05 Noiembrie, 2025, 08:18:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: JOC: "Blind Date"  (Citit de 56515 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Octombrie, 2006, 08:26:33 p.m.
Răspuns #30

viulian

Administrator
Eu... nu sunt romantic :D eu sunt barbat.

Asa ca probabil te-as lasa sa visezi, si as face doar ceea ce trebuie... pana cand vei fi pregatita. Asta inseamna sa fiu atent, sa indur frigul doar pentru a te lasa sa te apropii si mai mult de mine, sa fac fata tuturor dorintelor spontane de ceai, sau vin, sau ciocolata calda.. Nu as vrea sa par disperat sa ajung cat mai repede la finalul placut al intalnirii, cu toate ca imi vei citi asta in ochi, dar nicaieri in alta atitudine, miscare, vorba. Nicaieri direct.

Si totul depinde de cantitatea de mister care pluteste in aer... Daca as presupune ca e mult, atunci e simplu.. nu ma voi abtine de la nimic, e clar ce se intampla acolo. Daca e doar ceva mai jucaus asa... voi incerca sa-l intetesc, fiind retinut si totusi dornic, atent si totusi putin distant, misterios dar totusi interesat.. Stiu ca lucrurile se vor intampla doar daca vei fi pregatita, si atunci nu are rost sa stric nimic grabindu-ma..

Tu decizi in continuare...

30 Octombrie, 2006, 08:31:04 p.m.
Răspuns #31

pokemon

hm...eu decid...nu pot sa decid...sunt rusinoasa  :-[ numai timpul va decide...si chimia dintre noi...
Probabil ar trebui sa existe ceva mai multe intalniri...
Iar..pe frigul ala crunt...ai sanse sa ma apropii de tine...ca doar ai un suflet mare...si nu m ai lasa sa inghet  ;D
Mister...hm...mult mister...imi place asta...jocul...va fi intetit...iar...grija multa...caci....graba strica treaba...
Insist...cred ca ar trebui ceva mai multe intalniri  :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Octombrie, 2006, 08:49:50 p.m.
Răspuns #32

Escu

Global Moderator
pe langa celelalte intalniri pe care abea le astept ;D as vrea sa vad si continuarea intalniri dintre escu si lorelei...a cam ramas cu semne de intrebare... ??? ce zice-ti..continuati?
pupici :-*

