11 Octombrie, 2025, 04:33:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum rezistam infidelitatilor?  (Citit de 22365 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 10:13:31 a.m.
Răspuns #30

suflet

daca as discuta cu ea ... probabil ca nu mi-ar spoune niciodata ... si nu as fi sugur de ea ... m-a mai mintit si nu pot sa am incredere in ea ... dar daca aflu eu de unu singur ca nu s-a intamplat nimic ... are o sansa sa imi revina increderea in ea ... alta cale nu exista

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

20 Decembrie, 2006, 02:56:41 p.m.
Răspuns #31

serenity82

Exista o vorba care spune ca prima data e din greseala, a doua din placere a treia din obisnuinta. Eu am iertat pe cineva de 2 ori ca m-a inselat si am aflat ca pana la urma tot acolo am ajuns si s-a terminat. Daca te inseala si a doua oara nu merita sa fie iertat/iertata. Cel care iubeste sincer nu inseala. E foarte greu sa traiesti alaturi de cineva care te-a inselat chiar si o data, pentru ca iti pierzi increderea in persoana respectiva si apoi o sa se creeze un stres continuu intre voi. Exista si cealalta posibilitate sa il ierti si tot asa si atunci el mereu va profita pentru ca va stii ca tu oricum il ierti si te va avea langa el. Eu una dupa ce am patit asta nu cred ca as mai putea ierta nici prima data :(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 06:47:18 p.m.
Răspuns #32

suflet

nu se poate spune chiar ca m-a inselat de doua ori, pentru ca o data a fost un singur sarut ... si asta s-a intamplat in prima luna ... apoi s-a intam[plat luna urmatoare ... aceste infidelitati au fost la inceputul relatiei noaste, cand se poate spune ca nu a simtit nimik pentru mine ... apoi s-a schimbat totul si a devenit o relatie mai serioasa ...
de aceea daca m-ar insela acum ... ar fi o problema uriasa ... pentru ca a inselat o data, a inselat de doua ori, dar si-a dat seama ca a gresit si a treia oara nu mai greseste la fel ... eu iau varianta asta ... dar daca se intampla sa ma insele si a treeia oara nu stiu ce m-as face!? ??? ... si in plus daca aflu ca nu s-a intamplat nimic, o sa pot sa imi capat din nou increderea in ea, pentru ca increderea a fost ceva ce eu nu am prea avut si a fost principala problema in relatia noastra ... gelozia si increderea ... eu inca mai am sanse sa fiu fericit ... dar ce se intampla cu cei care n-au deloc?

20 Decembrie, 2006, 06:50:50 p.m.
Răspuns #33

charlie

dar daca se intampla sa ma insele si a treeia oara nu stiu ce m-as face!? ??? ...

o sa stii ce e de facut la momentul potrivit.
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Decembrie, 2006, 10:08:34 p.m.
Răspuns #34

burn_2_hell

.. eu inca mai am sanse sa fiu fericit ... dar ce se intampla cu cei care n-au deloc?

cei care nu mai au sanse sa fie fericiti merg mai departe si spera...sau stau inchisi in casa si isi plang de mila.. ;)
 pupici si bezele... :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

24 Decembrie, 2006, 02:52:42 a.m.
Răspuns #35

suflet

am gresit!!!
nu trebuia sa am dubii in privinta ei ... daca nu m-ar fi iubit nu ar mai fi fost cu mine ... ne simtim super impreuna si este una din cele mai bune perioade din relatia noastre ... nu cred ca s-a intamplat ...
imi cer iertare in fata voastra ca vam dat atata bataie de cap cu geloziile mele ... poate e adevarat poate nu e ... cui ii mai pasa cand ne simtim atat de bine impreuna ... a gresit de cateva ori dar totusi ma iubeste ... si eu gresesc si toti gresim in viata ... oricum iubirea e mai puternica si ne va ajuta sa trecem peste orice obstacole ...
se pare ca am primit ce mi-am dorit de craciun ... un zambet adevarat
va pup si va iubesc pentru ca sunteti alaturi de mine

« Ultima Modificare: 24 Decembrie, 2006, 02:55:53 a.m. de blegone »

25 Decembrie, 2006, 08:26:41 p.m.
Răspuns #36

Escu

Global Moderator
ne bucuram pt tine.
Let's put a smile on that face!

