06 Noiembrie, 2025, 12:23:47 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare cine este Mos Craciun  (Citit de 10998 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Decembrie, 2006, 06:56:08 p.m.
Citit de 10998 ori

Forbidden_Angel

:) :) :)
 Deoarece am vazut ca de cateva zile Mos Craciun si-a facut aparitia... in minunatul nostru site... ce ar fi daca am incerca sa ghicim cine se ascunde in spatele acestui avatar...?

Incep eu... ;) Parerea mea... Viulian

Voi ce parere aveti?

13 Decembrie, 2006, 07:05:20 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
io stiu cine e, dar daca ma mituiti va spun!
Mos Craciun e Mos Craciun!
Let's put a smile on that face!

13 Decembrie, 2006, 07:06:29 p.m.
Răspuns #2

pokemon

am inceput sa banuiesc  ;D
oricum...hai sa lasam surpriza...Mosul este Mosul care indeplineste toate visele si dorintele  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Decembrie, 2006, 08:21:58 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Minerva??????? sau...............MOS CRACIUN( zi ca da!!! zi ca da! zi ca da!!!!!plzzzzzzzz)  ::) :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Decembrie, 2006, 09:05:28 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

Beeeeeei...ce-i cu topicul asta?  :-\

Cum adica cine e Mos Craciun? Mos Craciun e Mos Craciun! Si sa nu incercati vechea metoda cu trasul de barba ca o sa-l doara!  :-\
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Decembrie, 2006, 09:17:18 p.m.
Răspuns #5

pokemon

sunt de acord ingeras....sunt intrebari fara rost...trebuie sa credem ca el ne va indeplini dorintele nu?Mosul acesta reuseste sa ne aduca o raza de bucurie si de speranta...
asa ca...haideti sa i multumim,sa i dam un pupic si sa asteptam minunile sub brad  :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Decembrie, 2006, 09:19:05 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
Mosul e Mosul! Important e ca o sa vina la toti, in functie de cumintenia fiecaruia.

16 Decembrie, 2006, 12:18:36 a.m.
Răspuns #7

Strumfita

.. ghici ghicitoarea mea ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

16 Decembrie, 2006, 03:07:29 a.m.
Răspuns #8

Evangeline

Un fost iubit de al meu avea (poate inca mai are) nickname-ul Mos Craciun :D Sper sa nu fie el ::)

:-*

P.S. Sau poate Escu ??? ::)
Never, never quit!

16 Decembrie, 2006, 09:12:54 a.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
Ma...eu stiu cine e mos craciun, dar nu pot sa va spun.Eu in mod SIGUR nu sunt mos craciun, pentru ca daca nu vi se indeplinesc unele dorinte, nu vreau sa fiu eu de vina!Mi-a dat si mie prin cap, dar nu vreau sa ma injurati.Sper sa va aduca mosul tot ce va doriti.

16 Decembrie, 2006, 11:58:03 a.m.
Răspuns #10

burn_2_hell

eu cred ca este Lorelei  :-\..oricum nu conteaza...este o persoana..care vrea sa ne faca fericiti..si ii zic multumesc din inima pentru asta.. :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

16 Decembrie, 2006, 12:00:08 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
Nu este nici ea mos craciun, asa ca mai incercati !

16 Decembrie, 2006, 12:18:24 p.m.
Răspuns #12

burn_2_hell

nu ami incerc..ma dau batuta...Mos Craciun este Mos Craciun si gata... ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

17 Decembrie, 2006, 06:21:41 a.m.
Răspuns #13

Evangeline

Oare Lord Saladin ???
Never, never quit!

17 Decembrie, 2006, 10:46:24 a.m.
Răspuns #14

B3b3

:) MOS CRACIUN ESTE.............A ??? , M  ??? :P  ;D :"Mos Craciun este o persoana,foarte batrana(SCUZE ;D), el traieste intr-un loc indepartat, de unde vine intr-o anume seara si iti aduce cadouri. El poate face lucruri incredibile, cum ar fi sa confectioneze cadouri si sa le imparta copiilor (si nu numai) cuminti de pe toata planeta intr-o singura seara; sa aiba, de fiecare data cand il vezi, alta fizionomie si sa fie acelasi; sa afle despre fiecare daca a fost cuminte,etc etc etc... 8)  ;D
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!