Escu: dupa 3 coborari...si oase zdrobite...merg la bar sa-mi intalnesc misterioasa...
Escu: ma asez la aceeasi masa...comand un ceai fierbinte...
Lorelei: intru. il caut din priviri. sper sa fi ajuns inaintea mea.
Lorelei: a ajuns intr-adevar inaintea mea, l-am zarit. aceeasi masa. zambesc
Escu: o zaresc...asa de pierduta...dar cum ma vede...zambeste
Lorelei: ma indrept spre el.
Escu: buna...credeam ca deja m-ai uitat
Lorelei: chiar credeai? buna si tie
Escu: da-mi geaca...ia loc..
Lorelei: multumesc. si multumesc.
Lorelei: am intrat cu inima mica... nu stiam daca o sa vii
Escu: e de ajuns sa zambesti...nu ai de ce sa imi multumesti...
Escu: promisiunea e promisiune..
Lorelei: deci promisiunea te-a adus de fapt? nu gandul ca ne vedem...
Escu: mi-a fost teama ca raman doar cu promisiunea...dar si gandul...
Lorelei: sunt un pic inghetata de afara. au ceai fierbinte?
Lorelei: tu ce bei?
Escu: ia-l pe al meu..nu am apucat sa beau din el..pana vine sa ia comanda...
Lorelei: multumesc. e mai bine
Escu: (o iau de mana...) da...ai mainile reci...ma lasi sa iti aplic acelasi tratament ?daca pasesti cu atentie...ai sa vezi ca sarma nu iti face nimic...
Lorelei: nu, dar nu pasitul pe sarma e periculos, ci caderea...
Escu: sunt langa tine...nu te las sa cazi...
Escu: mi se pare mie..sau acorzi cam greu o sansa ?
Lorelei: sigur nu imi dai drumul la mana?
Escu: sigur..
Lorelei: nici daca mi se face frica si vreau sa fug? primiti ca nu-mi dai drumul la mana?
Lorelei: daca te stiu acolo am curaj sa fac pasul urmator, si urmator...
Escu: promit.sunt langa tine.vezi..iar ti-ai incalzit mana..dar tot nu ti-ai retras-o...
Escu: crezi in semne ?
Lorelei: in semne? credeam candva... acum nu stiu ce sa mai cred...
Escu: zambetul tau poate fi un semn...la fel si faptul ca ai acceptat sa ne vedem a doua oara...
Lorelei: nu, intalnirea pe partie a fost un semn. restul au fost numai urmari ale faptului ca am crezut in semn. fie si pentru un moment
Lorelei: privirile de pe partie... caderile... singurele caderi care nu sperie
Escu: ai dreptate....apropos de caderi...cum de schiezi asa de bine ?
Lorelei: mergeam cu parintii la schii cand eram mica. am invatat fara sa vreau
Lorelei: tu de unde stii sa schiezi?
Escu: pai..nu prea stiu...dar am tot timpul sa invat...
Lorelei: acum mi-am dat seama... nu stiu cum te cheama
Escu: Escu...dar tu ?un zambet asa de frumos...ar trebui si un nume frumos...
Lorelei: am rosit toata.  Lorelei
Escu: minunat...nu doar frumos...
Escu: in acelasi timp
Lorelei: ce se spune de obicei? "imi pare bine"
Lorelei: mie nu imi pare bine de nume
Lorelei: ci ca te-am intalnit
Escu: ma bucur sa aud asta..
Escu: esti mai optimista astazi...
Lorelei: te-am vazut cum ai zambit in momentul in care m-ai vazut. cel mai sincer zambet din cate am vazut. m-am luminat imediat
Escu: si tu ai zambit..am fost invatat ca la zambet sa raspund cu zambet...
Lorelei: eu nu am zambit fiindca am fost invatata. ci findca e singurul lucru pe care il pot face cand ma uit la tine
Escu: parca ne-am intelege din priviri...si cuvintele nu isi mai au rostul...
Lorelei: cred ca esti singurul langa care as putea sa tac ore in sir fara sa ma simt stinghera.
Lorelei: doar te-as privi
Lorelei: si ti-as zambi
Escu: acelasi sentiment il am si eu...
Lorelei: s-a intunecat. mergem?
Escu: da...mergem...stai sa achit nota..iau eu hainele...masina e jos...
Let's put a smile on that face!