26 Februarie, 2007, 11:50:52 a.m.
Răspuns #37

suflet

am gresit!!!
nu trebuia sa am dubii in privinta ei ...
ieri am terminat cu sesiunea de restante ... perioada in care prietena mea a stat cu mine zi de zi ... in camin ...
timp in care ea a vorbit pe messenger cu prietenele ei ... asta nu a fost o problema ... dar cand ai un program spy pe calculator ... conversatiile pe messenger devin o problema serioasa ...
nu ma bag acum in detalii ... o sa va povestesc pe scurt...
a vorbit cu prietenele ei, unde era un subiect despre un baiat dupa care sufera cand isi aduce aminte de el ... il cunosc pe acest baiat si eu credeam ca sunt doar prieteni foarte buni din copilarie ... dar se pare ca nu a fost asa
a mai spus si ca ma iubeste foarte mult si nu o sa ma lase pe mine pentru el si ca nu poate trai fara mine ...
problema e ca de ce sufera? daca pe mine ma iubeste ... nu stiuc e sa fac ... sa ii spun acum sau sa las sa iasa lucrurile la iveala de la sine ... si sa mai astept o vreme ... desi pana sa ajung la aceasta dovada a trebuit sa astept mai bine de 2 luni ... ca o sa mai rezist sa sufar? ... se poate sa nu fie adevarat? ... va rog sa imi dati un sfat

26 Februarie, 2007, 07:57:00 p.m.
Răspuns #38

valentina

Spune-i ce te framanta.Mai bine sa-ti spuna ea totul decat sa auzi din altz parte.
              E bine sa vorbesti deschis cu ea,sa-i spui ce te framanta si poate ca spunandu-i o sa vezi pe fata ei ceea ce vrei sa sti.Uneori doar privind chipul unui om iti dai seama daca minte sau spune adevarul.
             Vorbeste cu ea.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

28 Februarie, 2007, 12:15:28 a.m.
Răspuns #39

suflet

am aflat tot, stiu prea mult, am stricat prea multe lucruri, nu stiu daca am gresit sau nu, in final am iertat si sunt pregatit sa sufar si la lupt in continuare chiar daca poate gresesc ... imi pare rau ca incep sa devin unul dintre membrii "enervanti" ai site-ului ... imi pare rau pentru ca va fac asta ...
inainte am intrat cu un id-porecla care este porecla mea actuala ... de azi nickname-ul meu se va schimba din nou in ceva ce ma reprezinta mai mult ... m-am crezut un zeu al iubirii(eros) acum sunt un "suflet pierdut" ... in ce sens sunt pierdut, nici eu nu stiu inca ... va rog sa ma iertati inca odata pentru bataile de cap care vi le dau ... si va rog sa ma acceptati asa cum sunt ........................
:'(

28 Februarie, 2007, 12:47:01 a.m.
Răspuns #40

|ngerMorT

Daca ai iertat, atunci iarta cu totul... am impresia ca regreti intr-un fel decizia luata... nu mai fi trist! Ai iertat, iubesti, ai zis ca te iubeste... si in final ai luat o decizie... mergi cu aceasta decizie pana la capat! NU mai fi pesimist... si incearca pe viitor sa ai o relatie mai deschisa cu prietena ta.. sa vorbiti mai mult.. sa nu mai existe indoieli, secrete... sa nu mai stai sa te gandesti in termeni de "daca".."daca s-a culcat cu altul?", "daca nu ma mai iubeste?"... daca, daca, daca... Mai da-i incolo de "daca"! Nu esti enervant, dar o sa ma enervezi daca vad ca o sa ramai cu atitudinea asta si vin dupa tine cu bata!  :bop: Ai inteles?  :)  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

28 Februarie, 2007, 01:04:09 a.m.
Răspuns #41

suflet

ai scos un zambet de la mine ... si sunt hotarat sa incerc ... nu am mai iertat niciodata niste greseali atat de uriase ... tot ce pot sa va promit e ca o sa incerc ...
si apropo sunt optimist ... o sa va iti povestesc asta la momentul potrivit ... pot sa promit ca maine voi veni cu vesti mai bune
si mai pot sa promit ca o sa-mi cumpar o casca de protectie si o bata si poate ca o sa se intoarca roata daca nu inveti si tu (|ngerMort) din sfatul care mi l-ai dat mie .....

28 Februarie, 2007, 07:36:57 p.m.
Răspuns #42

|ngerMorT

Evident ca este de multe ori mult mai usor sa dai sfaturi altora decat sa-ti dai tie si chiar sa le urmezi. Si problema comunicarii in cadrul relatiei o au multi. Chiar si eu! Dar sa stii ca imi urmez sfatul si fac tot posibilul sa vorbesc despre orice cu el.. astfel incat sa fie incredere cat mai multa.

