Poate am sa devin obositoare, dar deoarece simt ca mesajul meu nu a fost corect inteles...ma repet!!!
Din cauza ca mai toti suntem imprastiati peste tot in tara si in lume si foarte putini avem norocul sa locuim in acelasi oras...mi-am dorit si eu din tot sufletul meu un fel de "ora de ceai" impreuna cu voi...! O ora de ceai unde sa ne intalnim cat mai multi, sa discutam orice, sa radem...! O ora de ceai unde sa imi pot privi dragele mele si dragii mei si sa ma bucur de ei...asa cum sunt ei...dincolo de cuvinte pline de intelepciune! Imi doresc o ora unde sa va pot tine de mana pe toti si sa va strang in brate cu drag si prietenie...! E melancolic...poate e copilaros, dar...mi-e dor de voi...: de toti o data si de fiecare in parte...!
Unii au ziua de ceai la Bucuresti..., altii ziua de cafea la Galati..., altii zile de nastere unde se pot intalni si pot sa isi faca fotografii... Ma bucur pentru voi toti care va puteti vedea, auzi si care puteti sa va intindeti mana sa ziceti : "x, incantat ca pot sa te cunosc in sfarsit", iar la capatul acelei calde intinderi de mana sa fie cineva de aici de pe site care sa o stranga cu drag si emotie..., dar...oare cer si eu prea mult daca vreau o ora de conferinta pe messenger unde sa simt ca sunt intr-o cafenea cu voi si rad si ma bucur?

Nu vreau sa creez atmosfera de chat...nici de altceva...vreau doar sa fiu in alt mod langa voi...atat!