30 Octombrie, 2006, 09:44:09 p.m.
Răspuns #33

Lorelei

(am urcat in masina)
Escu: eu pun schiurile schiurile sus..
Lorelei: abia acum mi-am dat seama cat imi e de foame. nu am mancat nimic de azi dimineata. tie iti e foame?
Escu: dupa cateva ore pe partie...iti dai seama..
Escu: am o idee...dar mai intai trebuie sa raspunzi la o intrebare
Escu: de acord?
Lorelei: ok, dar cred ca depinde de intrebare
Escu: ai incredere ?
Lorelei: am
Lorelei: :)
Escu: ok..atunci sa mergem...
Lorelei: si intrebarea?
Lorelei: ah
Lorelei: ai pus-o deja
Escu: da..
Lorelei: atunci sa mergem, oriunde o fi acel UNDE mergem
Escu: prefer sa ramai putin in mister...
 (incepuse sa ninga cu fulgi mari...drumul era acoperit de zapada...la o curba..masina derapeaza putin...m-am speriat...l-am apucat de mana...)
Escu: sigur nu ti-ai pierdut increderea?
Lorelei: increderea nu am pierdut-o pentru ca nu ma intereseaza de fapt daca ajungem. imi e de ajuns ca sunt cu tine
Escu: imediat..in 5 minute ajungem...
Lorelei: deja incepe sa ma intereseze. mi-e fomita...
Escu: (in departare se vad lumini...si un cos fumegand)
Lorelei: acolo mergem?
Escu: uite...am ajuns...(trag masina in fata unei cabane)
Lorelei: wow, ce frumos a nins, sigur nu m-am ratacit in vreo poveste?
Escu: nu..aici stau eu cand vin sa fug de probleme si de griji...hai sa intram..
Lorelei: adica e.... la tine?
Escu: nu vroiam vreun restaurat plicticos...te-am vrut numai pt mine...de ce sa te impart si cu altii ? hai...gatesc eu..
Lorelei: hai
Escu: (deschid usa...dar un latrat se aude...vine si se opreste in fata ta un ciobanesc carpatin imens)
Escu: am uitat...el e Bruno...e inofensiv...
Escu: a anutat ca am ajuns acasa....
Lorelei: hi Bruno! Sunt Lorelei
Lorelei: e al tau?
Escu: da..il car dupa mine mereu..astazi mi-a ros papucii si drept pedeapsa l-am lasat acasa..
Escu: hai Bruno...misca-ti fundul..lasa-ne sa intram...
Lorelei: imi place de Bruno, e un caine cu personalitate
 (bruno pleaca si se aseaza pe canapeaua din living..)
Escu: da..mie imi spui..pe cat e de mare...pe atat de alintat...
Lorelei: :)
Lorelei: vad ca lumea se rasfata p-aici pe la tine.
Escu: da...asa e...ce zici de niste paste...pun si niste vin la fiert?
Escu: fa-te comoda...simte-te ca acasa
Lorelei: e foarte frumoasa cabana, sau nu frumoasa e cuvantul... e... cum sa zic... e acasa. e primitoare, intima, calda...
Lorelei: pastele suna grozav si nici un vin fiert n-ar cadea rau pe vremea asta...
 (pune pastele la fiert...vinul e deja gata...)
Escu: poftim (imi intinde o cana mare de vin)
Lorelei: gusta tu intai din cana mea
Lorelei: sa vad ca nu e otravit
Escu: crezi ca te otravesc ? (gusta...si zambeste...)
Lorelei: m-ai otravit de ieri inca. mi-ai intrat in sange ca o otrava lenta... cine zice ca se teme de moarte?...
Escu: m-ai surprins...(in 15 min sunt gata si pastele) atata tot
Lorelei: voiam de fapt sa gust din aceeasi cana cu tine... imi trebuia pretext si l-am gasit
Lorelei: cu ce te ajut?
Escu: pai...uite tacamurile..pune tu masa...amestec sosul si suntem gata..
Lorelei: pot sa aprind si lumanarile?
Escu: da...stai sa sting lumina...e mai placuta lumina de la lumanari...
Lorelei: e povestea mea. cabana si focul din semineu si pastele si Bruno... si tu... totul e perfect. vreau doar sa nu ma trezesc din vis
Escu: nu te trezeste nimeni...pot sa te ciup..daca vrei...e realitate...nu visezi..
Lorelei: pofta buna. nu ma ciupi ca inca mai vreau sa visez...
Escu: multumesc...pofta buna si tie...
 (am mancat in tacere aproape absoluta, privindu-ne ochi in ochi, zambind fara sa ne putem opri, neavand nevoie sa vorbim, cuvintele sunt in plus)
Escu: lasa-ma sa strang eu masa...
Lorelei: bine, atunci eu spal vasele
Escu: lasa-le..uite ..alege o muzica...si aseaza-te undeva...vin si eu imediat...
 (Bruno sforaie...ne buseste rasul pe amandoi)
Lorelei: s-a simtit... sa ne lase singuri
Escu: hai sa ne asezam langa foc...mi-e mila sa il dau jos de pe canapea...
 (gasesc "Shivaree - Goodnight Moon" si dau drumul la cdplayer)
Lorelei: hai
Escu: ti-au placut pastele ? inca mai crezi ca vreau sa te otravesc?
Lorelei: nu vrei, asta o stiu, da esti ca o otrava care devine drog. cum sa invat sa fiu maine fara tine... asta vreau sa stiu...
Escu: cine a zis ca o sa fii fara mine? parca ziceai ca nu vrei sa te trezesti din vis...
Lorelei: eu nu vreau... dar visul stie? ...
Escu: prea multe intrebari..mai putine cuvinte...mai multa muzica...
 (isi trece mana prin parul meu....si ma saruta)..
 (raspund la sarut, apoi ma cuibaresc la el in brate)
 (si noaptea i-a gasit asa, unul in bratele altuia, mana in mana...in fata focului. bruno dormea pe canapea si muzica se auzea inca in surdina...)
(dimineata m-am trezit somnoroasa, cu Bruno lingandu-ma pe fata. El nu mai era langa mine. Am intrat putin in panica, apoi am hotarat ca primul lucru trebuie sa merg la toaleta sa ma spal de urmele lui Bruno; am deschis usa si am dat drumul la apa in chiuveta. in secunda urmatoare am realizat ca se auzea dusul curgand
Lorelei: uuuuups
« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2006, 09:46:35 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Octombrie, 2006, 11:23:07 p.m.
Răspuns #34

burn_2_hell

Primesc un telefon...
continuum-bunna...(cu vocea tremuranda)trebuie sa ajung in craiova,vreau sa iti marturisesc ceva..
eu-salut!ok..te astept!
continuum-as vrea sa ne vedem intr-un loc linistit..
eu-ok..o sa mergem in ..niva!
continuum-ok!maine la ora 17 voi fi acolo!te pup!
eu-ok te voi astepta...t pup si eu!
....noaptea nu pot sa inchid un ochi..gandindu-ma la ce vrea sa imi spuna...dar timpul trece pe nesimtite si vine ora la care stabilisem sa ne intalnim...
eu-bunaa (il pup p obraz)
continuum-buna!(imi rasspunde la pupic)
...intram in niva..la terasa..desi este iarna si este frig nu conteaza..totul este de vis..ne asezam..
si incepe sa imi marturiseasca...imi spune...
continuum-mi-am dat seama ca ea era doar o obsesie,insa cu ajutorul unui mic ingeras am trecut peste..
   Ne plimbam incet pe marginea lacului..continuum fermecat de lucratura domnului spune:
-as vrea sa fim ca fulgii de zapada..si as vrea sa murim primavara..cand razele dulci ale soarelui ne-ar saruta fetele inghetate topindu-ne incet..unul in bratele celuilalt..
...il privesc mirata...si el pe mine...
eu-cine este mai exact ingerasul?
continuum-tu..micul meu ingeras,tu m-ai ajutat sa fiu om din nou,sa iubesc,sa realizez ca viata are rost,alaturi de tine..te iubesc!
...si ma saruta pasional..suav..
 plecam din niva..luati de mana..eu radiez de fericire..el la fel..ne plimbam ore intregi prin orasul inghetat si pustiu..uitam ca mai exista altcineva in afara de noi....
« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2006, 11:26:58 p.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

30 Octombrie, 2006, 11:33:17 p.m.
Răspuns #35

Escu

Global Moderator
propun : GeoSteph si Little Rose

30 Octombrie, 2006, 11:36:23 p.m.
Răspuns #36

Lorelei

Cupluri propuse ramase "restante"  ;D (fie a completat numai unul, fie niciunul):

burn_2_hell si CONTINUUM
Semiramis si nimeni
Catty si Bllue
GeoSteph si Little Rose

30 Octombrie, 2006, 11:57:45 p.m.
Răspuns #37

d3ad_ang3l

foarte nice topicul Escu! ;) burn_2_hell nice one ;) asteptam raspunsul lui continuum...apropo lorelei si escu au o poveste foarte draguta :-[
sunt curioasa sa le vad pe urmatoarele  :P
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

31 Octombrie, 2006, 09:40:24 a.m.
Răspuns #38

Little Rose

Visele sunt vise, realitatea ma pisca de pometi.
NU voi visa prea mult la aceasta intalnire. Nu imi voi dori sa fie ceva deosebi.
Astept doar sa privesc o pereche de ochi, sa aud un glas calm, docil si sa pot adormi linistita la gandul ca mi-am lasat sufletul atins de mangaierea divina a unui inceput frumos.

BLIND DATE - interesant. Sper sa nu mai fie "oarba" si de data asta.
Locul de intalnire - "Libraria mea" (ceai cu poveste, carte buna, o tuberoza pe masa.) Voi vrea sa ajung prima pentru a putea citi uimirea, surpriza pe chipul celui care ma va vedea pentru prima data. Stie ca port ochelari, imi place sa zambesc subtil si am un tic: imi mangai barbia si imi pierd privirea intr-un punct fix.

Se aude melodia Cesariei Evora "Corajemo." Fredonez versurile in minte si ma inchipui dansand.
Astept...
O sa vina...
Vom vedea cum ne va rasplati timpul. daca va fi bland sau taios. (oricum ceainaria se inchide o data cu ultimul client ;))

We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

31 Octombrie, 2006, 06:03:29 p.m.
Răspuns #39

Semiramis

Global Moderator
semiramis şi nimeni
întâlnirea
partea I

ma tot bătea un prieten la cap: "mai semi dragă, am un prieten, să-l pui la rana...şi e singur de vreo 6 luni", eu: "bine mai Escule (nu vă miră, nu?) şi dacă e atât de bun de umblă femeile cu salteaua după el, de ce e singur? are 3 ochi?", el: " a, nu mai semi, e sensibil...". într-un final, îi transmit amicului ca mă duc la întâlnire, numai ca să îl scap pe el de obligaţie (am ţinut să-i punctez) şi să-i zică tipului unde mă găseşte ca să stabilim unde ne vedem.

la vreo două zile după asta, fiind la birou, vine portarul cu un buchet mare de lalele (era mai). toti colegii îmi zâmbeau, curioşi. îi mulţumesc demn porarului, ăsta îmi "zice să trăiţi, săru'mâna", eu îi dau 50 de mii şi pleacă. "bileţelul...nu-l citeşti?" îmi spune Grigore, colegul care îmi tot ţine calea de când s-a angajat în firmă. "o sa" i-o tai. whatever, îmi spun după ce închid uşa biroului. mă aşez, o chem pe Geta secretara şi-i cer un bol cu apă. ea intră şi..."ei...zi-mi ca mor!!!". eu: "fato, nu ştiu, stai să vedem", iau plicul (mirosea a Dreamer...e de bine, măcar nu e vreun ţăran), îl deschid, ufff hârtie albastră (ufff...sper sa nu fie poponar), îl deschid şi citesc către urechile Getei, ciulite şi revărsate pe biroul meu: "cu scuze pentru impoliteţea de a te aborda în acest fel şi pentru a folosi ca motiv această greşeală, te invit mâine seară, la restaurantul de pe malul lacului (aici, în oraşul cel mare), la ora ......cum mă recunoşti? o să am ceva roşu pe masă. a şi…poartă ceva albastru. zbor către mâine…te aştept. nimeni”.

ptiu drace…, numai la asta nu mă aşteptam. Geta era cu ochii în lacrimi lângă mine. „Geto, fato, ce ai?”, „vai semi, dacă m-ar iubi Cornel al meu cât te iubeşte nimeni ăsta al tău…nu l-aş mai lăsa să iasă din casă”. eu: „măi Geto, fată dragă, nici nu-l cunosc.” ea: „aoleu şi deja te iubeşte”. o omor (mă gândesc). îi povestesc eu pe scurt Getei despre ce e vorba, punând-o să jure că nu suflă o vorbă, nu de alta dar mâine mă trezesc la birou ori că mă felicită colegii pentru proaspăta logodnă, ori că se uită câş la mine că ma întâlnesc cu necunoscuţi, potenţiali ucigaşi în serie. îmi promite.

acum…ce mă fac eu cu nimeni ăsta. privesc pe geam…se lasă seara peste marele oraş. pe mine m-a uitat Dumnezeu la muncă. cred că am rămas singură. plec şi eu spre casă, gândindu-mă ce rochie albastră am…aoleu, mă fură jocul. cine ştie cine e nimeni ăsta. trebuie să vorbesc cu Geta, să ma sune la jumătate de oră după ce mă întâlnesc cu nimeni, ca să găsesc vreo scuză să pot fugi de la întâlnire dacă este vreun dubios. inventez eu ceva, cu vreo rudă care a fost arestată pentru trafic de…droguri, influenţă, ceva acolo…aşa îl şi lecuiesc de a doua întâlnire. clar, aşa fac.

to be continued
« Ultima Modificare: 31 Octombrie, 2006, 06:42:46 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Noiembrie, 2006, 05:48:42 p.m.
Răspuns #40

Escu

Global Moderator
nimeniiiiiiii ....ai lasat fata doar cu buchetul de trandafiri ? pai e frumos ?

08 Noiembrie, 2006, 08:39:16 p.m.
Răspuns #41

charlie

nimeniiiiiiii ....ai lasat fata doar cu buchetul de trandafiri ? pai e frumos ?

nu, nu am lasat-o. restul... deocamdata e strict intre noi  :P
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Noiembrie, 2006, 09:12:59 p.m.
Răspuns #42

Semiramis

Global Moderator
bey Escule...care trandafiri bre?
erau lalele...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Noiembrie, 2006, 11:04:07 a.m.
Răspuns #43

Escu

Global Moderator
Pentru cei care stiu...pentru cei care cred, pt cei care nu stiu...si sunt putin in ceata....REALITATEA e mai tare ca "Blind date" :P
Cam atat va spun...mai multe...poate in alt episod!

27 Noiembrie, 2006, 02:42:04 p.m.
Răspuns #44

Lorelei

Escu stie!  :P