Bafta si te asteptam cu vesti bune!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Martie, 2007, 04:51:08 a.m.
Răspuns #43

suflet

zilele care au trecut de cand nu am mai postat au fost foarte grele pentru mine ... la inceput am incercat sa uit, acum imi dau seama care este mult mai greu decat mi-am imaginat ... in aceste momente numele sub care ma "ascund" aici pe forum se potriveste din ce in ce mai bine ... pe zi ce trece ma pierd din ce in ce mai mult ... si nu mai am pofta de viata, nu mai am pofta de nimic ... nu mai stiu ce sa fac, e din ce in ce mai greu sa o iert, nu stiu daca o mai iubesc ... inca suntem impreuna si ne petrecem timpul la fel ca inainte ... cand sunt cu ea zambesc si ma simt bine, cand nu sunt cu ea imi aduc aminte de infidelitatea ei si ma doare enorm, cand ma gandesc la despartire durerea e enorma si incep sa plang ... am incercat sa imi imaginez viata fara ea, dar nu am reusit, e un gol mare aici ... de cate ori de imi aduc aminte cand sunt cu ea si deschid subiectul asta, plange in hohote ... nu stiu ce sa mai cred ...
intrebarile mele fara raspuns sunt: "o mai iubesc?", "o sa o mai pot iubi?", "o sa pot sa iert vreodata", "daca iert, va mai gresi vreodata?", "oare cat o sa mai rezist?" toate aceste raspunsuri le voi afla doar daca merg mai departe ... sper sa va pot da raspunsuri la aceste intrebari ...
o sa revin candva, nu stiu cand, acum sunt foarte pierdut si trebuie sa ma adun ...

va pup  :-* :-*

22 Martie, 2007, 11:55:03 a.m.
Răspuns #44

Lorelei

Tu esti pus practic in situatia de a alege raul cel mai mic. Care de fiecare data se dovedeste a nu fi tocmai raul cel mai mic, pare imposibil de trait cu el. Cum sa iesi din asa ceva? Practic ai de ales asa:
varianta 1: Ramai cu ea, dar nu vei mai avea ever incredere in ea (din moment ce te-a inselat in mai multe randuri). Deci vei fi permanent suspicios, nefericit deci, plus ca la un moment dat poate chiar te insala iar si o iei de la capat.
sau
varianta 2: Va despartiti ceea ce este foarte greu de suportat pentru tine, mai ales ca iti da senzatia ca te iubeste. Si ai fi cel putin la fel de nefericit ca mai sus.

Singura diferenta intre ele e urmatoarea:

Varianta 1 se prelungeste la infinit, varianta 2 se atenueaza in timp (la varsta ta destul de repede, zic eu), mai ales ca ai mereu in minte varianta 1 (gen: n-am pierdut nimic, nu merita oricum).
Cu toate astea, din ceea ce spui tu pare ca tu inclini mult mai mult spre varianta 1, ceea ce face virtual imposibila despartirea.

Pe scurt, nu are cine ce sfat sa iti dea. Numai tu poti sti ce e de ales. Cat si cum cantaresc toate argumentele. Insa, tine minte, timpul e de multe ori cel mai bun prieten al nostru. Cicatrizeaza rani ce par pe moment mortale... \
Ai grija de tine si ia o decizie pe care sa ti-o asumi pana la capat. Daca hotarasti sa ramai cu ea... iubeste-o ca la inceput si nu-ti face griji pentru viitor, daca va fi sa fie sa va fie bine impreuna... asa se va intampla si daca iti faci griji si daca nu, la fel si invers, daca te va dezamagi in continuare, oricum te va dezamagi si daca te torturezi singur ca oare o va face si daca nu. Asa ca ... fii senin! bucura-te de voi ACUM, viitorul nu ai cum sa stii ce-ti rezerva. Iar daca hotarasti sa te desparti... nu privi in urma, nu te tortura cu ganduri de "cat as vrea sa fie acum cu mine" etc etc, ocupa-ti mintea cu altele, iesi, distreaza-te, citeste, scrie, asculta muzica etc etc. Dar nu te ingropa in regrete si nu privi in urma. Inchide usa definitiv. Fi-ti prieten! Ajuta-te. Si ai sa inveti sa zambesti din nou din toata inima.

Din cand in cand, cand ai timp, mai lasa-ne un semn  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.