriu si eu cateva vorbe :)

Draga Mosule,
Ceea ce-mi doresc eu de Craciun e o masa imbelsugata pentru toti si pacea sa dainue in fiecare casa, in fiecare familie. Ai grija de toti cei fara de speranta si adu-le o raza de lumina in sufletele lor triste. Am sa te astept aici, sa-ti dau scrisorile si daca nu poti sa indeplinesti toate dorintele anul acesta te rog nu uita sa le indeplinesti cand poti ;)

Draga Lady Allia iti multumesc pentru urarile de bine si mi-ar place foarte mult daca Mosu' ma va face spiridusul lui :D Sa-ti fie sufletul cald si plin de bucurie in aceasta zi sfanta :-*

Te pup Mosule :-*
Never, never quit!

25 Decembrie, 2005, 06:35:30 p.m.
Răspuns #16

un_suflet

Iti multumesc Mosh' Craciun ca mi-ai ascultat rugamintea. :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

26 Decembrie, 2005, 06:55:51 a.m.
Răspuns #17

Evangeline

Ma bucur mult sufletel ca Mosul a trecut pe la tine si ca a fost darnic :)
Sper ca Mosul nu a uitat pe nimeni anul asta si in caz ca a uitat o sa-i reamintesc anul viitor ;)

Craciun fericit!
:-*
Never, never quit!

26 Decembrie, 2005, 08:28:10 p.m.
Răspuns #18

Lady Allia

Draga Mos Craciun...

ma bucur ca si in acest an ai trecut pe la mine si nu m-ai uitat in drumul tau...ma bucur ca ai venit din nou si m-ai sarutat pe frunte, mi-ai luat scrisorica din mana, ai citit-o si ai incercat sa imi indeplinesti dorintele atat cat ti-a stat in putinta tie...Poate ma multumesc cu putin, dar iti multumesc pentru acest cadou...este cel mai frumos cadou pe care mi l-ai facut vreodata si...ceea ce nimeni niciodata nu va stii este ca...nu il voi deschide niciodata...pentru ca stiu ce este inauntru...si pentru ca oricate ploi vor cadea si oricate ierni...el va ramane la fel...frumos sub brad...un cadou in care viata mi-a pus ce a avut mai de pret, mai valoros si mai curat...un cadou care va straluci mereu...pentru mine, iar eu voi zambi mereu ....multumesc Mosule...

10 Decembrie, 2006, 04:29:40 a.m.
Răspuns #19

suflet

ce vreti sa va aduca mosu' ?
sa fie ceva ce nu tine de iubire si alea, alea  :P ... ca de astea stiu ca vrea toata lumea ;)
pentru iubire sa-i scrieti lu' Eros sau lu' Cupidon  :P ... aici vorbiti cu Mosu' ;D

:-* :-*

PS: eu vreu un vw passat nou  ;D
« Ultima Modificare: 11 Decembrie, 2006, 04:20:37 p.m. de blegone »
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

10 Decembrie, 2006, 08:39:52 a.m.
Răspuns #20

Paul

Eu vreau sa-mi aduca Oradea...
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 09:19:37 a.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
milionu' de parai  ;D
Let's put a smile on that face!

10 Decembrie, 2006, 09:32:33 a.m.
Răspuns #22

Lorelei

Mie sa-mi aduca zapada. multa si alba. cat incape  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

10 Decembrie, 2006, 12:41:22 p.m.
Răspuns #23

serenity82

La mine mosul a venit putin mai devreme deja mi-a adus ce i-am cerut ( sa fiu fericita de sarbatori si sa am langa mine o persoana sa o iubesc si sa ma iubeasca) asa va fi si sunt atat de vesela si plina de ganduri bune incat nu va pot exprima in cuvinte ce simt  :) ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

10 Decembrie, 2006, 03:23:23 p.m.
Răspuns #24

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Decembrie, 2006, 03:32:11 p.m.
Răspuns #25

|ngerMorT

Poate o sa sune prefabricat dar eu chiar vreau sa-mi aduca in primul rand fericire. Atat mie cat si familiei mele si iubitului meu. De fapt...daca ar putea sa aduca fericire pentru toti ar fi perfect.

Dar pentru ca stiu ca mosul nu poate tine fericirea in sac... sa spunem ca nu doresc ceva anume, ci astept sa ma surprinda! oricum, intotdeauna asta a fost partea mea preferata a Craciunului in ceea ce priveste cadourile. Surpriza si nerabdarea.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

10 Decembrie, 2006, 03:39:35 p.m.
Răspuns #26

crocantzel

Vizitator
Muuuuulta zapada si un BMW X5 ca sa nu raman intepenit in nameti ;D

10 Decembrie, 2006, 04:06:33 p.m.
Răspuns #27

pokemon

BMW X5? hm...frumoasa masina  ;D
si eu vreau fericire si sanatate...si in afara de asta il vreau pe iubitu meu sub brad...se pune asa e ;D?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

11 Decembrie, 2006, 01:43:22 a.m.
Răspuns #28

suflet

pentru fericire ... va doresc la fiecare cate un "iubit sub brad" sau nu se stie ... cu tehnologia asta ... poate are mosu un sac special pentru fericire :P
pentru sanatate ... va doresc cate un medic langa brad, care sa speram ca doar o sa va incante cu niste colinde   ;)
pentru masini ... noi ne dorim, dar nu avem inca nici macar locul de parcare inca  ;D
pentru cei care vor sa fie zapada ... sa le aduca mosu un bilet pentru o excursie la munte unde e intotdeauna zapada de craciun (care sigur va fi alba :P)
pentru milionu de parai ... escule ... ori pui la loto, ori il chemi pe becali de nanas la nunta ta  :D

mai astept scrisorile voastre (nu-s eu mosu ... da' am pile la Rudolf)

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

11 Decembrie, 2006, 12:36:31 p.m.
Răspuns #29

burn_2_hell

pai...nu vreau lucruri materiale...ai spus ca nu se pune..iubirea..asa ca...nu mai vreau nimic  :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside