Draga Mos Craciun...
nu mai imi doresc nimic pentru mine...doar atunci cand viata va vrea sa fie imi doresc o fetita...atat! Bunicii stiu ca nu am sa mai ii vad decat in suflet si in vise...ITI MULTUMESC... Am inceput sa ma obisnuiesc incet, incet ca viata doare, iar amintirile sfasie, dar am sa merg mai departe!
Imi doresc pentru
sufletel al meu sa ... ma vada, sa ma simta sa...vada ca am si eu suflet...ca ma doare, ca plang, ca am trairi...ca nu le pot duce pe toate...!!! Poti Mosule sa il faci sa vada ce are si ce poate pierde???
Oricum...te rog sa ii aduci Mos Craciune toata dragostea din lume, tot ce e mai bun si mai frumos..., tot ce isi doreste el...! Il vreau fericit Mosule, chiar daca asta inseamna sa nu exist eu! Il iubesc sincer Mosule...si orice il face fericit pe mine ma face fericita...!
Imi doresc ... Doamne cat e de greu...pentru ca sunteti multi...si VA IUBESC pe toate si toti...!
Imi doresc sa ii aduci surioarei mele
sunshine ...linistea, bucuria, zambetul pe buze si libertatea! Imi doresc sa fii langa ea si sa ii dai puterea de a spune: "vreau si pot sa fiu fericita...am acest drept"...Toata lumea are dreptul sa spuna:"gata" si sa mearga mai departe! sa nu uiti sa o tii in brate sa o saruti frumos si cald pe frunte si sa ii spui ca O IUBESC!!!
Fratiorului meu drag
Forbidden_Angel adu-i tot ce ai mai bun si frumos...adu-i dragostea pe care el o viseaza si fii langa el Mosule....Are nevoie inca sa fie cineva langa el...cineva care il iubeste sincer..., iar tu Mosule nu stii sa fdii fals niciodata! Te rog...fa ca acea frumoasa fata sa fie cea buna...sa invete sa il iubeasca si sa il aprecieze, pentru ca stiu cat de mult si-o doreste...Te rog!
Lui
Lorelei...ii doresc sa umble mereu pe sarma..., sa simta cum lumea ei ordonata este invadata, iar sufletul ii rade de fericire.... Merita Mosule!!! Merita, pentru ca este o fiinta uimitoare si minunata! Stie sa vorbeasca si sa simta atata de frumos incat...sunt fericita ca exista astfel de persoane! Te rog...du-i fericirea si iubirea langa cine trebuie sa fie ea...!
Minervei mele dragi...du-i copilaria plina de sperante, de nebunii, de zambete si de fericire...! Du-i trubadurul ei drag si soarele...! Spune-i sa zambeasca mereu...pentru ca tot ce este mai frumos vine prin zambet...! S[une-i ca suntem multi care o iubim si o apreciem asa cum este ea...iar ea trebuie sa simta cat de mult este iubita... Du-i Mosule un zambet si un sarut prietenesc de la mine!
Lui
Viulian...multumeste-i pentru ca stie sa fie mereu acolo si atunci cand trebuie sa fie! Multumeste-i ca este un prieten bun si adevarat si...te rog din suflet Mosule...fa sa ii straluceasca sufletul de bucurie si fericire mereu...pentru ca este un om deosebit!
Lui
Rudy...Mosule...offf, cu Rudy este cam greu...!!!...El mereu a fost printre preferatii mei prieteni de aici...si de aceea te rog sa treci peste versurile lui pline de raceala si sa ii aduci mult zambet, multa liniste sufleteasca...ajuta-l sa fie fericit si sa invete sa treaca peste tot ce e dureros... Poate stie Mosule..., defapt sigur stie sa depaseasca momentele grele, dar...te rog du-i zambetul, fericirea si iubirea...si imbratiseaza-l cu prietenie..! P.S...Mosule...multumeste-i pentru plimbarea din BlindDate si pentru ca nu a fost acid cu mine niciodata si...pentru ca stie sa fie un prieten !
