O precizare: eu nu am cercetat. Nu o suspectam. Intamplator, la inceputuri, domnita aceea m-a plagiat... nestiind cum ma cheama. Am crezut ca a facut conexiunea intre minerva si numele pe care postam pe un site de poezie, i-a placut textul si l-a adus aici. I-am spus atunci ca mica modificare facuta schimba sensul versurilor... atat. A doua oara insa a postat o poezie semnata Teea Mirescu... tot cu o modificare. Abia atunci am avertizat-o ca trebuie sa aduca si textul original si sa mentioneze chiar daca nu stie autorul, ca nu este al ei.
Revenind la topic. Amintirea cea mai veche are vreo 3-4 anisori. Venisem invitata de Bllue si postam destul de rar (mai mult pentru a-i onora invitatia) de mai bine de jumatate de an. Nu pot spune daca traia cu adevarat site-ul... nu parea sa aiba multa viata si nu se bagau in seama decat cunoscutii. Dar intr-o seara jucatorul a postat un text care mi-a placut prin simplitatea si sentimentul lui. I-am lasat in replica 2-3 cuvinte si un text al meu. Ca fluturasii de noapte atrasi de lumina, au aparut si alte replici. Am inteles din discutii ca de fapt era doar amorteala dar oamenii erau sensibili. Am citit ce se scrisese mai atent. Imi placea Diana si...cred ca atunci m-am hotarat sa 'sacai'. M-a ajutat si intamplarea: dupa cateva zile Di cauta autorul unor versuri care le stiam destul de bine si autorul asemenea... asa ca m-am bagat in discutie. Apoi am hotarat sa-mi aduc si surioara aici si cativa cunoscuti. Am ramas impreuna mult dupa nasterea hanului (asta s-a intamplat dupa aproape un an de la intamplarea de mai sus).
Nu mi-a parut rau niciodata ca am ramas. Am multe, f multe aintiri frumoase. Venirea domnitei Lori a doua zile dupa nasterea hanului, maratoanele de poezie cu rima, horele, primul Cracin la han cu colinzi arhaice din care fiecare scria un vers...