Lui
charlie...Mosule...du-i din nou speranta! Du-i o oglinda magica prin care sa isi poata vedea sufletul...sa vada cat de minunat si frumos este! Vreau sa ii soptesti la ureche Mosule ca este un suflet cald, frumos si minunat si nimeni, dar absolut nimeni nu merita sa il faca sa simta altceva..., iar daca a facut-o cineva...inseamna ca nu l-a meritat!!!
charlie dragule...esti absolut fantastic...esti magia...straluceste in continuare ...te rog...!!! Te rog Mosule...fa-l steluta magica a ta...!!!
Lui
burn_to_hell...ii doresc sa aiba cu cine sa isi imparta borcanelul de nutella si sa simta la fel de frumos in continuare...desi...unii nu simt asta...stiu ca are un suflet cald si plin de dragoste...! Mosule...fa sa simta toti asta...si lasa zambetul acestui copil frumos sa ne incante... Te sarut cu drag draga mea...

!
Micutei mele
Desdemona...ii doresc Mosule sa ii duci iubitul, gandurile si sentimentele lor frumoase..., sa se bucure unul de aerul celuilalt..., de dragoste, de caldura si de ei...! Du-i Mosule unul altuia!
Dragei mele
Kitty17...du-i iubirea si prietenia noastra..., du-i puterea sa depaseasca orice moment, linistea si fericirea de care are atata, atata nevoie! Sa nu uiti Mosule ca ea este spiridusul tau cel mai drag si iubit si...sa ii spui ca o iubesc din suflet!
Draga Mosule...lui
escu...nu stiu ce sa iti cer sa ii duci..., nu il cunosc prea bine, dar...din cate am vazut are un suflet tare frumos si cald, plin de sentimente minunate..., de aceea te rog sa ii daruiesti (daca nu are deja) o persoana magica si frumoasa langa care sa traiasca tot ceea ce simte el atat de frumos!...Pastreaza-i Mosule zambetul si veselia...si multumeste-i ca a aparut aici, printre noi...
Si...am lasat mai pe urma...un prieten special...
Gordius...! Te rog Mosule...fa-l sanatos..., fa-l sa vada cat de mult este iubit si apreciat, cat de frumos sufleteste este, cat de multe merita de la viata... Te rog Mosule...du-i iubita lui draga si minunata langa el...fa-l sa ii vada dragostea din suflet si luminitele din priviri...si TE ROG Mosule...fa-l fericit...fa-i fericiti, pentru ca se merita, pentru ca amandoi merita tot ce este mai bun, mai frumos si mai curat in lumea asta!!!...Ii iubesc Mosule pe amandoi...Te Rog...fa o minune!!!
Draga Mosule..., cred ca .... nu se vor supara ca nu ii iau pe rand..., desi poate am sa ii mai enumar intr-un mail urmator..., dar...vreau sa aduci fiecarei persoane de aici, de pe acest site minunat...liniste..., fericire, iubire, zambet...dragoste si...tot ceea ce este mai frumos...
PS: Lui
GeoSteph...ii doresc sa il viseze in continuare pe Eminescu si sa fie unul la randul sau... Pentru noi este mult mai mult...Este un prieten...nu doar un scriitor...!
semiramis...ii doresc sa ramana cat mai mult printre noi si sa ne incante prin prezenta ei plina de frumusete si intelepciune, de cuvinte pline de...magie...ca si ea... Mosule...du-i zambet si fericire..., iubire si liniste...!
digitty...pastreaza-i mereu sufletul atat de frumos si vesel...ca sa ne mai scoata si pe noi din tristete uneori prin ceea ce este ea...! Te rog sa nu o inveti niciodata sa planga din iubire, sa sufere sau sa nu ii iei zambetul... Te rog Mosule...!
Lui
|ngerMort...daruieste-i...surasul si aripile pentru ca este cu adevarat un inger minunat pentru noi...!...Mosule...fa-o sa radieze in fiecare clipa de fericire si bucurie...!
Mosule...pe Blue...fa-l Pink sau Red...te rog...! Este prea frumos sufleteste ca sa sufere mereu si atat! Te rog...adu-i un dram de fericire si liniste...
Mosule...iti multumesc inca o data pentru ca existi...! Si chiar daca nu ai exista exista mesajul tau...!
Orice ar fi...si oricat de grea ar fi viata asta...este frumos ca exista Craciunul si tu iubit Mos!
cu multa dragoste,
eu...